Jump to content

Lenards

Lietotājs
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Lenards

  • Birthday 03/29/2003

Profile Information

  • Vārds
    Lenards
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1996 profile views

Lenards's Achievements

  1. Nu ko aid? Round two?
  2. Nebūtu slikti bet nomirtu tikpat ātri cik bhop surf vai jebkas cits. Ir jābūt tiešām kautkam tādām, kas vismaz mēneša laikā neapniktu.
  3. https://steamcommunity.com/id/hxllxw/ Steamid: STEAM_0:1:124523710 Nick: hollow Wall Hack Šodien pirmo reizi uzspēlēju pubu un sastapu šo. Sākumā likās, ka viss ok, mierīgi spēlējām, bet vēlāk viņš sāka trāpīt dažus ''dīvainus'' šāvienus. Noskatījos demo un iekrita acīs 4, 9 un 10 raunds. +Palasot viņa profila komentārus redz tikai 1 veida komentārus. Ja nu tomēr esmu gold nova un neatšķiru global no wall hacker tad sorry par šo postu. auto-20200211-1225-de_inferno.dem.bz2
  4. Es nezinu vai tā tas ir domāts bet varētu izņemt/salabot tās peles skinu jo nevar trāpīt. Ja tas tā domāts nuu tad p2w i guess?
  5. Lenards

    PUB VIP

    Vispār nezināju, ka tādi dmg indikatori eksistē un to vispār nejūt
  6. Riktīgi forši būtu ja dabūtu surfu atpakaļ, taču ja gribas kautko jaunu tad ļoti jautrs būtu base builder. No 1.6 laikiem patika tikai tagad ja gribu to uzspēlēt jāslēdz iekšā 1.6 un pat tur ir 24/7 cilvēki serverī.
  7. Bb tas ir vienigais mods kurš 1.6 laikā patika. Un vēl redzot, ka boomix šo brīnumu ir uztaisījis csgo pilnīgi gribas skriet un spēlēt ja vien būtu kur :D. Par surfu arī laba doma bij bet manuprāt problēma ir ar to, ka nav uz ko tiekties brīdī kad frogs ienāk serverī un visus rekordus uzceļ augstāk par visiem. Par hns un war3 nav domu.
×