Jump to content

garais123

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About garais123

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

garais123's Achievements

  1. 99% čīteris, aimlocko virsū visulaiku, un tik krata savu peli lai tik neredzētu viņa sūdīgo aimlocku. Kauns par tādiem, tāpat C9 nepatika ,bet pēc šī klipa , Stewie2k karjera riperino.
  2. Šeit būs TeamSpeak saruna kurā esmu Es, SantaClaus (filmētājs, viņu nevarēs dzirdēt aizmirsa ieslēgt Mic option Recordingā,- WILDS un Looneys. Mani varēs dzirdēt , atbildēšu un jautāšu, kā arī SantaClaus arī jautās bet tajā momentā būs klusums. Video pārtaisīts no 42minutēm uz 10minūtem, izgriezst ārā svarīgakais lai netērētu jums laiku, Protams tie kas vēlēsies varēs noklausīties 42minutes garo ierakstu (kas būs publicēts failiem.lv) un varēs lejupielādēt vai noklausīties tur pat. (Ieraksta izgriestā daļa ir, par Dust 2 dēmo ko vēlējamies dabūt, kur vakar specojot SantaClaus , pamanīja daudz fishy moments, un teica lai iedot, ja jau ir tīrs, ierakstā varēs dzirdēt Kā cilvēks, atsakās un izvairās , pārmaina tēmas uzreiz u.tt. (Iesaku noklausīties abus ierakstu 10min, un 42min, tie kuri vēlas.) https://www.youtube.com/watch?v=mPnt019cQdU&feature=youtu.be (šeit būs pilnā versija 42minūtes.) https://failiem.lv/u/jksyyvtt#/
  3. Tulīt iemetīsim linku uz TeamSpeak sarunu, kas tiko notika. (ar WILD, un Looney.) Editošu šo tekstu, būs video, ceru pēdējais.
  4. Uzaicināju, iesim TeamSpeak. paņem WILD jo viņš nevēlas nākt sarunā. Pārējo es nelasiju jo es neņemu tevi pie pilna par cik tu esi WILD čoms, un tu nesaproti ko raksti.
  5. Kapēc šadas vārda apmaiņas, ? Nezināju ka tu par ārstu strāda, bet mans ranks ir Supreme, un esmu izbijis daudzos Latviešu komūnos 1.6laikos kā BT, lasot tavu tekstu man piemetās slikti, jo es varu teikt ka aiz tā teksta slēpjas cilvēks kas ir ļoti nikns, tāds pats kā WILD, jo par tevi nejiet runa bet gan par citu cilvēku ,varbūt tu esi WILD dzīvesbiedrs ,jo vismaz tā istās. Bet lai mani sauktu pa MG2, un teiktu lai attīstos tev ir jābut iekšām. wild beidz māžoties šis istās pēc cirka, tikai trūkst dzīvnieku. Tev cieņas vispār nav, lai tu par to runātu. jau esi pazaudējis, vārdu "jav" raksta jau ,ja tu latviešu valodā nēsi iemācījies gramatiski rakstīt, nejiet runa par pirmssākumiem , bet iet runa ka tu tgd esi čiteris, un tādiem kā tev ACC off, sēdēt tu vari neviens tevi nedzen ne prom, ne arī banu neliks uz ID serveriem, bet reputācija gan būs sabojāta. Tādas pumpas kā? ko? es domāju ka tu atkal esi aizsvīlies, tev šajā momenta cilvēks raksta, steamā atbildi un ejam parunāt. Ts
  6. nekāds shitty reply, Demo vari redzēt pats, topikā ir links uz pašu full demo, Par to vai cilvēks čito, iet runa par ACCesu off, IDenty serveru banu neviens nerunā jo tas neskar ID serverus, bet gan ID reputāciju kā Admins, viņš čitojot MM serveros, grauj ID rep. Tapēc pareizākais ir šadiem pazust no Adminu krēsla, un turpināt spēlēt ar saviem čītiem ,līdz OW noķer. jo Apslēpt šis cilvēks tiešām neprot. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ofHBs-Qfdfq-zpHQo-2BQD4-Sf78F šeit ir full Demo, vari paskatīties pats. (steam čatā ierakstot to linku, tu varēsi atvērt dēmo automātiski uz savu csgo.) EDIT: Man postus nevajag, un man viņi tāpat neskaitās klāt.
