Jump to content

breiks

Lietotājs
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by breiks

  1. breiks

    Musician.

    normāls saraksts samests, visas nesēdēju neklausījos tik katrai ~0:40-1:10, un pārliecinājos par to ka neesmu baigais fans šīm dziesmās, visas līdzīgas un liekas ļoti prastas. 5/10
  2. Nepatīk ne daudzās ikonas, ne to izkārtojums, bilde ir ok. 6/10
  3. breiks

    breiks

  4. Līdzīgs punkts jau pastāv noteikumos : Spēlētāja nikam jābūt saprotamam, unikālam un viegli izrunājamam.
  5. breiks

    Musician.

    neitrāls 6/10, nesaista šijā brīdī.
  6. [JB] Salabot kā strādā medi-shot pēc atjauninājuma. Dotajā momentā, ja līderis nav izmantojis to, tad tas nokrīt un jebkurš var pacelt un izmantot.Tas tā, bet problēma, ka tie saglabājas starp raundiem. Kā arī medi-shoti stakojas.
  7. Katram ir sava pieredze un savi uzskati. Izmantoju Biti, pirms kāda gada pārmainīju tarifu uz to, kuru te boomix iemeta pa 9.50, ar bezlimita internetu. Nezinu vai arī tagad, bet man arī vēl 5 GB interneta cenā iekļauti ārpus Latvijas, kuri bieži noder. Jau iepriekš biju izmantojis Biti vairākus gadus un pašam piedāvāja 2017.tajā pāriet uz šo plānu, neskatījos mājaslapā, bet veikalā ņemot jaunu telefonu piedāvāja. Datus izmantoju līdz ko izeju no mājas, visām vajadzībām pēc kārtas Instagram, Facebook u.t.t problēmas nav radušās izmantojot ikdienā vēljoprojām.
  8. Daļēju piekrīti šim, ka no fun komandām varēja atbrīvoties, bet pēc šo komandu revidācijas nav pieejama komanda sm_rename, kas nav nelietderīga un komanda ar ko " spēlējas ".
×