Jump to content

rune

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by rune

  1. neieverojot nekadu kontekstu what so ever, vismaz ja man netiek dots unbans jb serveri, esmu parliecinats, ka man jabut atlaujai iet parejos identy serveros, (pub, arena utt.), jo tur nekadus noteikumus parkapis nesmu, es nesaprotu kadel tas ir visparigi japspriez. konteksta izlocisana: (lehais turedams mikrafonu bija devis iesepeju man caur to runat), es jokojoties aptuveni 7 sekundes pirms raunda beigam pateicu kur atradas "linceens" (kamer lahais bija dzivs un vinam tika jautats kur ir pedejais speletajs jeb saja gadijuma "linceens") es vienkarsi velos lai sis bans ir taisnigs nevis parspilets tikai tadel, ka man nav ta labaka reputacija adminu vidu.
  2. paldies par atbildi: Pajautaji par confirmationu tiesi vis "neitralakajiem adminiem."
  3. Disconnect: You have been banned from the server SERVER: [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV ADMIN: outpace REASON: monitoring TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent . (atvainojiet, man datoram nav garumzimju) Šādu skaistu izrakstu saņēmu kad mēģināju ieet un pavadīt laiku Identy jb serverī. situacijas paskaidrojums: serveri esot kopa ar 7 citiem speletajiem bijam nonakusi tuvu raunda beigam ar 4 speletajiem esot starp dzivajiem "lehai" un "linceen" un 2 ct (sargam un liderim) lehais esot dzivs ar mani bija diskorda saruna kamer spelejam jb, nekads monitorings viens otram netika dots un ari ja butu par to nav nekadu pieradijumu, bans tika uzlikts del sekojosa - lehais turedams mikrafonu bija devis iesepeju man caur to runat, es jokojoties aptuveni 7 sekundes pirms raunda beigam pateicu kur atradas "linceens" kamer lahais bija dzivs un vinam tika jautats kur ir pedejais speletajs jeb saja gadijuma "linceens" pirms to biju pateicis visiem jau bija skaidrs kur atradas speletajs "linceen" es to vienkarsi apliecinaju, speletaja "linceen" virziena pirms mana dota info jau devas ct, speletajs "linceen" bija surfa sadalas beigas bez ieroca un vina virziena devas 2 ct ar pilnu aprikojumu (ak-47 utt.). Ka redzat no izraksta sudziba bans tika uzlikta no admina "outpace" rokas, nemot vera admina "outpace" zinasanas par banu apaksa bus pielikts screenshots ar outpace teikto diskorda sakara ar banu :"Ja gribi ar mani runāt, tad tikai caur foruma sūdzību un diezvai kko panāksi, jo viss ir skaidri redzams kā jūs tur bļaustijāties." Kas pierada, ka admins outpace sakuma pat nav sapratis par ko bans ir jaliek, viss respekts adminiem, bet neuzskatu, ka banam jabut perm un vel pietam visos serveros ne tikai jb, uzskatu, ka banam jabut, bet maksimalais tikai uz nedelu. demo fails: https://failiem.lv/u/9cj44ex4 aptuvenais laiks: bans netika uzlikts speles laika, bet gan pec musu iziesanas no servera, pec speletaja "linceen" uzrakstitas sudzibas. Paldies, visu cienu P.s fane aka vui, lehai.
  4. Disconnect: You have been banned from the server SERVER: [LV] LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV ADMIN: staipekliz REASON: IDP TEAM GAMES TOTAL: 7 days TIME LEFT: 7 days . Ienacu serveri pec 7 dienu bana par neierasanos komandu speles, tiku nobanots velreiz par to pasu iemeslu pirms raunda saksanas, sakuma skita, ka admins saprata savu kludu un grasijas mani unbanot, bet iejaucas admins [rebudix] un pateica otram adminam lai atstakj banu "prikola pec, lai atsez velvienu". aptuvens laiks/raunds: 2-6, nepaspeju pamanit raundu, jo nebiju gaidijis atkartotu banu no admina puses.
  5. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) [CTBAN] -----------------[CTBAN] Tu esi CT banots![CTBAN] Banoja: DopeScott[CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus[CTBAN] Datums: 2018-09-28 17:52:07[CTBAN] ----------------- Sodien noraditaja laika tiku banots par noteikumu nezinasanu del ta, ka bija vienads vards ar parejiem ct komanda esosajiem.
×