Jump to content

rietumbloks

oldschool
  • Posts

    901
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

rietumbloks last won the day on December 3 2013

rietumbloks had the most liked content!

About rietumbloks

  • Birthday May 19

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

20623 profile views

rietumbloks's Achievements

  1. Laba diena, vecie buki! Dievs pasargi, cik sen šeit nekas nav rakstīts.. spiežot klaviatūras taustiņus un rakstot šeit šo, sapratu, ka esmu nedaudz pēc Jums visiem noilgojies, mērgļi. Lai vai kā, nebirdināsim asaras un stāsts īsti nav par to. Ir neliela problēma, ar kuru netieku galā. Nekas baigais, bet tomēr, vajadzīga Jūsu palīdzība. Iespējams kādam meklēšanā veiksies labāk nekā man. Tātad, man ir nepieciešams, lai palīdzat man atrast PVC trauku, jeb termotrauku iepakojumu ražotni Čehijā. To kodējum ir: HP 6 HP 7 HP 9 HP 10 Šeit arī būs attēls, par kādiem traukiem es īsti runāju. Lūdzams sniegt precīzu un patiesu info. Meklējam pie googles tantes un metam linkus šeit! Ceru uz atsaucību un sapratni. danke šūn, peace, have a nice day and thanks niggazzz. ha
  2. Tas tik ir "zadrotu" līmenis! Pāris stundas bez kontras nevar iztikt .. būtu pa to laiku izgājis ārā un paelpojis svaigu gaisu. No offence, just sayin'.
  3. rietumbloks

    pasts

    Nu valchh, paklau. Nedari tā.
  4. Labrīt! Lūdzams, izveidot sūdzību pēc parauga.
  5. Tāpēc ka ir duraki, kas bano ar visu portu. Banned!
  6. Elpo vai mirsti! Nav par ko.

  7. Nu tad prasāt cietiem. Pie manis šādos jautājumos negriezties vairāk.
  8. Nu ko, pareizs laiks ir 00:01. Ko tas nozīmē? Laiks iedzert .. kāpēc? Jo tā vaig. heh. Nu ko, sveicu savu draugu, savu kolēģi, savu priekšnieku un jau tagad, pensionāru Tīģeri svētkos! Šim jauneklim šodien ir dzimumlocekļa diena. Apsveicu, tu jau savu daiktu turi rokās 20 gadus! Nu, novēlēšu tev protams visu to labāko, izturību, veselību, veiksmi, daudz alu šodien ( pohuj ka tu nedzer ), lai veicās mīlestībā, lai veicas ar tiem bikšu jostas caurumiem ( meičukiem ) un protams, lai veicās vispārēji dzīvē, sportā un lai izdodas viss tevis iecerētais. Neizmirsti censties un nemet plinti krūmos pie pirmajām problēmām un atceries - lai arī cik sūdīgi dzīvē nebūtu, vienmēr ir jā tiecas pēc tā labākā. Naudu un laimi es gan tev diemžēl nenovēlēšu. Tu gan man prasīs "kāpēc, blok?", bet atbilde ir pavisam vienkāršā - brāl, tak esi redzējis filmu "Titāniks"? Vai tu tiešam vēlies ar visu savu naudu un laimi adot galus kā viņi? Diez vai, tāpēc pie kājas to visu bagātību. Sirsnīgs rokas spiedos un franču skūpst tev no bloka - tava vārda brāļa. Turās un veiksmi! P.S. Baudi dzīvi!
×