Jump to content

Fiibls

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About Fiibls

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Fiibls's Achievements

  1. LoLu nav pat jēgas spēlēt bez 5 cilvēku premade
  2. Nav tik viegli kā izklausas , tev jāatrod 5 cilvēki kuri runā Latviski , tad ar viņiem jāizspēlē kādas 30-100 spēles līdz izpratīsi kā katrs spēlē un pietam vēl kurš pieprot samērā labi katru uzdevumu pildīt LoLā kā auksā , leja uc .
  3. Ja sapratu tavu domu , tad mana atbilde ir tāda - Ar 5 cilvēku Latviešiem reti , kad kaut kas labs tev sanāks .
  4. pēc tāda fufeļa izklausās , tad uzreiz būtu labāk taisījuši 5x5 , jo arams ir miskaste , kurš labākus charus dabū tas vinnē .
  5. Pantheons ir vislielākais bullshits , kas vien var būt LoLā , ja taisies vinnēt spēli 20 minutēs tad labi , viņš var būt bomba , ja tiksi līdz 30 minutēm varēsi vnk lēkāt ar viņa ulti .
  6. Kassadinu ir tik viegli apspēlēt .
  7. 4x5 ? tur ir 2x5 , būtu labi ja tā visu laiku nospēlētu :yao: Sākumā tik labi negāja , bet novilcinot līdz latgame mūs pat nosist nevarēja AoE cc
  8. West : Fiibls , 25Lvl East : Bluehouseboat 30Lv Beta : MadafakaCloset 30Lv - tikai un vienīgi ranked spēles un stratēģiju testēšana . Galvenā loma iekš LoL - Jungler Rezerves loma - Support .
  9. Fiibls

    Chattroulett.

    Pff domāju , ka tu piedursies chatroulettē , bet nē es atnāku un redzu 1 gadu vecu vidio . Vīlos
  10. Šeit jau visi pārsvarā domā par to , ka neviens viņā neies , un visiem ir skype utt . Bet ir cilvēki , kuri izmanto portatīvo datoru un viņiem pārkarst portatīvais , jo LoLs un skype liek ātri pārkarts kompim tādējādi viņi izmanto teamspeak nevis skype . Par ļaunu jau nenāktu tas teamspeak , bet es pašreiz dodu priekšroku skype , bet augustā drošvien vairāk izmantošu to teamspeak
×