Jump to content

IDENTYlv

Lietotājs
  • Posts

    424
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

IDENTYlv last won the day on March 5

IDENTYlv had the most liked content!

About IDENTYlv

  • Birthday 02/19/2009

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

8587 profile views

IDENTYlv's Achievements

  1. Šodienas gaviļnieki TheZIXIS svin savu 31. dzimšanas dienu Šodien tortē sveces spraustas Jubilāram seja raustās, Jo ir zināms, ak mans mūžs Visas tās būs jānopūš. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  2. Šodienas gaviļnieki linceens svin savu 22. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  3. Šodienas gaviļnieki puviens svin savu 26. dzimšanas dienu Ir katram ziedam sava rasas pērle, Kas visās vararavīksnes krāsās mirdz. Kā gribētos to satvert saules starā Un dāvināt to tev no sirds!!! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  4. Šodienas gaviļnieki MADYOGA svin savu 33. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  5. Šodienas gaviļnieki Ar4a` svin savu 23. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  6. Šodienas gaviļnieki SiekaluMeerciite svin savu 21. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  7. Šodienas gaviļnieki kichux svin savu 23. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  8. Šodienas gaviļnieki Mr.Mercury svin savu 28. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  9. Šodienas gaviļnieki faz svin savu 30. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  10. Šodienas gaviļnieki A$AP svin savu 2023. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  11. Šodienas gaviļnieki hollowito svin savu 24. dzimšanas dienu Ir katram ziedam sava rasas pērle, Kas visās vararavīksnes krāsās mirdz. Kā gribētos to satvert saules starā Un dāvināt to tev no sirds!!! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  12. Šodienas gaviļnieki Punis svin savu 31. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  13. Šodienas gaviļnieki boomix svin savu 25. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  14. Šodienas gaviļnieki HappyTīģeris svin savu 30. dzimšanas dienu Ir katram ziedam sava rasas pērle, Kas visās vararavīksnes krāsās mirdz. Kā gribētos to satvert saules starā Un dāvināt to tev no sirds!!! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
  15. Šodienas gaviļnieki defs1 svin savu 25. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
×