Jump to content

Vechs

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Vechs

Profile Information

  • Vārds
    Lara Croft
  • Dzimums
    Sieviete

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vechs's Achievements

  1. Nākamā lieta noteikti būs taspats, bet viens vārds nomainīts : Dual Berettas. Manliekas, var lietot visu, ko spēle piedavā. Ja cilvēki negrib pielāgoties spēlei un cenšās spēlēt ar speciāli neprecīziem ieročiem (deagle;ak47;revolver), tad tā ir pašu vaina. SG 553 ir viens no vislabākajiem ieročiem spēlē.
  2. Labdien/Labvakar! Cerams, ka šis ir tāds pirmais gadījums, kur admins neizpilda savus pienākumus vai tos dara pavirši, tātad : Mapē : am_aztec_tnn 2019-02-15 14:02 http://194.19.248.121/demo/auto-20190215-1402-am_aztec_tnn.dem.bz2 Admins : Wendyy♥ iedeva dažiem gagus (nestrīdos, ka iespējams pamatoti) bet spēlētājam - "bettergethigh" (STEAM_1:0:449338325) bija offensive language un gags nebija iedots. Vēlētos, lai attiecīgi soda doto adminu un spēlētāju.
  3. Pašam ir hyperx cloud II, (pro versija, karoč pilnais komplekts) Ir vērts itkā pa savu naudu. Skaņa un cits - Tikai pašas zemākās skaņas (no 24-30 hz) mazliet nav precīzas, nelietoju 7.1, neredzu jēgu. Ja ir kautkāds amp/pastiprinātājs, tad var paņemt tos massdrop austiņas pa samērā lētu cenu. Dabuju savas, kad viņas iznāca, tas usb amp/dac savienojās ar USB interfeisu, un ir noņemams mikrofons, 3.5mm jacks(gan austiņām, gan mic), bet austiņām ir combo jacks. Mikrofona kvalitāte eh vai pieņemama, pats ikdienā lietoju, un ir tā :" ja var saprast, tad ir ok." Bass un treble ir stiprāks hyperx cloud, jo ir domāts geymeriem. Itkā patur savu skaņas kvalitāti, bet dažreiz ir pārspīlētas skaņas. Vispārējā uzbūve - metāls, plastmasa un mazliet mīkstumiņs priekš galvas. Austiņas ir closed back, pārliecinies, par iepriekšējām austiņām (soundstage) un austiņas ir over ear uzbūve. Ja domā ņemt, neuztraucies, ka kāds spiestu tavu galvu, ar laiku, tas efekts pazudīs. Ja nedomā ņemt hyperx clouds, tad paņem HD558, daudz labāki, nav mic, bet var jau pieņemt par "normālām austiņām". sneakedits : Tās jaunās austiņas, par kurām tu teici itkā nav labākas/ir bišķ sūdīgākas, jo magnēts ir mazāks/izmainīta uztveramība. Pievieno arī - 2.1 (headphones/2 speaker setup), jo dažiem nevajag 7.1 vai 5.1 vai 3.1 vai kāviņturzin kādus soundus.
  4. uhh, saistībā ar konkursu, es nevaru piedalīties? neesmu iegājis pub serverī un vēlētos zināt, vai vēl varēšu piedalīties konkursā.

    -Vechs, bet tas pats, kas ir arēnā

  5. Vechs

    Musician.

    Nevajag saudzēt svaigus prātus ar netīro repu, tā kā... Izbaudiet! sneekedits - Vecais House mūziks, ko vanka ir ielicis, solid 5/7
  6. Vechs da zirga galva dualies and sg 553 lord pub : 404 arena: https://www.identy.lv/hlstats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=45742#
×