Jump to content

Melna Beha

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Melna Beha

Melna Beha's Achievements

  1. Nobanoja: Mercedes Laiks: 2018-02-22 Bans: Nezin noteikumus Ka viss notika: Man pateica lai es novadu es saku vadit un uzrakstiju !open bet aizmirsu ka tur bija rokturis. Tadēļ mani nobanoja. Kaut es noteikumus labi zinu. Ludzu Unban. Rakstija: Melna Beha
  2. Varetu kādu reizi uztaisit CSGO turniru?
  3. Laiks: 2018-01-18 21:00 Dabuju banu. Mani nobanoja:rebudzix Kā dēļ: Nezinaju noteikumus. Kæ notike: Es iegaju par CT un man teica lai es esmu līderis es ierakstiju komandu !s es pateicu "Vissi dodas uz manim izveidoto līninju" tad es pateicu ka spelejam saimon spēli bet laiks saimon spēlej nebija sacies un mani nobanoja tadēļ ka nezinu noteikumus. Lūgums ja vajag iejiet lai es pieradu ko esmu iemacijies man rīt skola beidzas 13:50 un mājas bušu ap 15:00.
  4. Nezinu Noteikumus Nobanoja rebudzix Nobanoja 2018-01-18 21:00 Es iegaju CT un nezinaju noteikumus Tagad es noteikumus es iemacijos. Un velos guardod vai vadīt mačus. Notika tā ka man pateica lai es rakstu !s un es uzrakstiju es pateicu spelesim saimon spēlu bet es to pateicu par agru un mani nobanoja.
×