Jump to content

Butch

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Butch last won the day on June 25 2020

Butch had the most liked content!

3 Followers

About Butch

  • Birthday 11/08/1993

Profile Information

  • Vārds
    Rolands
  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Aizņemts

Recent Profile Visitors

939 profile views

Butch's Achievements

  1. Caur mobile versiju atverot foruma sadaļu vairs nevar redzēt, kad ir iepostots pēdējais posts (pirms cik dienām). Redz tikai topika nosaukumu.
  2. Butch

    [Jb] Butch

    Citēju: -Uzlecis uz vietas kur tevi nevar aizsniegt un kur nevar tikt parast jb spēlētājs, turpini vien abusot savu double jumpu Tas nav abuse, bet DJ privilēģija. Kā jau augstāk minēju, ja BanTeams uzskatīs to, kā būtisku pārkāpumu, nepārdzīvošu. -no reasona uzdirs man, saprotoši nosauc par kemperi Ar tevi runāju tieši tādā pašā veidā, kā tu ar mani, kad tevi nosaucot par kemperi tu man atcērt ar vienaldzīgu - paraudi paraudi. -Bet kāpēc tu kko pa šito uzdrīkstinies kko rakstīt ( Aizliegts speciāli slēpties kamerās vai ventā/trubās, novilcinot spēles gaitu. - slay / sperienprojekts ) Neskaitāmas reizes Vipinthemix mapē tu iej flashbangos kur tevi pat redzēt nevar un tev neko nevar izdarīt. Lūdzu demo ar pierādījumiem studijā, vai arī bezjēdzīgs trashtalk. Es to rakstu atbildot uz tavu sūdzību, kur tu pārkāp simple kempošanas noteikumu vairākus raundus no vietas. Man nav nekas jāuzdrīkstās. Nesaprotu ko tu centies ar šo sūdzību panākt. Lai mani nobano uz dienu no servera par to ka tornī uzlecu? Bruh, paskaties uz šo visu no malas, nožēlojami.
  3. Butch

    [Jb] Butch

    Tev pašam kauns nav rakstīt kaut kādas absurdas sūdzības? Dust2 mapē tu apzināti 3 raundus pēc kārtas kavēji laiku (apzināti abusoji un izmantoji iespēju, kamēr adminu nav online) kempjot kamerā visu raundu (3-4 minūtes), kur tevi neviens no CT neredz un netiek klāt. Tāpēc darot savus CT Guarda pienākumus centos saprast vai pie tevis var tikt tā, lai tevi redzu un varu nošaut, bet nejauši (kā demo redzams) pieskāros dzeloņdrātīm. Noteikumu nevienu nepārkāpu, tobišs apzināti nevienam ieroci es nemetu, bet tu to camping spotu kamerā drošivien zināji, un ļoti labi zināji, ka tev neviens netiks klāt un izmantoji iespēju, kad kāds nejauši dzeloņdrātīm pieskarsies. Brīdī, kad tev atgādinu, ka tu pārkāp noteikumus un kavē pārējiem spēlētājiem laiku jau kādu 3. raundu, tu man spamo čatā, lai neraudu un pasniedz to tā, ka tev pajāt viss. - Aizliegts speciāli slēpties kamerās vai ventā/trubās, novilcinot spēles gaitu. - slay / sperienprojekts Cik noprotu šo tu raksti, jo šausmīgi apvainojies, ka iepriekšējā mapē tev atgādināju, kāds muļķis tu esi, kempojot katru raundu kamerā pārkāpjot simple noteikumu. Atšķirībā no tevis es nākošajā mapē kā Terrorists biju ar ieroci un uzlecu ar DJ uz torņa gaidot CT, nevis apzināti kavēju spēles gaitu kamerās (kā tu augstāk minēji "aizgājis tālāk pie bhop torņa un sēž bez prikola aizkavē roundu līdz pēdējam"). Teroristu čatā vienojos ar ja nemaldos spēlētāju Shomozel, kurš bija palicis pēdējais dzīvais T, lai viņš ved CT uz manu pusi, lai man būtu iespēja viņus nošaut. Augšā uzlecu ar DJ jo tur regulāri kāds boostojas augšā, principā uz tiem torņiem ir kāds vismaz 1x katru reiz iekš Vipinthemix, nostājos arī tādā vietā, kur mani var redzēt un kur man nebūtu mistisks advantage šaut caur sienām, kuras ir caurskatāmas tikai caur 1 pusi. Bet nu, whatever, nezinu kā īsti ir tur ar map bug tai mapē, jo esmu redzējis arī adminus tur lecam, kā arī tevi pašu - sūdzības autor. Nepārdzīvošu par sodu, ja BanTeams uzskatīs to kā būtisku pārkāpumu. Diezgan smieklīga un nožēlojama sūdzība tbh. Varbūt tagad rakstīsim sūdzību par tevi katru reizi, kad tu nolamājies regulāri izmantojot necenzētu krievu leksiku? Domāju nav nepieciešams, bet paldies tev par humora devu. Žēl Outpace, ka tagad viņam jātērē laiks un jāskatās kā tu kempo 3 raundus kamerā, līdz pēdējam.
  4. Citēju: "Pārkāpums nav nekāds lielas, protams, bet neesi tu pasaules naba un servera noteikumi attiecas arī uz tevi." *Aizliegts apzināti taisīt free damage; Brīdinājums / Slay / Ban Pasaki man kurā brīdī demo es pārkāpu šo noteikumu vai jebkuru citu noteikumu, vai arī visi tavi augstāk minētie argumenti ir miskastē metami. Abi bani, kas man ir bijuši bija apzināts gunfeed ar risku, ko es apzinājos, nevis kaut kāda veida noteikumu nezināšana. Rebudijs uzlika man abus ban, par kuriem man nebija nekādu pretenziju, jo pats biju vainīgs. Bet šis bans no tevis ir ridiculous. Kāpēc es pateicu tev lai neraudi? Tas ir tāpēc, ka viss serveris zin kā tu pret visiem izturies un cik toksisku valodu tu pielieto katru reizi kā tu ienāc online. IMO Uzraugam/Adminam būtu jārāda piemērs, nevis jāizvaino spēlētāji.
  5. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: (1)Anonīmā frodze [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2020-08-11 18:44:03 [CTBAN] ----------------- 2. Paša paskaidrojums par situāciju Mapes 35. minūtē, viens no terroristiem uz manu pusi met hegrenade, un es kā Guard, darot savus pienākumus, sāku viņam šaut. Uzraugs _TnT_ sekojot līdera komandai sekot uz nākamo rinķi - pieiet nejauši / tīši priekšā terroristam, kuram es šāvu, līdz ar to _TnT_ dabuja 2 vai 1 lodi plecā, pēc kurām viņam palika 60hp. Redzēju, ka terroristi lien priekšā, un pārstāju šaut. Tajā pašā brīdī, kamēr admins _TnT_ sāk bļaut - ko es viņam taisot freedamage, man skrien cits terrorists virsū un sāk durt, nošauju. Uzskatu, ka pilnīgi neadekvāts bans, bez tām 2 lodēm, kuras TnT dabūja pa plecu. 35. minūtē visa situācija ir ļoti labi redzama, gan no viņa skatu punkta, gan no manējā. Uzliek banu, un vēl pasaka, lai pēc nedēļas prasot unbanu, pēc (kā redzams bana info izraksta no konsoles) iemesla - Nezin noteikumus. Šeit papildus ir viņa teksts čatā, uzreiz pēc tam, kad nejausi viņš pieskrien priekšā lodēm. Jautāju viņam, par ko bans, atbild ar - tapat vien / freedamage. dutch, ko free damago? 2020-08-11 18:43:56 jailbreak pec nedelas prasi unbanu 2020-08-11 18:44:14 jailbreak tapat vien 2020-08-11 18:44:17 jailbreak freedamage 2020-08-11 18:44:25 jailbreak liec 2020-08-11 18:44:40 jailbreak 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes jb_pleaseworkv420a2020-08-11 21:0732.9 MB https://failiem.lv/u/n4y6uwer
  6. Hesītī man patīk gurķu mērcīte, bet burgeri jūk vienmēr ārā pēc katra kodiena. Izvēlos MC jo parocīgāk ēst un vienlīdz garšīgi.
  7. Butch

