Jump to content

espX

Lietotājs
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by espX

  1. daudz baltu dieniņu!
  2. 2023-03-14 11-54-17_Trim.mp4 guys u too slow, hello how can we win rounds if u too slow hello
  3. novēlu nesimpot vairs daudz laimes
  4. @faz Privacy ir galvenā atbilde. Nav jālieto VPN, jo pats browser ir kā viens liels VPN, kurš dzen tavu pieslēgumu caur vairākiem citiem connections. Rezultāts - iegūsti relatīvi privātu pieslēgumu, lai darītu savu shady shit, jo ir gandrīz neiespējami tracot kādu, kurš lieto Tor. Bet nekas nav 100% safe un garantēts. Protams, dark web ir arī cool. Neviens dark webā nelien caur chrome. Provaideris nezinās, ka lien dark webā un skaties child porno. (Diemžēl arī tādas lietas tur ir daudz) Bet nu jā, viens browser Tev nevar garantēt milzīgu protection, jo dziļāk tu lien, jo vairāk jāaizsargā sevi.
  5. Casual darbībām pietiek ar Chrome. Nopietnākām lietām izmantoju Tor
  6. bučas, atļauju ieskaitīt man 10% procentus par akkas parādu
  7. Nekas nav sliktāk par Rīgas centru un automašīnu, bet tomēr sabiedriskie ir briesmīgāki
  8. espX

    Sveicam: faz

    sveiciens vecajai gvardei
  9. espX

    Sveicam: A$AP

    novēlots sweiciens manam neegerim
  10. VID pasūtīta aptauja? protams, ka skaidrā :)
  11. Novēlētu augt lielākam, bet tu jau tāpat esi liels (thats what she said) apsveicu, Ivo stay cool
  12. vsp kka pie dirsas, galvenais, lai cs frame ir 300
  13. damn i miss school stay in school, kids
  14. yooo legenda sveiciens, audz liels un stiprs
  15. espX

    Musician.

    straight up banger
  16. Labdien mani dārgie ID lietotāji! Šodien saskāros ar visai sāpīgu pieredzi ar kuru vēlos padalīties - līdz šim biju godprātīgi veicis foruma postus, centies pozitīvi iespaidot foruma content un piedalījies šajā komūnā. Manuprāt, tas ir neatņemams forumu process. Čatā ziņas nāk un iet, bet foruma ziņas ir kaut kas paliekošs un vērtīgs - pilns ar dziļu domu un galvenais, uz palikšanu. Katram iemūžinātajam postam ir iespēja izteikt savu patiku vai nepatiku "reaction" veidā, ko, starpcitu, uzskatu par ļoti foršu pielikumu, BET visam ir mērs. Pirmkārt, liels paldies @choko par palīdzību nopelnīt "Very Popular" badge, jūtos daudz vairāk sasniedzis savā interneta dzīvē. Otrkārt, šajā ekrānšāviņā ir redzams kādai netaisnībai un diskriminācijai esmu izgājis cauri no šī lietotāja, saņemot nepamatotus nepatīk, kas man lika iziet no skapja un meklēt palīdzību pie Jums, mani dārgie biedri. (1.19) Stingri aizliegts lieki un nepamatoti likt citiem lietotājiem "Patīk" / "Nepatīk" novērtējumu rakstiem.) Treškārt, šī ir izcila iespēja izteikties par @choko Vai tu esi cietis tādā pašā veidā? Vai tevi ir citādi pozitīvi/negatīvi iespaidojuši? Kopumā ļoti interesanta pieredze - labprāt iznesu šo visu gaismā, atdzīvinu forumu - lai jums ir iespēja padalīties ar saviem stāstiem. Jauku dienu vēlot!
  17. Nav īsti chiponi, bet ar aliņu labi iet iekšā
  18. Ja kādam pīpmanim ir grūti saņemties sķirot, tad atceries, ka 40 plastmasas pudeles*0,10 centi ir ekvivalentas cīgas paciņai. Follow me for more tricks.
×