Jump to content

reggiN

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About reggiN

  • Birthday 08/16/1995

Profile Information

  • Vārds
    Ričards
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1164 profile views

reggiN's Achievements

  1. Atceros, te nesen bija ieteikums par to, lai uztaisa lielāku iespēju dabūt bump mines priekš VIPPLUS. Man ir labāks ieteikums VIPPLUS iespējas paliek tās pašas, bet VIP, varbūt, varētu NEDAUDZ nonerfot- dot izvēli starp granātām VAI armour un kit. In-game naudas ziņā iznāk +/- tas pats, ja ir jāizvēlas starp tiem diviem. Ko citi teiktu par šo?
  2. Pistol headshot only raunds, bet var nošaut nešaujot galvā? edit: sorry, es akls un neredzēju, ka ir bug report sadaļa.
  3. reggiN

    IDENTY 11 gadi!

    11 gadi jau, wow. es pirmo reizi ienācu surf serverī kādus 3 gadus atpakaļ un aktīvi sāku spēlēt pagājušājā gadā, kad bhop atvēra, kad aizvera bhop sāku aktīvāk spēlēt pub.
  4. Ja gribat aizvietot ar aktīvu serveri, tad labāk tomēr būtu DM FFA uztaisīt, jo ar retakes tā ari būs, ka būs jāver vaļā vairāki serveri, kas nebūs izdevīgi. VIP retake serveros būs bezjēdzīgi, jo tādos serveros parasti viss ir iedots attiecīgajos raundos.
  5. Tā kā identy, manuprāt, ir Latvijas labākais community, tāpēc vajadzētu taisīt pazīstamus un populārus gamemodes, piemēram, dm/retakes. Ja būs kaut kāds zm vai war3, tādi serveri tiešām ātri izmirs, jo sākumā būs lielais hype un pēctam vienkārši cilvēki nenāks un būs velti iztērēti adminu laiki un resursi. Labāk tomēr ir veidot DM/retake, JO identy ir diezgan liels community, tāpēc tauta vienmēr būs iekš DM/retake/pub, lai iesildītos pirms savām spēlēm. Zinu, zinu ir jau daudzi citu DM un retake serveri, bet daudzos ir vienkārši sabāzti tik daudz plugini, ka fps vienkārši ir dibenā. Pat ja cilvēku nebūs pietiekami, var ielikt speciāli veidotus botus, kuri spēlē gandrīz vai kā īsti spēlētaji (zinu, ka dažos serveros ir tādi boti). Nekādā gadījumā nevajag veidot war3, zm vai jebkādu citu 1.6 gamemodu, jo kā jau minēju augstāk- ātri izmirs un būs velti iztērēts adminu laiks.
  6. cau zupinja, apsveicu vakardienas dzimšanas dienā! <3
  7. reggiN

    PUB VIP

    Vips man pašam ir. Esmu cilveks, kuram patīk abusot OP lietas vai bugus, tāpēc es to izmantoju, BET tas man neliedz izteikties par to, ka tas ko izmantoju ir pārāk OP.
  8. reggiN

    PUB VIP

    granātas un armour ir overpowered, bet kaut kam jau ir jānāk vip komplektā. Kā jau veterans teica, ka daudzi nemaz tās granātas nemaz nemāk izmantot. Paspamot caur smoku vai wallbangable sienu nav vajadzīgs skills. Ja tu redzi, ka ir izdarīts damage, tu jau zini, ka tur 1 vai vairāk pretinieku.
  9. reggiN

    PUB VIP

    Kā jau lielākai daļai zināms pub vips dod tev bruņas, kit ct pusē, visas granātas, vip tagu un papildus dzīvības par katru killu. Pret šo visu man nav pretenziju, jo šis ir lielākais iemesls kāpēc pats iegādājos vip pubā, BET kas man ļoti nepatīk VIP ir tas, ka tu redzi izdarīto damage pirms tevi nošauj, t.i. tu redzi, ja esi izdarījis damage caur sienu vai caur smoku, kas manuprāt, ir diezgan overpowered. Mans ieteikums būtu noņemt izdarīto damage, ko izdara caur sienu un smoke un atstāt izdarīto damage, kad tevi nošauj, jo tas ir negodīgi pret citiem tiem, kuriem nav VIP. Piemērs, inferno bananā ct pusē, iemet smoku un ar perfektu timing sāc šaut, ja redzi damage, tad tu jau zini, ka kāds iet uz mid vai mēģinās tikt bananā. Iespējams esmu neskaidri izteicies, bet ceru, ka domu sapratāt.
  10. Ja gribat aktīvus serverus, tad vajag deatmatchus likt, nevis zombie vai base builder, jo būs tāpat kā citi saka par bhop- pirmajā mēnesī būs tauta, pēctam mazāk un mazāk. Pats personīgi negribu,lai bhop ņem nost,bet ja ņem nost, tad lai ieliek ko jēdzīgu, piemēram, deathmatch.
  11. https://gamebanana.com/maps/189441
  12. Kā jau zināms, vip ir pieejama komanda !replay. Viss būtu labi, ja viņa nebūtu useless, jo to pašu var redzēt, kad uzraksta !spec un izvēlas, kuru record run grib redzēt. Vienīgais, kas tur ir labs, ka var izvēlēties, kuru stage grib redzēt. Būtu baigi labi, ja ieviestu opciju iekš !replay, kur var redzēt SAVU record run neatkarigi no laika, jo pieņemu, ka cilvēki gribētu redzēt savas kļūdas un pēctam uzlabot laiku.
×