Jump to content

Mr. Raccoon

Lietotājs
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Mr. Raccoon

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Mr. Raccoon's Achievements

  1. 1. ////Bannans. 2.////Bannans. 91.188.35.49:27005 3.http://failiem.lv/u/xfgkrpg 4.Pēdējais rounds. 5. TS zona + FK 6. Teica sastingt, es sastingu - mani nošāva. Labi, tas vel tā, bet nu pēctam viņš iegāja arī TS zonā. Itkā jau sīkumi, bet nu šitā nav pirmā reize no viņa puses, taka nevarēju neielikt. 7. jb.identy.lv
  2. 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Kalnu Kaza. [AMXBANS] There are 1 hour , 37 minutes and 6 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : TribalTear [AMXBANS] Reason : ' fk ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1353649322 ' [AMXBANS] Your IP : ' 80.90.18.7 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you 2. Kādā sakarā man vispār tika uzmests bans? Es sapratu, ka nobanoja tāpēc, ka es nošāvu viņu, jo nebija izvēlējies krāsu, taču es teicu, ka šauju nost tos, kuri neizvēlās. Varbūt nepietika laika izpildīt šo komandu? 3.http://failiem.lv/u/qtfsilu 4. p47 nonsteam Gribu piebilst, ka nelūdzos pēc unban, taču būtu labi, ja paskaidrot par ko tiku banots.
  3. Es jau atvainojos par to, ka tā sanāca. Redzēju, ka kāds tur izmētā wepus(jūs tur divatā skraidijāt), tu tiki slayots, jo uzbracot virsū parādijās tavs niks.
  4. Lawaa Iemesls Ej dirst Serveris IDENTY Jailbreak | jb.identy.lv (jail_xmf) Ilgums mūžīgi Bans uzlikts 05.06.2013 10:25 IP Adrese - Steam ID STEAM_0:0:1353649322 Admins *UltraHydrolikas| Tenko Links uz banu http://identy.lv/bans/index/46618 Unban http://identy.lv/services/unban/index/46618 Izraksts no bana
  5. Sākšu ar to, ka jums vienreiz vajag aizvākt sms acc sistēmu. Visu spēli tikai pi*. Tātad, situācija tāda, ka kaut kāds atmars nopircis sms acc serverī tagad visus slapo, slayo, bano, kiccko n stuff. UNBAN: Niks: Lawaa ID: STEAM_0:0:1353649322 Iemesla manam banam nav nekāda, so ye. ADMIN NOST: @demo viss ir redzams. IP un ID atradīsiet psychostatos pēc kartes nomaiņas. http://failiem.lv/u/givausg Pladies.
  6. Nezinu vai te tā ir pieņemts, bet tā pat... niks - BanaNa IP - 87.110.70.166:3258 Sūdzība par šo palyeru. Nemitīgi, akd esam 1v1 serverī, taisa jailcamp, jailfollow utt. Demo - http://failiem.lv/u/ajncehv Viss notika surf_ski_2 kartē.
  7. Liels lūgums noņemt adminu spēlētājam ar niku ''Lageris''. Situācija (tfu, situācijas) ir sekojošas. Ir sanācis paraut kādu čali freekillā šaujot barā, šis uzmet ban uz 16 stundām. NETĪŠĀM nošaujot čali, kas atrodas viņam blakus, ban 16h par fk. Lab, manā situācijā vēl tā, bet nu citiem cilvēkiem arī ir sūdzības, bet daži 16 stundu dēļ nav gatavi reģistrēties forumā. Tā nav pirmā reize, kas Lageris tā dara. Atvainojos, ja iemetu šito visu kādā nepareizajā sadaļā vai aizpildītu pēc nepareizās formas, bet viņam access ir jāņem nost. Paldies.
  8. L 0 L Vēl nauda jāmaksā. K. bb.
  9. Vispār jau JB serverī esmu ļoti aktīvs spēlētājs. Varu derēt, vismaz puse spēlētāju no turienes mani pazīst.
  10. Nesen piereģistrējos forumā. Kur te jāraksta pieteikums uz acc? Vai kāds lūdzu var iedot link uz acc pieteikuma formu? Paldies!
×