Jump to content

upacka

oldschool
  • Posts

    874
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

upacka last won the day on December 25 2018

upacka had the most liked content!

About upacka

  • Birthday 01/25/1996

Profile Information

  • Vārds
    Gvido
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

11759 profile views

upacka's Achievements

  1. upacka

    upacka

  2. gratz, Valter! jigball
  3. Projekta dalībnieku vecumu izvēlās un nosaka organizatori, rakstot projekta pieteikumu. Kas ir pavisam loģiski. Tēmas ir ļoti dažādas un arī nopietnākas, kurās jaunieši vecumā stipri zem 18 nebūs kompetenti. Ja projektam ir uzstādīts nopietnāks mērķis, tad arī ar jauniešu grupu projektā kurā pusei būs gadi 15 un otrai 25, tos rezultātus sasniegt būs daudz daudz grūtāk. Bet generally jauniešu apmaiņas var rīkot, kur atļautais dalībnieku vecums ir sākot no 13. Prakse gan pierāda, ka abas vecuma grupas miksē ļoti reti (ja projekta pieteikumā nav bijis paredzēts) vai gadījumos, ja nav citu variantu un nevar atrast dalībniekus (kur tāpat ir jāprasa oficiāla atļauja no attiecīgās valsts nacionālās aģentūras).
  4. Hey, jaunieši. Šoreiz tiešām jaunieši - vecumā 18-30. Zinu, ka daži no jums jau zin, ka Erasmus+ ir kas daudz, daudz vairāk kā tikai studijas ārzemēs. Un pieļauju, ka starp mums ir arī tādi, kas ir labi pazīstami ar neformālo izglītību, ne tā? Pat ja nē - kāpēc gan pateikt nē jauniem izaicinājumiem. Ja es savos gados 16-17 varēju vienītī braukt uz IDenty meetiem otrā Latvijas galā, lai satiktu nezināmus geimerus no interneta, tad pieaugušiem cilvēkiem kopā ar zināmiem krabjiem aizšaut tepat uz kaimiņiem ir pēc pieredzes vajadzētu būt chill. Piedāvāju kādam jaunietim, jaunietei vai pat vairākiem piedalīties starptautiskā jauniešu apmaiņā Polijā no 23.-31. maijam! In a nutshell, jauniešu apmaiņas projekts = dažādu valstu jaunieši + sabrauc kopā + tēma + mērķis + neformālā izglītība + kultūras apmaiņa, kā rezultātā ir vērtīgi pavadīts laiks, iegūts Youthpass sertifikāts un no maka nav izbiris ne cents. Tieši tā - projekts ir 100% finansēts no Erasmus+ programmas, t.sk. ceļa izdevumi, ēdināšana, naktsmītnes utt. Ja jautāsiet kāpēc tik random piedāvājums gaming portālā - šī reize ir diez gan desperate. Parasti ar latviešiem problēmu nav bijis. Anyway, ja kādam ir interese vērtīgi pavadīt nedēļu ārzemēs, izbēgt no ikdienas rutīnas un iegūt draugus visā Eiropā - dodiet ziņu. Zinu, ka aiz IDenty ekrāniem ir arī prātīgi cilvēki, kuru interešu loks neizbeidzas līdz ar interneta savienojumu. Ar tiem, kuriem ir otrādāk - lūdzu nelieniet šeit un negudrojieties.
  5. upacka

    Jailbreak rip

    Lielākā daļa no ieteikumiem, kurus lasu šajā topikā ir pilnīgs un absolūts vājprāts, manuprāt. Jūs ar savu sarežģīto pieeju tikai zāģējiet zaru, uz kura paši sēdiet. Es neatceros, kad pēdējo reizi biju CSGO JB serverī.. varbūt ap janvāri, taču es jūsu vietā, lai risinātu šo jums tik ļoti sasāpējušos problēmu nahrenizētu daļu no visiem bērnišķīgajiem pluginiem, kas tos jūsu sīkos bērnus pievilina tik pat ļoti kā Saimona iespēja (komanda) 1.6 serveros agrāk. Man šķiet, ka IDenty bija vienīgais 1.6 serveris bez Saimona komandas katras dienas sākumā. Kā jau simplijs minēja - perm gag's ir fantastiska opcija, bans par FK uz 999 minūtēm tik pat ļoti (nezinu gan cik ilgi banojiet pašreiz), šitos ķērcējus un lielos idiotus (kā paši aprakstiet šajā topikā) vienkārši sodīt ar bargākiem sodiem. Vienreiz atrausies, dabūs mācību. Un visu kontras dievu vārdā - nešķirojiet cilvēkus pēc kaut kādām mistiskām reputācijām, votegag iespējām sakarīgajiem un jebkādā citādā veidā, kas visu sarežģītu un pavērtu tikai durvis vēl lielākam nonsensam serverī. Ideja par JB no 16 gadu vecuma vispār punkts uz i šim lieliskajam topikam. Es saprotu, ka jādzīvo līdzi laikam un pilnīgi tam piekrītu, mainās spēle, parādās jaunas iespējas, kuras ir jāizmanto, taču tam visam līdzi velkas viens liels mēslu maiss. Ieteiktu sākt risināt šādas situācijas ar pilnīgu citu pieeju problēmām. Ne viss ir atrisināms ar jaunu pluginu ieviešanu. Vairākām idejām jau tagad redzu lielāku negatīvo pusi, kā pozitīvo. Taču labs un pārdomāts plugins gan savu darbu arī paveiktu. Uzsvars uz vārdu pārdomāts. Kā es ieteiktu risināt šo problēmu IDenty administrācijai? - Uztaisiet reālu Skype meetingu ar zinošiem cilvēkiem. Pasauciet Yogiju, Kemito un kādu oldschool spēlētāju no ID puses, skatos, ka tādi apgrozās. Tāpat arī no suds puses, pa kādam patstāvīgi domājošam un radošam prātam. Un kopīgi nonāciet pie kāda slēdziena, ko vajag mainīt un attiecīgi rīkojieties.
  6. Ja jums interesē kā man iet siltajās zemēs, tad - https://www.youtube.com/watch?v=RUyQ_JJ6A84

    1. akka

      akka

      a man šitā :(

    2. akka

      akka

      zbis :D neko nedari, guli ...

  7. Paldies čabulīši un Kičiņ!
×