  7. WILD pats rakstiji no cita profila ? jo pēc teksta saturu pilnīgi tavs rakstītais edit: tu vispār pats saproti ko raksti, BT var noskatīties šo DEMO, failu un pateikt ka cilvēks izmanto Palīgprogrammas. Tas ko tu raksti, ir pilnīgi garām tieši tas pats kas ar WILD, sākuma kad kautko randomā sāka gudri runāt, tiklīdz pateicu lai noskatās savu demo, nevis raksta kautkādas muļķibas. Noskaties demo, un tad edito savu sakāmo, bet nu jā pēc teksta spriežot tu esi wild. EDIT2: Gaidam BT atbildi. Diemžēl PrivateHakus , VAC neķer. /+warn par doublepostu. Izmanto pogu "edit"!
  8. Gaidam slēdzienu, es vēlos lai šādi ptf. Admini , netiktu godāti kā Admini bet, lai tu par savām kļūdam maksā, (Nejau ar naudu) bet ar savu pašcieņu ja tev vēl tāda ir. Gaidīsim gala slēdzienu par šo, savādāk mēs te varam uzrakstīt grāmatu, ja vēlies varam privāti ieiet parunāt, ja tev nebūs iebilstams sarunu varam ierakstīt. Tev steamā uzrakstīs cilvēks tulīt pēc šī teksta un piedāvās, Kā reiz ,esmu teicis čiteri vienmēr centīsies aizstāvēties bet, viņu aizstāvēšanās vienmēr būs tik ģļēva un mīksta lasot tekstus var saprast ka tev aptrūkst ko runāt, tapēc vēlos dzirdēt no tevis. ! mans iespējas pēdējais raksts līdz kādam augstāmstāvošam slēdzienam . ! EDIT: who gives a fuck. tas bija mm, nebija kāds no id serveriem. (citēts no cilvēka kas piedalās diskusijās) Neviens nesaka ka jāliek bans, iD serveros, bet gan ACC ir jānem nost tādiem admini nav vietas. !
  9. Un saukt mani pa muļki un 13gadnieku arī nav ok ja nepazīsti cilvēku, varam ieiet TeamSpeakā parunāt par šo problēmu gribu dzirdēt ko tu teiksi. Tad pastīsimies vai man tiešām ir 13gadi. Un nav , vajadzības izmantot rupjus vārdus, es nēsmu tev pateicis neko rupju(kapēc tu aizsvilies?) Saproti ka tevi pieķēra ,? šitādus melus nēsmu redzējis no 1.6 laikiem kad, sīkos nobanoja un tad viņi liek vainu uz saviem brāļiem, draugiem. Tu esi kadrs visam. /RoyalClub.gg/ varbūt tagad zināsi kas stāv aiz šī topika. Tavs humors nestrāda diemžēl un briesmīgas atmazskas varbūt saliec vel 10sejiņas kas rēc ,? Lai padomā ka tev pašam smiekli nāk pa sevi. Un tie teksti ko tu raksti atpakaļ ,vispār cepuri nost visam. edit: skatoties savus demo, esam Supreme. Mums nav tādas vietas kur tu velc līdzi caur sienām, vai tev mērķis iet līdzi vai tu zini ka jau nāks ārā, nekas speciāli cilvēks šajā momentā kamēr es rakstu šeit, skatās CSGO demo, lai salīdzinātu savus un cita cilvēka dēmo ar tavu, un nevienam nav tādas spējas noteikt pretinieka pozīcijas un tāds Aims, kā tev.
  10. Kas tur neloģisks ,tev nesen bija MG2, kad spēlējam kopā ,tagad tev bija LEM kad tu spēleji ar SantaClausu, tagad tev pēc pāris dienām ir Global. ? MG2 tev bija, pirms nedēlas un kad spēlējam tu , nemācēji spēlēt tu spēlji ka parasts MG2. Tagad tu pēkšni pa nedēļu esi dabujis Global, zini visus spotus māki Prefirot, vnk dievs tu takā s1mple varētu mierīgi Major piedalīties ,bet diemžēl tur ar čītiem nelaiž, takā atkrīt. Un starpcitu, atceries dienu kad tu Dust II spēleji MM, santaclaus teica vai tev nebūs iebildumu ja paspecos? B Tunelī, uz B saitu CT stāvēja kreisajā pusē tu jau zināji un savu Crosshair turēji pa vidu, tiklīdz tavējais gāja ārā tu ar prefire ieliki galvā viņam ar P250. "sis ir tikai lai tu atsvaidzinātu atmiņu. šeit arī būs komentāri no 9 