Jump to content

Žbaņķeļs

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Žbaņķeļs last won the day on December 18 2018

Žbaņķeļs had the most liked content!

About Žbaņķeļs

  • Birthday 02/09/1997

Profile Information

  • Vārds
    Emīls
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1911 profile views

Žbaņķeļs's Achievements

  1. Visi vēl tev šo un to, Es to pašu labāko. Tortes kastē ievelties Un no sirds Tev pieēsties! Daudz laimes dzimšanas dienā !
  2. Nice. Kuram gan nepatīk saņemt spēles par brīvu, paldies !
  3. Deathrun un War3, atdevu balsi, tāpēc ka 1.6 šos serverus spēlēju ļooti bieži, tas ļoti aizrāva, it īpaši, kad war3 esi uzpildījis vairākus levelus. Varēja kārtīgi izpriecāties un labi pavadīt laiku kopā ar draugiem. Deathrun ļoti neaizmirstams serveris, ceru ka izdosies un būs iespēja atgūt savas iemaņas. Protams vēlētos arī redzēt Capture the Flag, Surf un noteikti kādu dd2, šie arī bija interesanti, bet priekšroku dodu augšā minētajiem variantiem.
  4. Nav īsti mans mūzikas stils, bet par gaumi nestrīdās. 6/10
  5. Esmu par šo ideju, 1.6 serveri vajadzētu. It īpaši būtu priecīgs redzēt deathrun, agrāk spēlēju to ļoti bieži, mapes bija ļoti interesantas un viss bija vienkāršāk. (Protams meistarība ir pazudusi, bet to var atjaunot.) Un protams iespēju iegādāties VIP, kas spēj palīdzēt iziet mapi daudz vienkāršāk ar dažādām ekstrām vai vienkārši nopirkt deagle un nošaut. Tāpēc būtu priecīgs redzēt serveri un būtu ļoti ieinteresēts spēlēt.
  6. Forumā varētu ar IDC nopirkt: WP tie kas ir sakrājuši daudz, vai netīšām saņēma WP un vēlās noņemt, lai profils būtu "balts", tā kā piemēram unban nopirkt, tā arī lai būtu iespēja noņemt WP. Par pokeru bija ļoti labs variants, nedēļā varētu uzrīkot kādas 2x, kur būtu iespēja laimēt vairāk IDC, ja aktivitāte būtu liela, tad noteikti vairākas reizes uzrīkot varētu, bet lai piedalītos jāuzliek kāda noteikta likme (IDC). Varētu nomainīt to tekstu virs bildes ko rāda (piem. kā man - Sāk iejusties) uz kādu savu tekstu, bet nu kādas max 2x un ar noteiktu burtu skaitu. Pagaidām vēl nekas cits neienāk prātā, bet noteikti vēl edit sataisīšu, kad radīsies idejas.
  7. Īsti draugi ir vislielākā bagātība! Gribēju, lai jūs zināt, cik lieliski draugi jūs man esat un ka bez jums es nebūtu tas cilvēks, kāds es esmu šodien! Šo ziņu es rakstu tiešām no sirds, tā nav kaut kāda tur copy-paste vēstule, kas tā katru gadu ceļo pa visādām facebook! Jūs esat patiesi labākā volejbola komanda, kāda vien var būt! Veiksmīgu 2011. gadu! Es jūs mīlu! Jūsu Jolanta.
  8. Iespaidīgi ! Man daudz vēl jāmācās, lai tā šautu ar USP.
  9. Ne īsti priekš manis, bet par gaumi nestrīdās - 8
  10. Apsveikt nekad nav par vēlu ! Daudz laimes !
×