Jump to content

Cutie

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Cutie last won the day on May 10 2020

Cutie had the most liked content!

3 Followers

About Cutie

  • Birthday 04/08/2004

Profile Information

  • Vārds
    Tobiass
  • Dzimums
    Sieviete
  • Attiecību statuss
    Klēpjsunīts

Recent Profile Visitors

934 profile views

Cutie's Achievements

  1. Cutie

    JB Konkurss.

    gl visiem. http://identy.gameme.com/playerinfo/123
  2. Piekrītu pilnīgi visam ko tu te saki. 1. Nav vajadzības, tagadējā sistēma ir just fine. 2. Kill konsole visu atrisina. Ari pilnīgi piekrītu. 1. Visi abusotu nav jega, ja vjg unstuck piem. rounda sakuma kad nav lidera admini parasti unstucko. Piemetu naudu, paldies par ieteikumu.
  3. Cutie

    Musician.

    10/10 hella lit
  4. Pārkāpēja profils / steamid / niks linceens https://steamcommunity.com/id/linceens Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_chicken_island2020-05-17 12:50 Pārkāpums (piem. wallhack,) mass fk. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) ct0:t3 sanak 4 round, lincens sak round sakot visi metas buri, es vinam saku ka tur ir venta, viss ko vins pasaka ir sitis ventu mirs, visi t stav otra puse no ventas atrasanas vietas, un lincens sak bert pa visiem t kas nav rinka linija, sakot ka vins ir teicis, ka ja nav rinka linija mirst, parskatiju demo pats, nekas par rinka liniju tur nebija teikts. auto-20200517-1250-jb_chicken_island.dem
  5. Cutie

    Musician.

    7/10 idk krievu muzons nav mana lieta, bet ir safe
  6. Pārkāpēja profils / steamid / niks gertijs:https://steamcommunity.com/id/newgertie / Xcored https://steamcommunity.com/id/Xcoredr Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_clouds_final52020-05-09 22:20 round ct4:t8 Pārkāpums (piem. wallhack,) Abi nezin noteikumus. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tadi šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Gertijs round sākumā paņem līderi, un saka ka būs laimes diena lai visi ņem negevus. visi uzreiz saka ka negevus nedrīkst ņemt laimes diena lai izlasot noteikumus, taču beigās Xcored saka: "Aizveraties, es zinu noteikumus, negevus laimes dienā var izmantot" Beigās laimes dienā visus nošāva ar negeviem.
  7. Par 1/7 un 1/11 nezinu, bet 2/13 100% wh, nu nezinu cik lielā laimes krekliņā jabūt dzimušam lai caur sienu tāda veida 3 reizes trāpitu precēzi tajā pašā vietā.
  8. Es jau protams neko, bet ez idc for me...
  9. Kaut kur pirmajos roundos ari sniedzins aka lmfao taisa mass fk. Tas pats notiek kkur 8 rounda.
×