Jump to content

Mednieks

Lietotājs
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

About Mednieks

  • Birthday 07/26/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

5277 profile views

Mednieks's Achievements

  1. Ir grūti saprast pēc kā īsti man tas notika... Bet pirmais ko es pamanīju bija tas, ka utorrenta exe izskatījās pēc mapes, kad uzspiedu, nevis ieslēdzās torrents, bet aizgāja uz libraries, labi pofik izdzēsu utorrent, patom mēģināju ieslēgt ccleaner, slēdzu to iekšā pc izslēdzas, labi.. Mēģinu dzēst caur control paneli, tur arī jau viss sākas, it kā atistelējas, bet atkal pc izrubās. Labi štrunts, slēdzu iekšā savu kruto firefox, mēģinu kačāt jeb ko- huj, izrubās. Bet tā viss pārējais strādā ideāli. EDIT: Pisdu nafik. Pārinstelšu pc un miers..
  2. Karoči, kaut kas nav riktīgi man ar pc.. Šodien viss it kā gāja ideāli.. Un tad pēkšņi kaut kāda huiņa notika, karoči mēģinu jeb ko nokačāt, man pc pats par sevi restartējas... Meklēju gūglē problēma tur bija kaut kas par automatically restart, karoči izķeksēju to ārā, bet tāpat slēdzas ārā ar katru reizi, kad kaut ko mēģinu kačāt.. Ko darīt?
  3. Reportēju fizu par fīdošanu..
  4. Komanda sūkāja pim*i, zaļi balti. Omen op..
  5. Help? Karoči, kad FPS ir vislaik no 100-250 un ping ir 50-80, bet tāpat pa laikam tā kārtīgi ielago, lai gan nekas pingā un fpsā tik traki nenomainās. Kas varētu būt par problēmu?
  6. Njam http://www.bildites.lv/images/wqcgztiyysxnnyqkfxz.png
  7. Adidas ar valkyre ātrāk varētu izspēlēt, bremzē pasākumu.
  8. Nu bļad kāda iespēja? Man ar Bazilu tūlīt drīz jāspēlē, fck.. Neliec WP, editošu un ielikšu screenu ar bazila spēli, kad izspēlēsim..
  9. Un tāāā vienmēr serijas spēlēs
×