Jump to content

Putra

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Putra

Putra's Achievements

  1. Serveris ir ok, tikai gribētos uzzināt, kur paliek transporti, kurus esmu salabojis un noslēpis, lai varu vēlāk atkal braukt, kad ienāku on. Es neticu ka tur kāds varētu tik vienkārši paņemt un nozakt.
  2. Ja man šitā teiktu, es nezinu kas notiktu. http://youtu.be/ehr0pTyMDQA
  3. Pēc ši vidio izkatās ka drīzāk bezpajumtnieks zin labāk angļu valodu nekā tur jaunāki cilvēki.
  4. Mani iemeta Ts. Bet tos trīs iemeta CTs, kurš tikai viens bija dzīvs. Skatoties demo, var redzēt tikai 2 lietas. A1 un A2 . A1 es nevarēju nekādīgi pateikt ka viens būs awp bāzē (tam kurš bija CTs dzīvs), jo tikmēr atrados A2, un pēc A2 arī nevarēju nekādīgi pateikt ka tas Ts būs aiz kastes, to var redzēt skatoties manu demo nevis HLTV. Takā noskaties vienreiz demo, nevis te kaut ko fantazē.
  5. Man tagad jāsāk apšaubīt administrātora un BT darbu. Viņi vispār izkata demo ? http://identy.lv/for...ng-pro-laps-sp/ Šī ir mana apelācija, pēc ši uzrakstiju simplijam PM, kapēc mani nobanoja, tālāko sarunu skatīties screen. Tagad es nesaprotu. Viņš kaut ko murgo par awp, ka esmu šāvis viņu caur sienu, kā tas ir vispār iespējams ka man vispār nav bijis AWP ? Man nav bijis pat nauda lai nopirktu lādzīgu ieroci ar ko caur sienu bert. Vēl pietam negrib atdzīt savu vainu, bet pietam pasaka es esmu vainīgs. Tagad lūdzu noskaties HLTV demo, kas ir manā norādītajā topic. Simplijs ienāk 26 minūtē, bet es ienāku apmēram pēc minūtes.
  6. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles 2. Paša paskaidrojums par situāciju 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi! Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. ______________________________________________________________________ 1. BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin simplijs. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : . : |PRO| : . Laps spalatajs [AMXBANS] Reason : ' monitoring ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32067823 ' [AMXBANS] Your IP : ' 95.68.9.103 ' [AMXBANS] =============================================== .:|PRO|:. Laps spalatajs connected Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. 2. Nu es spēlēju vienā citā serverī, kur bija daži čīteri un tad izlēmu ieiet uzpēlēt dd2.identy, jo zinu ka tur parasti nespēlē čīteri. Pateicu arī dažiem zināmiem cilvēkiem kur varētu iet spēlēt un iegājām ar vienādiem tagiem un muļķīgiem nikiem. Nu tad mēs sākām spēlēt. Mani iemeta pie TS bet pārējos man zināmos CTS. Nepagāja pat 1 round. ENEMY komandā tikai viens zināmais paspēja uzpawnoties un es, savā TS komandā. Mani diezgan ātri atvāca. Pēc brīža viens admins sāka vienkārši banot. 3. identy.lv/hltv/dd2/dl/dd2-1308042313-de_dust2 (jābūt pareizi, jo skype ziņu esmu iemetis 4. augustā pulksten 23:36 , tajā laikā gājām iegšā.) http://failiem.lv/u/vkonynm Mans demo ^ 4. STEAM 5. http://identy.lv/bans/index/49592 6. Itkā nevajadzētu man būt screen. P.S. Nevarēju ātrāk uzrakstīt apelāciju, jo bija diezgan ļoti svarīgas lietas jāizdara, bet bana dienā gan vienkārši gribēju gulēt. EDIT: Tad varēji kartīgāk skatīties, nevis dēļ dažām sekundēm uzreiz bano.
  7. Putra

    Viens izceļās

    Ken Block dodas uz darbu. http://youtu.be/GjZmsLYkdDY
  8. Gribu šo adzīvināt, tomēr serverī ir grūtākas kartes pa šīm, ceru ka ieliks. tak seko līdzi notiekošajam //zixis
  9. Putra

    Ceļa policija.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q0zf-6guT5s Diezgan forši izdomāts.
  10. Nav tur nekas paatrināts, viņš ir diezgan prasmīgs hns spēlētājs.
  11. Putra

    catch_vip

    Varētu vipa double jump, slot(pašaprotami), derētu 2 flash(jau pieminēja), varbūt pat uz dažām sekondēm neredzamību(bet varētu rasties problēmas atkal ar to glow). Vienīgi vēl night vision, lai redz tumšās vietas. Īsti catch modam nav nekādas daduz iespējas ko izvēlēties. P.S Speed un gravity patiešām nav jēgas, kā jau teica, citiem zudīs interese. P.S.S Es domāju parasto jump 2x , nevis vēlvienu no sienas.
  12. http://cs.gamebanana.com/maps/157294 Izgāju bez problēmām, bet domāju, ka mūsējiem lēkātājiem būs mazlietiņ par grūtu tāpēc atteikts, bet paldies! // Enģelis http://cs.gamebanana.com/maps/157293 Šo toč ne... Paldies // Enģelis Varbūt grūtas viņas ir, bet tur nekas nereāls nav un nav arī bugaini, Pašam patīk unreal kartes.
  13. Tas CATCH ir tīri labs, tik jāpagaida lai starp Latviešu serveriem arī paliek pololārs. Labi ka DR stati salaboti, savādāk piņķerīgi savus status meklēt.
  14. 1. BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 25 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin slAyzorkjeeee-. [AMXBANS] There are 3 hours , 58 minutes and 49 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : +12 [AMXBANS] Reason : ' spam@gag ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32067823 ' [AMXBANS] Your IP : ' 95.68.21.70 ' [AMXBANS] ===================================== 2. Kaut kāds sviests, admins sāk lamāties, es pasaku lai beidz lamāties, šis mani nogago prosta. Pēc tam admina čatā uzrakstiju vai nav kauns par to ko tagad izdarija, un pēc tam bam, bans. Šeit laikam daži jūtas ļoti kruti ar savu statusu. Pirms ši pasākum, mani vēl sperienprojekts un vēl mani apvaino. 3. HLTV demo vēl nav, bet tas notika 13:09 3*. http://failiem.lv/u/yjqnpug 4. Steam/ 48p 5.http://identy.lv/bans/index/36420 P.s Tas arī ir arī uzkatāms sūdzība par 2 adminiem, redzams var teikt viss manā dēmo. Nav garš.
  15. Vēl pie šitā, derētu round time uzlikt kādas 9 vai cik tur, lai nesanāk tā ka var rr pēc 00:00 .
×