Jump to content

dima

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dima last won the day on July 8 2017

dima had the most liked content!

About dima

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

dima's Achievements

  1. Tātad, viss sākās kad man nopirka unbanu, ienāku serverī. Pievienojos CT komandai, pēc kā es jau dzirdu, ka fonā šie labie cilvēki jau izsaka savas domas, principā sāk jau mani aizvainot (demo tas nav, jo tika ierakstīts mazliet vēlāk). Liku viņiem visu laiku muti, jo viņi traucēja vadīt un daži cilvēki arī rakstīja čatā, ka traucē utt. Vēlāk viņi ieiet specos un sāk kaut ko man vel dirst virsū, pēc kā InsaneCampers sāka kaut ko par māti vel runāt, principā demo būs viss, redzēsiet. Nenoliegšu, ka varbūt izdarīju kādu lietu nepareizi, kā piemēram iešāvu personai kad viņa nomainīja granātu, kā nekā nebiju serverī vairākus mēnešus, es gāju vadīt tikai tāpēc ka neviens cits nevarēju novadīt (taja skaitā tomēr arī es). Un vēlējos pateikt to ka es arī pateicu dažus vārdu, bet nu saprotiet? Tu nevari prosta sēdēt ar sakrustotām rokām un klausīties, es tā teikt "aizsvīlos". Demo - https://failiem.lv/u/bzssuf2f(divas mapes _2 tā ir otrā, bez _2 pirmā, kur ir viss trakāk) Labākais ir tas kad šīs personas, pēc tam kad ienāca viens no administrācijas pārstāvjiem uzreiz, uzvedās tā ka itkā nekā nebūtu noticis. 1.http://steamcommunity.com/id/InsaneCamper 2. http://steamcommunity.com/id/arxod 3. Nevarēju atrast stīma linku, bet ir vips serverī ar vārdu. - 56Feel
  2. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir):Šim to nevajadzēs. 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Nu nevēlos visu situāciju padarīt sliktāku, lai viņš mani vel beigās neizsniedz unbanu, bet es kontaktējos ar vairākiem administrātori no servera, un viņi visi teica, ka es neko tādu neizdarīju lai nopelnītos CTbanu. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes: Šo arī nevajag, jo galu galā tas ir CT bans. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: Kā jau minēju bija ctbans no simplija, teica lai rakstu sūdzību pēc nedēļas izsniegšot unbanu.
  3. Laikam jau adminiem vienmēr būs taisnības, šo var TC.
  4. Kāpēc manas iepriekšējās sūdzības dzēsi ārā? Klaavushka: Jo no sūdzības nebija jēga:
  5. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir): Spēles niks: Dima. 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: 1.Šī persona ir vairāk kārt izdzēsusi manas sūdzības, pēc kā vel viņš pats atzinās ka viņš izbanoja mani bez iemesla, pēc kā viņš atrada noteikumu "Ka !guntoss spēle nebija sākusies, nevar izmantot !guntoss ieroci" 2. Bija mape Vipinthemix, viņš uzspawnojās ieroča kamerā, pēc kā es viņam teicu lai izmet ieroci, jo zināju ka viņam viņš ir, es viņu nenošāvu, bet uzrakstiju !guntoss un iemetu !guntoss ieroci čatā, un teicu lai viņš viņu paceļ, skaitīju lēnām līdz pieci, pēc kā viņu nošāvi, un šis mani izbanoja ar iemeslu "Lox", kā arī ar viņu ts3 apspriedos un viņš teica ka tā nevarot darīt, un prasīju kāpēc tad citi tā var darīt, un admin tā var darīt? un viņiem nekas nav par to, un vel teica ka tas ierocis varēja būt pielādēts kaut vai čatā parādījās ka es aizmetu "Dīglu" tik un tik metrus iekš viņa kameras, pēc kā arī viņš pats atzinās ka izbanoja par neko, jo vēlāk tik atrada kaut kādu tur noteikumu kuru es esmu "pārkāpis". 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. Demo nav bet ir ekrāna šāvis ar banu: http://prntscr.com/ft87mc 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: +/- pirms stundas. 1.Kāpēc tu neatbildēji uz to, ka tu manas sūdzības dzēsi ārā? kā arī no augstāk stāvošām personām taču ir jaņem piemērs, noteikumos nav rakstīts kā tieši precīzi perfekti ir javada.
×