Jump to content

ward

Lietotājs
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About ward

Recent Profile Visitors

303 profile views

ward's Achievements

  1. Ir interese izveidot komandu priekš 30. aprīļa qualification 2. kārtas. Mēs pagaidām 2 gabali lvl 4 FACEIT. Vajadzētu vēl 3 spēlētgribētājus, vēlams ap to pašu level bracket. Vēlme vairāk uz "have fun, bet nethrow'o" type of deal. Kam interese, sūtat PM.
  2. Pirms braukšanas eksāmena gulēju knapi 3h (no stresa, jo domāju, ka nāksies padsmit reizes likt, kā instruktors stāstīja par tiem saviem dažiem "šausmu stāstiem"). Izbraucu vēl ar instruktoru pirms eksāmena un insomnia darīja savu - nenobremzēju kārtīgi pie STOP. Instruktors īsumā pasaka, ka "pizģec Tev tur laikam būs eksāmenā", pats tikmēr day dreaming, īsti neapjautu kļūdu. Eksāmena laikā sarežģītāko figūru iedod, bet braukšana pa pilsētu kārtīgā putenī. Viss beigās ok un tiesības rokā.
  3. ward

    Covid vakcīna

    Joki pie jokiem, bet tie jociņi nav nemaz tik tālu no tā, ko vidusmēra latvietis ir ieurbis sev galvā pēc dezinformācijas pārbagātības un kopumā sava lētticīguma. Kā tik ieņems galvā kaut kādas glupības, tā vairs neviens fakts nelīdzēs pret tādiem :)
×