Jump to content

darkets

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darkets

  1. Saslimsi, aplipināsi tuvējos un vēl nedod dievs kāds atstieps kājas. Plus, ja šitādi latviešu tauta izturās pret šo vīrusu, ierobežojumi turpināsies un varēsi iet facebookā paraudāt cik dzīve slikta...
  2. Iespējams neesi savienojis steam acc savam identy profilam? Man ar nesanāk savienot.
  3. Piekrītu, jā. Pašlaik cenas ir uzkāpušās pat līdz 100%. Kad nokritīsies, iesaku arī ieskatīties intel prcesorus. Var atrast tādus kuri ir labāki un lētāki par Ryzen pročiem. Ja nav steigas vari vēl pagaidīt kamēr RTX 30 sērijas GPU cenas nostabilizēsies, AMD gpu neiesaku ņemt.
  4. Par dueļiem doma nebija slikta, tikai nekur citur tādus serverus personīgi neesmu redzējis. Retake manuprāt spēlēs cilvēki, vismaz es 100% uzturēšos tur lielāko daļu. Par to, ka retakes ir ffa dm, daļeji piekrītu, bet tie vismaz dod citas spēles aspektus. Retakes rada + - realistisku spēles rekreāciju, kas cilvēkiem palīdz attīstīt crosshair placementu un post-plant situācijas stratēģiju attīstīšanu, kā arī jaunākiem spēlētājiem calloutus utml.
  5. Sveiki! Būtu ļoti jauki, ja uztaisītu retakes/executes serveri. Manuprāt, tas piesaistītu jaunu publiku un piedāvātu plašāku klāstu serveru paliekot IDenty serveros. !gloves komanda vajadzētu būt pieejama par brīvu, jo tie kas pērk VIP-PLUS pērk to tikai dēļ statusa vai vienkārši lai atbalstītu serveri. Varbūt arī !stickers komandu varētu iekļaut. ( par brīvu ) Paldies.
×