Jump to content

carnival of kisses

Lietotājs
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by carnival of kisses

  1. Admins diemžēl nevar staigāt ar voice_enable 0, tapēc, ka viņš nevar zināt, vai kāds no cilvēkiem nepārkāps noteikumus.
  2. Tu to uzrakstiji, pec ta, ka es tevi nogalinaju. So individu es tagad banoshu par lamu8 vardiem, tikaj uz nedelju, tapec , ka nav jegas banot uz 1-4 h, vinjs ir pilnigs neadekvats, kursh nevar normali kontaktet ar cilvekiem.
  3. Pec pirma bana, tu vel biji serveri ar 3 vai 4 acc, katru reizi tu runaji kjipa, tu doma ka man ir problema spelet seit ar citu acc ?
  4. Kad es esmu serveri, tev bus gagi par taviem ex kateu raundu. Nevienam nav intetesanti viegli tev vaj ne. Un mute sanemi par lamu vardiem voice chata. Un saksim ar to, ka es tev uzliku gagu un mute am_texture uz stundu un tu atnaci pec 15 min un atkal runaji un rakatiji.
  5. Man monitora izskatijas ka spinbots pa reizem, atvainojos per netiesho banu.
  6. 1Tap" STEAM_1:0:211251648 https://failiem.lv/u/u7bdccr7
  7. $UICIDAL HOLOCAUST" STEAM_1:1:78259115 https://failiem.lv/u/edyu54bg
  8. Laurisk STEAM_1:0:195942251 https://failiem.lv/u/2wy76dfz labaks demo https://failiem.lv/u/wqk7teex
  9. #ム NoScopeム" STEAM_1:0:177788208 https://failiem.lv/u/88yc7zzg
  10. Muroseu STEAM_1:1:4389154 https://failiem.lv/u/ghkkstfv
  11. Un vel viens jautajums nobodyim, prieks kam melot ? Pēc jautājuma: “Kādēļ es nevaru trāpīt kā tu?”, draugs mīļais, tu atbildi: “Jo es neesmu resns gejs” kā arī man patika šī atbilde: “Jo esmu Globals”. Tad nu lūk, draugi mīļie, būt morālam pimpim, ar nav goda lieta un tā ir piezīmējama šāda veida žuļiku sugai, kā: “aimeris iekš arēnas”. Tadas situacijas nebija)) simplijs: SPIED EDIT, NETAISI MULTIPOSTUS
  12. Es domaju, ka nobodyz, ne vienigajs admins, par visu laiku, kurs mani specoja un viss bija oke. Itka jau paspelet gribas.
  13. Vot man ljoti besi, ka arena nerakstas pov, pieradijumu, ka es speleju ar softu tev nav. Bet es varu pasaukt tevi ciemos, ja tu no Rigas un uzradit, ka es speleju. Hz, ko tu tad teiksi. Speletajam obligati, pirms katras speles, jarecordo demo ?
  14. Sākumā topiks jānosauc " UNBAN [serveris] Iemesls Tavs niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point) SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: nOBODYz REASON: trigger+nice try tagad izslēdzot GG TIME: permanent Submit ban apelation http://www.identy.lv . Disconnect: You have been banned from the server Speleju pa defu, neka ipasa nebija, boom bans)) Nevaru saprast kur dabut demo.
×