Jump to content

Naikijs

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Naikijs

  • Birthday 09/27/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Naikijs's Achievements

  1. Izklausīsies stulbi, bet man neiet video, var kāds iedot citu linku? EDIT: Noskatījos caur IE, es nezinu ko jūs tur saskatāt, bet tur tā diez gan nekā nav, botīgi pretinieki.
  2. Mans variants tad ir izdzēs cs pilnībā, ieinstalē, un spēlē tikai lv serveros.
  3. Pārinstalējot, precīzāk izdzēšot veco cs, izdzēsi pilnībā visu? Šķiet, ka videokarte uzkarst. Un vispār tikai cs vai arī citām spēlēm?
  4. Madziemelis, mamma bērnība nelutināja Tevi?? vienkārši āksts, nav ko citu man teikt! nolifers. Ceru, ka Tu izlidosi, kaut vai esi pazīstams, tik melno IDenty!!! Gaidām administrāciju!!! Gribat izcelties, droši izskatāt šo apelāciju un rakstam momentus, izskaidrošu nu cik nu viņus jau atceros! Tas būs tikai un vienīgi pluss Tev!
  5. hehe, gemi gailard arī ticis iekšā! Bet pēc tam tas ar to skeitu tāds bēdīgs skats, bet malacis! Vismaz labi nosita iepriekšējo dusmu! plds;)
  6. Pēc man lūguma, tika attaisīts un tūlīt aiztaisīts! Lūgums, kādam no augstāk stāvošajiem - administrācijas, izskatīt šo bana apelāciju!! p.s. cīnīšos līdz sapratīsiet,ka man nekā nav!
  7. Piedodiet, ka lieks posts, bet gribas spēlēt! ):
  8. sūdīgi analīzējāt_ pārvarēšu slinkumu un paskatīšos kā spēlēju, ko man tagad rakstīt un skaidrot katru Tavu ielikto laiku? zb ;D Varbūt tieši karte beidzās un pārmainījās uz gg_texas??? Un ja spēlē tālāk statos rādās pēdējā mape, kurā spēlēji, visi punkti viena! To jau Tev vajadzēja zināt.. cs_deagle5 Tīrs radars, nekas vairāk. gg_texas 1.53 - 1.56 Tas kas piedzima pa labi,savējais, viņu neviens nešāva, problem? Tad jau gaiss tīrs 2.51 - 2.55 Pirms tam es tajā vietā nomiru, palika viens Ts, tādēļ ar nazi skrēju, domāju, ka novākšu, bet izrādījās, ka tā bija otru puse, un tas frags jau bija uz skaņu. 2.58 - 3.00 wtf? Esmu akls vai kā, bet neredzu, ka vilktu virsu CAUR SIENU! 7.09 - 7.12 da tīrs radars un skaņa, ja redzu neviens,tad jau sedzu. Kas jūs no marsa,štoļi? 8.22 galīga huiņa, lol.. gg_dust2_mini 5.30 hahahahah, paskaties uz wk, katru roundu kuru gāju uz Ts bāzi pa augšu viņš bija aiz tā stūra, loģika?? čaļi, respekts jums, bet galīgi neto mēģināt atrast. Un gribēju pateikt, ka varējāt uzreiz demo likt, jo grūti atcerēties jau kas kur bijis. Bet nu spēlēju uz skaņu un radaru, protams, ka pieredze arī ir liela. EDIT: CITIEM BT LŪGUMS IZSKATĪT!!
  9. Lai jau priecīga skatīšanās! šeit ir arī screeni, kad tnt vienreiz paķēra no manis. http://img821.imageshack.us/img821/7360/ggminidust20000b.png http://img253.imageshack.us/img253/3103/ggminidust20001.png http://img28.imageshack.us/img28/7231/ggminidust20002.png
  10. 1. +-[Access denied]-------------------------------------------------- | ADMIN: Deffs | BANNED NICK: Naikijs | REASON: wh | STEAMID: VALVE_ID_LAN | IP: 84.237.236.76 +------------------------------------------------------------- Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. 2. Viņš jau mani sen jau par čīteru sauc, redzēju, ka viņam acc un jau pa mikrafonu pateicu to, ka viņš mani tulīt specos, tādēļ sanācis šādi! 3. http://failiem.lv/u/ayrrhtn 4. fy_pool_day mana mīļākā,mm 5. STEAM 6. http://identy.lv/bans/info/28751/ 7. Scrēnu nav. Gribēju piebilst, ka galīgi negāja:D Un, ar to,ka visu laiku metās ārā exe fails, kuru serveris piedāvā kačāt, man steam nokarās un nerādās. tādēļ rādās, ka VALVE_ID. psc. cik es redzu,ka tad visiem rādās valve id.
  11. Naikijs

    Negadījums

    Pats jau vien vainīgs, ka tik tuvu stāvēja, bet šķiet, ka abi neprofesionāli savā jomā..
  12. Link me,please now!! žēl, bet diez gan patālu esi. nebūs to vērts!
  13. identy_gg_demo.dem Saite uz failu: 14.56 Mb \/ 0 0 lejupielādes... Noskaties tad demo. Neredzu, kad būtu to izdarījis, pārliecinies, tad būtu rakstījis to.
  14. 1. +-[Access denied]-------------------------------------------------- | ADMIN: Defragmenteets97 | BANNED NICK: Naikijs | REASON: wh | STEAMID: STEAM_0:1:18758534 | IP: 84.237.236.76 +------------------------------------------------------ 2. Patīk pool_day mape, viena no mapēm, kurā tieku banots 3. http://failiem.lv/u/jlolwql 4. fy_pool_day 5. Steam, laikam, ka der p48 6. http://identy.lv/bans/info/25552/
  15. Naikijs

    [Gg] Akka

    Tu smejies??? Cik daudz dupsī Tu viņam lien,ka tā saki? Acc vajag? Atvainojos par lieko postu, bet tik interesanti, tādi vnk kadri šeit lien, ka nevar neatbildēt.
×