Jump to content

gube

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

gube last won the day on April 18 2023

gube had the most liked content!

About gube

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gube's Achievements

  1. Labrīt, dāmas un kungi! Pēc ASAPA atļaujas izveidoju šo tēmu! Pavisam drīz no kleverr būs jauns CS turnīrs priekš Latvijas komūnas! Ideālajā variantā vēlētos redzēt foršus sastāvus arī no identy puses. Galvenais: - 700 eur balvu fonds - dalība bezmaksas - tikai latviešu komandas (galvenajā etapā 8 komandas, no kurām 4 ir invited un četras no atlasēm) Pievienoju Tvītu, kur atradīsiet linku ar sīkāku info!
  2. Nu, teikšu tā - silveru saietu arī negribās. ;) Un jā - garaza ir favorīti, bet kur ir problēma? Tieši forši! :) Ja uzvarēs - tad tas sagatavos viņus lielākiem Latvijas turnīriem
  3. Sveiki, mīļie Identy cilvēki! Esmu viens no domubiedriem, kas veido šo turnīru amatieru komandām. Redzu, ka parādās nesaprašanas par PRO spēlētāju listi. Kā mēs nonācām līdz šiem nikiem? Pavisam vienkārši... Lielākā daļa no šiem spēlētājiem pēdējo 12 mēnešu laikā ir aizvadījuši 3+ kartes HLTV ietvaros. Šeit pārskatāms saraksts: https://www.hltv.org/stats/players?startDate=2020-12-14&endDate=2021-12-14&country=Latvia&minMapCount=3 Papildus šiem spēlētājiem arī komanda Henkii, kā arī pāris individuāli spēlētāji, kas ir spēlējuši FPL-C qualus pēdējā gada laikā, piedalīties nedrīkst. (Pleb0rs, endicate, davstyy)
  4. Izcila turnīra ideja! Bravo džekam, kas šito veido!
×