Jump to content

nisker

Lietotājs
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    nisker reacted to lollka in IIHF 2022 PČ.   
    Sveiciens IDentiešiem! Atkal ir pienācis IIHF pasaules čempionāta laiks, un tas nozīmē to ka arī ir laiks prognozēt čempionāta iznākumu šeit pat forumā. Kā jau katru gadu, varēsiet izteikt savas prognozes par Latvijas komandas spēļu rezultātiem, kā arī par papildus lietām saistībā ar IIHF. Protams, IDenty administrācija sagādās IDC balvas 3 labākajiem (tie, kuri savāks visvairāk punktus), un iespējams arī tiem kuri piedalās (Balvas izdalīsim atšķirībā no dalībnieku skaita, bet pirmajiem 3 protams tās ir garantētas).
     
    Pēc kā piešķirs punktus prognozes vērtēšanai:
    Uzvarētājs pamatlaikā vai papildlaikā (+1p) Pareizs abu komandu spēles rezultāts (+2p) Pareizs Latvijas gūto vārtu skaits (+1p) Kura komanda gūs pirmos vārtus katrā spēlē? (+1p) Rezultatīvākais Latvijas izlases hokejists PČ 2022 (+3p) Pirmais hokejists, kurš iemetīs vārtus Latvijas izlases labā (+3p)  Kurā vietā Latvija noslēgs PČ 2022 turnīru? (+3p)  Kuras izlases iegūs zelta, sudraba un bronzas medaļas? (+3p)  
    Latvijas spēles:
    13. maijs, 16:20, Latvija – ASV 14. maijs, 20:20, Latvija – Somija 16. maijs, 16:20, Latvija – Norvēģija 19. maijs, 20:20, Latvija – Čehija 20. maijs, 20:20, Latvija – Austrija 22. maijs, 16:20, Latvija – Apvienotā Karaliste 24. maijs, 12:20, Latvija – Zviedrija  
    Visas prognozes rakstam komentāros, un kopēji varēsim baudīt hokeja tiešraidi arī iekš IDenty (Ja @boomix sataisīs). Lai veicas!
  2. Like
    nisker got a reaction from excalibur in IIHF 2022 PČ.   
    Latvija 3:5 ASV, pirmie iemetīs Latvija
    Latvija 1:4 Somija, pirmie iemetīs Somija
    Latvija 3:0 Norvēģija, iemetīs tikai Latvija
    Latvija 2:3 Čehija (papildlaikā)
    Latvija 6:2 Austrija, pirmie iemetīs Austrija
    Latvija 5:0 Apvienotā Karaliste, iemetīs tikai Latvija
    Latvija 1:4 Zviedrija, pirmie iemetīs Zviedrija
    Rezultatīvākais : Renārs Krastenbergs
    Pirmais, kurš gūs vārtus: Kristaps Zīle
    Vieta PČ Latvijai: 7
    Zelts - Kanāda
    Sudrabs - Somija
    Bronza - ASV
×