Jump to content

Pastnieks

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Pastnieks

Recent Profile Visitors

1050 profile views

Pastnieks's Achievements

  1. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: linceens [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2021-08-22 09:54:59 [CTBAN] ----------------- Pirms nedēļas biju apsargs, bet man bija 3. mape, neviens ct nenāca, tāpēc aizgāju palīdzēt Lincēnam, kaut vai neviena ct nebija, izņemot mani un Lincēnu viņš teica, lai eju pāri, nesapratu kāpēc iet, jo nav ct cilvēku un vēlējos novadīt vismaz 1 raundu, tad viņš mani nobanoja un teica, ka pēc nedēļas dos unban. Es šodien prasīju viņam unban, bet Lincēns teica, ka neko nezinot, ka neesot teicis, ka man ban būs 1 nedēļa, bet ka man esot ct ban permā.(Vēlos piebilst, ka banots neesmu mēnesi un pirms 3 mēn par noteikumu nezināšanu, nezinu kāpēc vajag par neiešanu pāri, kaut vai nevajag vajag vispār banot. Spēlēju jb jau diezgan ilgi un savā mūžā neesmu redzējis, ka par to bano, vienmēr vnk pārmet). Šoreiz tāda neizdibināma situācija, jo demo faila nav. Es arī JB noteikumos neredzu noteikumu, kur nevar vadīt vairāk par 2 mapēm. Pieprasu lai izskata BT! Paldies!
  2. 1. Maden 2. Serveri cilvēks vēlējās nopirkt savā īpašumā idc, bet viņš nevarēja, nezināmu iemeslu dēļ. Piedāvāju viņam nopirkt idc, bet par manu līdzdalību pieprasīju 1 idc. Serverī bija arī BigSmuk, kas šai sarakstej sekoja līdz un rakstīja, ja scamošu, būs ban. Protams, to es visu saprotu, tāpēc turpināju vienoties ar manu ,,klientu". No nekurienes izlien Maden un saka, lai viņš nepērk no manis, tad es saku, lai Maden man liek mieru, respektīvi lai neiejaucās, jo kā jau minēju, ja būtu blēdīšanās mēģinājums, man būtu bans. Ar Madenu runāju ļoti mierīgi, bet viņš man pavēl aizvērties, saka ka mani gagos par to, pēc tam arī iedeva gag(1d), gaga iemesls bija ,,savaldi hormonus". Tiešam nesaprotu par ko ir tieši šāds iemesls, bet tā tas ir. Vēršos pēc palīdzības, nepatiesā gagā. Nesaprotu, kāpēc vispār ir jāiejaucās, ja neko neprasa. 3. jb_moti2_final2021-06-28 11:4818.1 MB Kaut kur mapes beigās.
  3. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: MADEN [CTBAN] Iemesls: FK [CTBAN] Datums: 2021-05-30 12:17:06 [CTBAN] ----------------- Simons Stivens teica lai seko viņam, bet Ķirsis novirzījās un devās 2. stāva virzienā. Ir skaidri zināms, ka tā ir novirze, viņš virzījās uz venta kameras pusi. Varbūt excalibur nezin, ka tur ir vent ?! Mana atbilde par Ķirša priekšlikumu slay bija negatīva, jo kā jau minēju viņš būtiski novirzījās un viena leciena attālumā bija vent. jb_chicken_island2021-05-30 13:3517.4 MB Demo beigās, kkur pie 100000 unitiem. Vēlos papildināt, ka Ķirsis man jau bija piedevis, es nezinu kāpēc par mani rakstija sūdzību.
  4. +rep Labs kūpināto vistiņu pircējs! :aplausi:

  5. Rep+ mīļākais dīleris :)

  6. https://steamcommunity.com/profiles/76561198395309271 Pēdējais izdzīvojušais bija ASAP, powercore laikam to nepamanīja un sāka viņam durt, ASAP teica-,,Es zvēru pie savas mātes dzīvības, ka es tevi izbanošu!" Nezinu kāpēc viņš piemin tik šausmīgas lietas. Viņš Powercore nenobanoja. Jaunā rauda sākuma es teicu par viņa zvērestu nepildīšanu, viņš nemaz to nedzirdeja, bet dzirdēja tikai ka pasaku ,,Māte", tas viņam likās, ka saku kādu joku, tāpēc tiku mutots par reason ,,Mammu joki". Nesaprotu kāpēc JB ir jāsaka tik sadistiski zvēri. Demo-jb_fortif2021-05-14 19:0834.9 MB
  7. {Apsūdzētais admin}- Jūlija. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: JŪLIJA [CTBAN] Iemesls: fk [CTBAN] Datums: 2021-03-01 15:08:32 [CTBAN] ----------------- {Paskaidrojums} Hei, 1. reizē sāku vadīt raundu un pateicu, ka jāpaliek kamerās, bet daži nedzirdēja un nācās rīkoties. 2. Līdera komanda bija sekot viens otram kolonā, bet džonijs izdomāja skriet citiem garām, tāpēc viņu nošāvu.... Jūlija vispār izvairijās atbildēt uz jautājumiem un nepamatoja kapēc banoja. Šoreiz tā jau ir otrā reize, kad par šo adminu rakstiju sūdzību par false ban, 1. reizē dabuju unbanu ct. {Mape, demo fails} - jb_undertale_v1c2021-03-01 16:5322.9 MB Aptuveno laiku nemācēšu pateikt, kaut kad no sākuma..
  8. Hey, redzēju kā tu no otrā stāva nolec un kad līdi kaste tu jau esi tupus un nevari palekties. Paldies!
  9. Es tiešam nesaprotu kas tur ir.... Arī nesaprotu vai tu raksti par mani vai arī par Later xd Trippy, tur jau tev jāraksta sava sūdzība... Un šaibos vai tā ir noteikumu nezināšana, ja arī es tevi būtu nošāvis. Tā ir nejaušība.
  10. Pārkāpēja profils / steamid / nikshttps://steamcommunity.com/id/hellgrownlv Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .)jb_peanut_v3r2020-11-16 23:025.1 MB Pārkāpums (piem. wallhack,) fk un noteikumu nezināšana Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Pavisam vienkārši daudz fk, savas nejaušības dēl pat nosāva vidus rinķa līnijā, kaut vai neklausija tikai 1 no trijiem. Arī no reason laida gunroom t side un ļoti daudz gunferdoja.
  11. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Julija CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: Anonīmā varde [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2020-10-26 13:18:52 [CTBAN] ----------------- 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Spelējam fortify mapi.... Ielecu deagle secreta un mani uzreiz nobanoja.. Ka jau mēs zinām tā nav t zona. Viņai tā likās t zona. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes.:jb_fortif2020-10-26 14:4226.1 MB 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: Vairāk uz beigu pusi. Varu pateikt, ka pirms 15:20
  12. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: o [CTBAN] Iemesls: nezinnoteikumus [CTBAN] Datums: 2020-05-31 13:42:00 [CTBAN] ----------------- 2. Paša paskaidrojums par situāciju Banu dabuju, jo taisiju fdmg. Bija runa, kad mēnesis paies, tad varēšu rakstīt uz ct unban. Mēnesis ir pagājis. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV Nav, jo tas bija 1 mēnesi atpakaļ.
×