Jump to content

Martinsjh

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Martinsjh

  • Birthday 09/27/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Zem tupeles

Recent Profile Visitors

1694 profile views

Martinsjh's Achievements

  1. Rīgas "Dinamo" hokejisti izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:1, 1:3) atzina Maskavas "Dinamo" pārākumu. Vārtus rīdziniekiem guva Aleksandrs Protapovičs un Miķelis Rēdlihs. Latvijas komanda cietusi astoņus zaudējumus pēc kārtas un pēc šodienas neveiksmes oficiāli atvadījās no izredzēm spēlēt Gagarina kausa izcīņā. Rīgas komanda "play-off" nav spēlējusi sešus gadus pēc kārtas.
  2. Stiprā vēja dēļ sagāzies viens no ASV- Meksikas robežmūra posmiem, ziņo Lielbritānijas medijs “Sky News”. Mūra posms sagāzies uz ASV un Meksikas robežas pie Meksikas pilsētas Mehikali. Mūra daļas uzkritušas kokiem Meksikas pusē. Šis robežmūra posms, kas tiek būvēts starp Kaliforniju un Meksikas Lejaskalifornijas štatu, gan vēl nav bijis pabeigts – mūra pamati vēl nebija pilnībā nostiprināti.
  3. Mavericks" basketbolisti viesu laukumā ar 107:97 pieveica Oklahomasitijas "Thunder" komandu, kurai pārtrūka piecu uzvaru sērija. Latvijas basketbola zvaigzne Porziņģis laukumā pavadīja 26:27 minūtes, kuru laikā guva 14 punktus (1p. 2/2, 2p. 3/8, 3p. 2/7), savāca 10 atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, reizi pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar lietderības rādītāju +7.
  4. Kurucs laukumā pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, kuru laikā izcēlās ar gūtiem 12 punktiem (2p., 3/5, 3p., 2/4), savāca trīs atlēkušās bumbas, veica divas piespēles, pārtvēra divas bumbas, divreiz kļūdījās, divas reizes pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar +/- rādītāju -5.
  5. Mača gaitā Dalasas vienība vairākkārt panāca ar divciparu skaitli mērāmu rezultāta pārsvaru, taču "Jazz" katru reizi izdevās spēli izlīdzināt, to novedot līdz ļoti sīvai galotnei, kurā Jūtas basketbolisti izrādījās veiksmīgāki. Rezultatīvākais "Mavericks" vienībā šajā mačā bija tās lielākā zvaigzne Luka Dončičs, kurš guva 25 punktus, bet 19 punkti Seta Karija kontā. "Jazz" komandā ar 25 punktiem izvēlās Donovans Mičels, 23 punktus guva Bogdans Bogdanovičs, bet 22 punktus izcīnīja Rūdijs Gobērs, kurš izcēlās arī ar 17 atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem. "Mavericks" ar 28 uzvarām 44 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, kamēr "Jazz" ir otrā ar 31 uzvaru 44 aizvadītās spēlēs. Dalasas komanda nākamo dueli aizvadīs otrdienas rītā pret Oklahomasitijas "Thunder".
  6. "Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 133:125 (45:37, 33:26, 25:27, 30:35) pārspēja Portlendas "Trail Blazers". Porziņģis laukumā pavadīja 25 minūtes un guva 20 punktus (2p. 3/7, 3p. 3/4, soda metieni 5/7). Latvijas basketbolists izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, veica 1 rezultatīvu piespēli, pārtvēra 1 bumbu, bloķēja 2 metienus, pieļāva 1 kļūdu un saņēma 3 piezīmes. Porziņģim atrodoties laukumā, "Mavericks" iemeta par 14 punktiem vairāk nekā pretinieki. Tas bija dalīts labākais +/- rādītājs komandā, jo +14 bija arī Timam Hārdevejam junioram. "Mavericks" sastāvā rezultatīvākais bija slovēnis Luka Dončičs, kurš guva 27 punktus un izpildīja 9 rezultatīvas piespēles.
  7. "Wizards" viesos ar rezultātu 129:134 (27:30, 23:39, 33:21, 35:28, 11:16) papildlaikā zaudēja Maiami "Heat". Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 51 sekundi, kuru laikā viņš realizēja četrus no sešiem divpunktu metieniem, četrus no 12 tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem. Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par pieciem punktiem mazāk nekā ielaida.
  8. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  9. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In justo metus, viverra in risus eget, dapibus lacinia tellus. Vestibulum mollis vehicula eros, in mollis ex accumsan in. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Curabitur et dolor sit amet ante porttitor dignissim. Morbi lectus lacus, vestibulum vitae lectus sed, pulvinar tincidunt dolor. Cras aliquet finibus bibendum. Vestibulum maximus libero sed pharetra viverra. Fusce eros nunc, volutpat at augue a, feugiat posuere ligula. Cras mi urna, tempor sed elementum quis, volutpat eu lacus. Aliquam efficitur urna vel justo eleifend, ac bibendum erat semper.
×