Jump to content

BigFoot

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About BigFoot

Recent Profile Visitors

673 profile views

BigFoot's Achievements

  1. Apskaties demo. Un izsecini pats. Es uzrakstīšu aprakstu un tu tāpat viņu skatīsies.
  2. Man nav vienalga par to vai viņš čītoja, vai nē. Šo spēlētāju ļoti labi pazīst iekš servera, visi ņem vērā viņa ELO punktus iekš Faceit, tādejādi uzskata, ka ir ļoti labs spēlētājs un nečīto, pateiks ka viņam ir insane gamesense u.t.t. Tapēc neredzu jēgu neko uzskaitīt jo tas pa lielam neko nemainīs. Un es vispār nesaprotu, kādēļ viņš no fresh profila nāk spēlēt, ja viņš ir tāds Pro.
  3. Lai tā būtu, ka es sapisos un tapēc tu dabūsi unban xD
  4. Balstoties pēc tā ko es šeit uzrakstīšu vai nē nekas no tā nemainīsies, pa lielam ''ban team'' skatīsies visu demo. Gaidi savu unban kuru visticamāk dabūsi un miers ;)
  5. 1. Lai specotu tevi man nav jaieiet specos, tiklīdz es pats neesmu dzīvs es redzu abas komandas. 2. Spēlējot nevienu stūri nečekoji, gāji tieši tur kur ir spēlētāji un tik bliezi pa viņiem. 3. Es uzskatu ka bija pietiekami daudz momentu kuros var pateikt ka neesi tīrs, katrs lai pats apskatās demo un vērtē, es uzskaitīt netaisos, jo zinu ka no tā jēgas nav un zinu ka esi ''EIZA'' ķipa pro playeris un daudziem baigais draugs. Bet mani tas galīgi nesatrauc, nesatrauc tavi faceit elo utt.
×