Jump to content

marhuu

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

marhuu last won the day on August 3 2021

marhuu had the most liked content!

3 Followers

About marhuu

  • Birthday 09/20/2002

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2113 profile views

marhuu's Achievements

  1. sveicieni dzimeniiite zont wori be hapi
  2. marhuu

    kk random edits

    es pat varu iemest linku kur cilvēks rāda pamācību, kā editot csgo klipus haha. es jau neko, bet veiksmi editosanaaa
  3. marhuu

    Atskats uz 2020

    Noliku tiesības, braukājos beidzot ar mašīnu. Pārsvarā daudz labas lietas neskaitot vienu no mums visām zināmām problēmām covid-19. Manuprāt visi uzpūtutši 2020 par sliktu gadu tikai dēļ covid-19, bet es neteiktu ka man 2020 bija sūdīgs. Visur pa daudz runājuši "covids, covids, covids utt.". Neskaitot covid tomēr ir iespēja pavadīt vairāk laiku ar vecākiem un atpūsties savādāk nekā parasti. Kopumā neuzskatu 2020 par sliktu gadu, apsveicu visus jaunajā gadā, veselību, izturību vēlot mikrene.
  4. Es varu piekrist snekam. Manuprātu jaunu ranku sistēmu nevajag, bet būtu labi, ja varētu pamainīt to punktu došanas daudzumu. Spēlēju jau cik ilgi arēnu un neesmu bijis negatīvā rezultātā, bet punktu skaits visu laiku krītās. Ienāk kāds tikko pievienojies jauns spēlētājs, nošauj mani un atņem 25+ punktus. Es nošauju viņu saņemu tikai 2 punktus. Par ranku/punktu resetu 3 mēnešos varu tikai pielikt +1 no manis.
  5. 3 raundus noķēru tevi skatoties cauri sienai uz pretinieku. Varbūt tā bija sakritība. Pagaidīsim atbildi no re1. Update: Atskatoties vairāk no demo sapratu, ka vairāk tā bija sakritība. Atvainojos vēlreiz.
  6. paldies vankaa pudele galda par tevi
×