Jump to content

jeans

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About jeans

  • Birthday 10/23/2002

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Brīvs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jeans's Achievements

  1. jeans

    Lāzertags 15.02.20

    Es nezinu, kad man bija četrpadsmit, tad man interesēja šādas lietas, bet vairāk diemžēl nevelk, bet nu gan jau daudz čuvaki, kas gatavi izmēģināt cs īstajā dzīvē.
  2. nopirkt mašīnu vasarā un nolikt tiesības ar pirmo, lai vairāk nav jakratās uz skol ar busu
  3. jeans

    HyperTown 2019

    Protams, ka būšu!
  4. Biku garlaicīgi, ka Astralis uzvarēja, cerēju ļoti uz Renegades, bet nu viņiem kaut kas nesagāja, bet tā ļoti laba komanda un liels pontencionāls nākotnē manuprāt, daudzi tik teica ka luck, luck, bet nu es uzskatu, ka tur ir tikai skills. Ence arī nice nospēleja, bet nesagāja beigās pret Astrali, ka nu nē top 1 teams. Par ko jūs fanojāt?
  5. Ne visi ir tik inteliģenti, kā tu. Tas ir kā, paveicās, tak ir liela iespēja ka sīka komanda arī var uzvarēt, tur nav taktikas.
  6. Nezinu vai G2 saņemsies un paņems 3-0..pret vega galīgi dranķīgi nospēlēja, bet nu veiksmi. Fnatic arī ded, bet nu cerēju uz Vitality paņemt 3-0, bet tas arī nesagāja. Tagad tik jācer uz winstrike, ka zaudēs 0-3.
  7. Steelseries artics 5 vai Cloud 2, labākas no manas gaumes, bet par cik man ir traki liela galva, Cloud 2 nepatīk tik ļoti , bet cik man apkārt visiem tie Cloud 2 ir un pašam ir bijusi iespēja mēģinat, iesaku cloud 2. To 7.1 vienmēr slēdzis ārā esmu.
×