Jump to content

latvianguy

Lietotājs
  • Posts

    612
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by latvianguy

  1. latvianguy

    Musician.

    7/10 jo ASAP Rocky boosto manu reitingu.
  2. https://clips.twitch.tv/LitigiousProductiveTubersHotPokket https://clips.twitch.tv/HedonisticRealTitanPJSugar Nekas īpašs bet bija galax klipot visus.
  3. Cik zinu, visiem FiveM normālajiem RP komūniem, kur viss notiek nopietni, ir kaut kāds waitlists, un spēlētāji, kas tiek serveros ir limitēti, un tikai tur tiek ar reģistrācijas procesu. IDENTY tā noteikti nevajadzētu darīt, jo mēs esam gaming komūns, ne specifiski FiveM RP serveris. Katrā ziņā, neesmu pret, ja to visu var smuki saitaisīt.
  4. Labākais Jett Baltijā? btw see ya https://liquipedia.net/valorant/LAVA_Series/1 identy represent
  5. Uzlikt !calladmin fīču, un salabot crashus mapēm mainoties.
  6. Apsveicu tevi dzimšanas dienā, labākais identija tenisa spēlētāj Zatler!
  7. Varbūt ar jauna moda pielikšanu vajadzētu nedaudz uzgaidīt, tikai un vienīgi, jo dažas dienas atpakaļ atvērās AWP serveris. Ļoti gribētos atsaukt atmiņā 1.6 laikus, ka šis mods bija populārs, arī latviešu komūnos. Taču vajag sataisīt viņu tā, lai cilvēki tur grib spēlēt, un tur paliek. Paintballs ka mods, nenoturēs aktīvi 10 cilvēkus visu dienu. Bet, katrā ziņā esmu par.
  8. Pārkāpēja profils / steamid / niks - https://steamcommunity.com/profiles/76561199014141119/ // Заяйка Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) - 31.03.2020 // awp_pocu_awp // AWP serveris Pārkāpums (piem. wallhack,) - aimbot un wallhack Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) - https://failiem.lv/u/9z4qhws3#/ - video ar kā viņš čīto
  9. signed by latvianguy, gz. Dzimšanas dienā novēlu tikt ārā no Level 8, tā lai apsteidz zupu un Clubsteps prasa boostu vēl vairāk nekā iepriekš.
  10. Es protams nesaku, ka doma ir slikta. Es jau uztaisīju main topiku par Retake serveri ar aptauju, kura beidzās 50/50. Ja taisa Retake serverus ar Identy playerbase, tad ir jātaisa tādi vairāki. Bet, tas jau ir runāts, tas būtu tas pats, ja Identijā uztaisītu FFA DM. Ir daudzi labāki Retake serveri, un zināmāki FFA DM serveri, tad kapēc lai kāds spēlētu tiešu mūsu serveros? Katrā ziņā, virzoties vairāk uz off-topic, it kā jau Latvijā ir retake serveris - no Chill. Tajā serverī latviešus neredzēt vispār, pilns ar ārzemniekiem. Cik zinu, Identy mērķauditorija ir latvieši, un šeit domā par izklaidi, un labu laika pavadīšanu. So, cik saprotu viņi warmup serverus taisīt negrib. @LowSkillL ☾☜☯☞☽Tas, ka tev izbesīja spēlēt Chill AWP serverī, nenozīmē, ka mums viņu pēkšņi vajag.
×