Janvāra ,kad tu sāki celt augšā ranku, kautkā no MG2 uz augšu un sāka paradīties dīvvaini komentāri kurus izlasot mēs ķēramies pie lietas un skatījamies Cahce demo. (Datumi ir 8-9 Janvāris kad tu sāki celt augšā ranku un iespējas kad 8Janvāri tu nopirki Hakus, un 9 sāki jau spēlēt) Intresanti komenti , par tiem Dēmo. šeit būs lapa atpakaļ Decembra mēnesis un Janvāra sākums (pilnīgi nekas tāds nav par čitiem ,un es varu iet atpakaļ velvienu lapu, takā ļoti liela sakritība , Tajās dienās kad tu sāki celties rankos tev parādās komenti, un cilvēki pa tevi runā , izskatām demo un atrodam ko neparastu.
  11. Tu pats saproti ko tu raksti? Noskaties savu dēmo Cache bez edita, un pasties kā tu ar WH spēlē, tur nav nekāds sakars ar HRTF , ja pretinieki SLOWā iet un tu vnk uzreiz takā zinādams vienmēr nomaini savu pozīciju ,un tie Prefire B site, un tas molotovs a Site, vnk zini visu, un pāris dienās uz Global, protams ar PrivateHacks nav problēmas, steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ofHBs-Qfdfq-zpHQo-2BQD4-Sf78F (lai izmantotu iemet steam čatā, un uzspied virsū iemetīs tev csgo un sāks lādēt) ņem noskaties savu dēmo, un padomā ko tu raksti savā topikā puse ko tu uzrakstīji pilnīgi nesakrīt ar dēmo redzēto. Un nezinu no kura laika Headsets var dzirdēt SLOW soļus, Un, tev vienmēr mērķis ,uziet uz cilvēiem 4 vietās, pat līdzi seko, kas tev pa Burtu uzlikts uz kura tev ir Aimlock? Drausmīgs čīteris, 1.6 laikā Demo izskatīšanas bija grūtākas jo cilvēki centās apslēpt ,bet šeit vnk blatanija čitošana jo tu nepadomāji ka kādam tas demo var likties aizdomīgs. Iesaku tev, atcelt savu 30days Subscribe, uz to private cheatu kuru esi nopircis. +Tu minēji par Autortiesībam,? ķjipa ka tevi esu atklājis? oj nevajag tagad paliksi aizskarts ka tevi atklāja, šeit iet runa tikai par citiem cilvēkiem kuri nav vainīgi un spēlē godīgi bet, čiteriem nav tiesības viņi, lauza savas tiesības brīdi kad tu ieslēdzi čītus un, sabojāji spēli daudziem cilvēkiem... Kādas vel tiesības tu gribi? Tev būtu tiesības klusēt ,un dabūt savu banu.
  12. steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ofHBs-Qfdfq-zpHQo-2BQD4-Sf78F (šo linku lai izmantotu Jāieraksta STEAM čatā *iepostot* un uzspiest virsū Automātiski tiks atvērts CSGO un DEMO lādēsies nost) (tas ir Im_WILD) nevis akka.
  13. šeit būs FULL DEMO (Cache, tieši tas pats kas ir redzams video) - steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ofHBs-Qfdfq-zpHQo-2BQD4-Sf78F (šo linku lai izmantotu Jāieraksta STEAM čatā *iepostot* un uzspiest virsū Automātiski tiks atvērts CSGO un DEMO lādēsies nost) (starpcitu, Im_WILD pirms dažām dienām bija MG2, tagad pēc mazāk kā nedēļas ir Global Elite,)
  14. Im_WILD jeb WILD (Arena admins). FULL Demo links ir pieejams, ja kāds vēlas redzēt bez Edita, pats tad ir iespēja dabūt.
  15. Sveicināti identieši, :kosmonauts: Vēlos uzzināt jūsu viedokli par tulīt redzēto videoklipu kas tiks publicēts aprakstā zemāk, videoklipā būs redzams WH + Aimlock, Izsakiet savas domas par redzēto vai šis cilvēks izmanto palīgprogrammas. - Ja kāds vēlas redzēt pilno demo, no šīs spēles, rakstat komentārā un links tiks iedots. (Videoklipā tiks cenzēti cilvēki, sakarā ar viņu tiesībām, cilvēks kas būs redzams video, ir ļoti pazīstams IDENTY vidū) TIP: Skataties FullScreenā
×