    androi vs ios

    Kad jāmaina telefons, tad es parasti skatos tādu, kam ir laba kamera, procis un atmiņa. Darbā sanāk fotogrāfēt un filmēt kokteiļus priekš sociālajiem portāliem e.t.c. Pirms pusotra gada ieķēru jaunāko Huawei P20 pro. Strādā joprojām lieliski. Android OS man bija pirmais, tāpēc nebūšu kompetents teikt kurš ir labāks. Tā pat kā ar PS4 vai Xbox One. Katram savs. Bet tbh, IPhone šķiet pārāk overpriced brendinieks. Draudzenei ir IPhone 11 tho.
  8. Gz ar LVL up, gl till 99
  9. Ja kādam ir "PS4 Now" abonements, tad arī tur ir pieejams Watch Dogs 2.
  10. Butch

    Butch

  11. Sveiciens otrajā pilngadībā!
  12. Pārkāpēja profils / steamid / niks: lehai steamcommunity.com/id/yachts Mape / Serveris / Datums: jb_pleaseworkv420a2020-06-25 02:4323.9 MB Pārkāpums: FK / fdmg / favorisms Viss action ir spēles pirmajos 10 roundos. Spēlētājs lehai, kopā ar Marcello//Lv ļauj terroristam buvnikes1 skraidīt un kustēties pēc līdera komandām - sastingt, tajā pašā laikā fraggojot / free damagojot spēlētājus, kas dara to pašu. Ap kādu 8. roundu (ja pareizi atceros) buvnikes1 skrien ar ak47 rokās kopā ar terroristiem, bet CT skatās un viņiem ir absolūti vienalga, kas pierāda vēlvienu favorisma elementu, starp lehai un buvnikes1. Vairākas mini nianses spēles pirmajos roundos, kuras no galvas neatceros vairs, bet ir saistāmas ar favorismu un spēli padara nespēlējamu. FK mani ar deagle galvā, kad paliku pats pēdējais, līderim sakot, lai nāk visi ārā no bhop un nostājas pie slide istabas. Kad paliku pēdējais pie slide istabas, spēlētājs Marcello//LV man mugurā sāk durt nazi, jeb fdmg. Tad es izvēlos dueli ar naziem, bet lehai man iešauj deagle galvā sakot, ka man vajadzēja iziet slide. Es ļoti atvainojos, ka neesmu salicis precīzus laikus, man kaut kāds errors un neļauj apskatīt demo ierakstus pašam. Nezinu kāpēc.
×