Jump to content

enygma

Lietotājs
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by enygma

  1. Helo, easy jautājums, vai kāds pc spečuks, vai kāds kurš saprot vairāk no šā visa, var salikt man pc ? Nav nekādu konkrētu spēļu, vai fps cik gribu, vienkārši par manu budžetu salikt labāko ko var. Budžet +/- 750e, var iet uz augšu nedaudz vai uz leju. Ja teiksim šāds towers build maksā 580e, tad par 750 +/- domāju ka noteikti var salikt ko labāku: https://www.x-kom.pl/p/681559-desktop-lenovo-ideacentre-gaming-5-i5-10400f-32gb-512-gtx1660s.html#Specyfikacja Nav svarīgi kurā mājaslapā salieciet pc vai norādiet linkus, jo visu anyway pirkšu no šīs x-kom poļu mājaslapas, man vairāk nepieciešamas detaļu nosaukumi, lai pats pēctam varu atrast un nepieciešams viss kas vajadzēs priekš build, teiksim extra fans or smthn. P.s, bez monitoru or smthn, tikai case ar visām detaļām, lai pēc tam nekas vairs nav jāpiepērk. - Vienīgā vēlme, lai varētu pieslēgt 2 monitorus.
  2. @@Klaavushka 2k18 arī jks
  3. enygma

    Balvas

    Pamests suns - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 2000 Sveiciens - Saņems visi kuri ir izveidojuši čau topiku. ( LAI SAŅEMTU, JĀNORĀDA ČAU TOPIKA LINKS ) https://identy.lv/forum/index.php?/topic/21991-sweg-čau/ fake oldschool - identy ir reģistrējies vismaz 5 gadus (Pietrūkst gads līdz oldskuul ;( )
  4. Yo, es, EU reģions un Origin 11 serveris, ign: enygmabro
  5. Kas tas par murdzisku ieteikumu ? Ja adminu nav serverī dari sekojoši: - Iemet forumā reportu un Block communication un viss, lel.
  6. Šīm personām tādas pieejas ir iedotas ar nolūku, lai tie spētu editot jūsu postus, tas jau tev bija jāsaprot un domāju ka arī saprati, vienkārši kaut kādas kaprīzes uznāca or smthn. - Vienīgais par ko piekrītu ka nav vajadzības rakstīt pašā postā, bet gan Moderātora komentarā, kā to izdarīja @akka tevis norādītajā postā, bet tieši pretēji izdarīja @simplijs. Taču neskatoties uz to visu, nedomāju ka par šo vajadzētu celt baigo jezgu, čill vec, tavus postus neaiztiek jūzeri, bet gan cilvēki ar attiecīgiem statusiem un viņi šajos amatos nav ielikti prieka pēc, ja viņi kaut ko edito or smthn, tad tam ir attiecīgs iemesls.
  7. Nav. - Kāds no "Apple" produktiem ?
  8. enygma

    Musician.

    Not bad dziesma, jau biju dzirdejis - 6/10.
  9. enygma

    Musician.

    Galīgi skābs gabals, dawg, meh - 3/10.
  10. - Tā jau variants neslikts, tikai nedomāju ka priekš manis un ja nav priekš manis, tad arī īpaši nesaista, tadēļ 5/10. Takā te visītis gāja pa gaisu un lols divatā tad ieņēmām virtuves galdu: Bet mans ikdienas galds ir: Ziemas semkas arī tiek ēstas, lel:
  11. Māān, es gaidīju veselu minūti līdz tam unrealajam šotam, smuks jau bija, bet ne tik smuks lai pazaudētu minūti no savas dzīves.
  12. Šī jau veca, bet reāli labi, iesaku arī uzreiz pēc šīs noskatīties Machete, chop, chop.
  13. enygma

    Musician.

    Not bad, vispār parasti ļoti patīk trap n shit, bet šim dodu 6+/10
  14. Tāds pasmagi tumšs un pliks, priekš manis parāk pliks, bet anyway 6/10.
×