Jump to content

Cho pa chom?

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Cho pa chom?

  • Birthday 07/01/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2324 profile views

Cho pa chom?'s Achievements

  1. Nu bet proams tik viegla atmaska !! NOTEIKUMI IR NOTIEKUMI ! ! Un uz VISIEM viņi attiecas vienadi !! Viņu redz nebano ar mani gan ja ??
  2. Kā rakstīt sūdzību par adminu! Topiks jānosauc "Sūdzība admina niks" un topika saturā jāiekļauj 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) +-[Access denied]-------------------------------------------------- | ADMIN: Spriditis* | BANNED NICK: Cho pa chom? | REASON: FREE KILL | STEAMID: STEAM_0:0:372485676 | IP: 46.109.60.66 +------------------------------------------------------- 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - Bija tā kad C4//TERRORIST bija CT...Vinsh uztaisija FK Spriditis nebanoja vinu jo redz vini baigi pacani !! DEMO viss būs redzams !! Jāskatās DEMO visu sapratīsiet ! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu -http://failiem.lv/u/snfnsti 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību-nu apmēram visu video garumā ! Var redzēt kā C4 admins rāda piemērus kā izdzivot u.t.t ! Un Sprīdītis aizstāv viņu ! 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48
  3. Pārkāpēja niks C4//TERRORIST Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) 95.68.102.251:27005 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/vjmjrqy Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Demo ir samērā īss. kādi 3raundi. sākot no vidus un līdz beigām ! Kruta attieksme C4 !! Pārkāpums (piem. wallhack) fk Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) FK vairāki un nogagoja mani neparko ! Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) Jb.
  4. Cho pa chom?

    ~.

    Niks - ~. Ip - 87.110.106.59:27005 Demo - http://failiem.lv/u/qwkbzmv Speed + aim video vidus un līdz beigām ! DD2
  5. Cho pa chom?

    -_-

    Smuki, smuki, smuki !!! Uztaisi ID logo ! Ja nav grūti !
  6. Cho pa chom? http://identy.lv/statistics/cs/player.php?id=22815
  7. Filma vienkarshi AHUUNAA!!! Vnk nonesa jumtu ! LABAAKA filma EVER !!! Visi soundtrack bija labi ! Un 4tri LOTI PAT LOTI izcelas ! Sitais tai skaitaa !! ZBiiss.. TUC, TUC tresiii !!
  8. 1. Pilnais izraksts no konsoles - Amm ka lai paskaidro..Man nav izraksta...Jo biju RR PC ! Sryy ! 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Biju CT mani ban par last T kill ! Serveri JB ! BEt admins C4 pats nepilda savus pienakumus ! Bija ari daudz citi FK no vina puses..Vinam neko neviens nedarija ! Bija ari no citu player puses FK bet tad ari neko nedarija jo redz vina draugi Čomi riktīgi ! 3. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu - http://failiem.lv/u/teguuwi 4. Mape, kurā saņēmi banu - Es neatceros nosaukumu 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) - 48 6. Links uz Tavu banu - http://identy.lv/bans/info/24229/ Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. ______________________________________________________________________ Kā rakstīt sūdzību par adminu! Topiks jānosauc "Sūdzība admina niks" un topika saturā jāiekļauj 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles - Ka jau piemineju nav.. 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - Vinsh nepildija savus pienakumus ! DEMO visu var redzet ! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu - http://failiem.lv/u/teguuwi 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību - Apmeram no pasha sakuma lidz pat beigam ! 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48
×