Jump to content

škņūbijs

Lietotājs
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by škņūbijs

  1. Sveiciens vecajam JB biedram, un Medniekam!
  2. Mācies! Es pats no šī daudz nejēdzu, bet paņem youtube pameklē kādu video apmācību, paprasi kādam draugam kurš kaut ko sajēdz. Ir labi ka patīk šī lieta un to piekop, bet šis ko mums rādi nav labi, es pat teiktu nedaudz kaitinoši un fragi ir nejēdzīgi, like katrs tādus ikdienā taisa...... Iesaku taisīt šāda tipa montāžas retāk, bet ar atlasītiem momentiem kurus var izbaudīt!(Piemēram ACE, Jumping 360 noscope ar awp, Jaudīgs ninjadefuse(Dievinu ) e.t.c) Šis bija ļoti slikts darbs, bet pacenties, atlasi momentus, ŅEM VĒRĀ KO CITI SAKA! un dabūsi daudz cepumus un plusus! P.S Nevēlos lai izbeidz ar šo nodarboties, kritika vienmēr palīdz saprast uz kuru pusi doties lai cilvēkiem tas sāktu patikt!
  3. Ieteiktu ielikt VIP gun menu Dual beretes, Ļoti labi varētu novadīt kombinācijā ar AWP!
  4. Nevaru viennozīmīgi izvēlēties vienu, jo abi ir labi! Patīk izmantot abus, bet biežāk sanāk izmantot discordu. Abiem var atrast + un -, bet nekas šajā pasaulē nav ideāls! A kur Skype?
  5. Es ceru, ka jūs izdarīsies ko šis prasa.... Izklausās nopietns vecis un man bail palika Edit: 24/7.... Ok...
  6. Daudz laimes.... Ceru ka pēc vakardienas viss ok
  7. Daudzi teica ka ir no 1.6 laikiem, un 1.6 arī manā sirdī aizņem īpašu vietiņu, tādēļ meklēju kādu JB serveri, jo 1.6 bieži spēlēju JB krievu serveros, bet gribējās kaut ko jaunu. Tā es uzdūros Identy JB serverim.. Sākumā gāja smagi, bet pēc pirmajām dienām es sapratu, ka šis serveris un Identys pats par sevi ir nepārspļaujams Latviešu projekts kurā es vēlētos spēlēt. Iesāku savu JB karjeru ar niku "Tomka" vai TomkaLV. Šie niki bija man jau no laikiem, kad spēlēju MC,1.6,Source, nu un citas spēlītes. Tad satiku Surf serverī vienu traku čalīti ar niku "ShaGGy." Nu un ar viņu sākām muļķoties un kopā spēlēt dažādas spēles, pēc kāda mēneša viņš pateica lai mainu niku uz ScooBy uz ko es arī piekritu, jo šis niks man patika un bija vienkārši foršs. Nu un šādā veidā Identys un Identya tauta izmainīja manu niku uz labāko pusi! Bija jautri un šis JB serveris man ir īpašs un tādēļ "paņēmu" adminu, vēlāk savu iemeslu dēļ kļuvu neaktīvs un mani izmeta, bet man vienalga. I Love u Identy Kamēr spēlēju Identy serveros esmu sapratis, ka visiem nevar izpatikt, sīkie 10 gadnieki ir nemirstīga tauta . Kā arī šeit ir īsti Surf meistari kādus nekur neesmu redzējis, labi admini, kuri ir cilvēcīgi un saprotoši. Šis bija pirmais nopietnais CS:GO serveris kurā biju admins un sapratu, ka šis darbs ir smags un atbildīgs, tādēļ cieņu visiem pašreizējiem adminiem visos Identy serveros. Novēlu veiksmi, uz tikšanos kādā Identy serverī. P.S Paldies Walteram par to ka mans niks forumā ir škņūbijs..
  8. Nu ko lai saka, biju pelnījis.. GL visiem palikušajiem adminiem, un es pa retam ienākšu JB atcerēties vecos "autisma" laikus!
  9. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=233362097&token=qGXf8E4p Dab...
  10. Sveicināti Identieši! Ir doma uztaisīt Identy turnīru, bet vai jūs to vēlaties? Ir ideja taisīt turnīru starp savējiem, jeb Identy biedriem, bet mēs esam dažādi un šī iemesla dēļ turnīru varētu dalīt divās grupās. Tātad ir doma, ka pirmā grupa būtu A, jeb "Elites" (No MG1 Uz augšu), bet otrā grupa būtu B, jeb "Parastie mirstīgie" no Ceturtās novas uz leju. Turnīrs notiktu pēc turnīra tabulas ar izslēgšanu, bet pirms tam būtu pāris iesildošās spēles, jeb draudzības spēles. Noteikumi: 1) Turnīrs būs 3V3 (Katra komanda var pieteikt vienu maiņā, ja nu kāds netiek) 2) Turnīrā jāuzrāda savi īstie Steam acc (Par šī punkta pārkāpšanu momentāla komandas diskvalifikācija) 3)Turnīra laikā nedrīkst izmantot aizliegtas programmas.(AIM, WallHack,Triger, B-Hop skripti, Un tā tālāk) 4)Par turnīra kavēšanu, speciālu vai netīšu, turnīra uzraugam ir tiesības komandai ieskaitīt tehnisko zaudējumu.(Šis punkts attiecas ja kāds nevar ierasties laikā (iet runa par 2 cilvēkiem) , vai speciāli kavē spēles laiku (Izņemot taktisko pārtraukumu). Balvas: 1. Vieta grupai A (20 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) 2. Vieta grupai A (10 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) 3. Vieta grupai A (5 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) 1. Vieta grupai B (15 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) 2. Vieta grupai B (10 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) 3. Vieta grupai B (5 eiro skinos (pēc spēlētāja izvēles) katram komandas biedram) Nominācijas: Rezultatīvākais komandas biedrs - Cilvēks kurš spēļu laikā būs nogalinājis visvairāk ienaidnieku. (Kuram summējot visas spēles kopā būs visvairāk slepkavību)(Balva: Pārsteiguma balva) Smagais enkurs - Cilvēks kurš spēļu laikā ir bijis vissliktākais, jeb nogalinājis savus komandas biedrus un spēles beigās vienmēr palicis pēdējais. (Balva : Pārsteiguma balva) Glābējs - Spēlētājs kurš būs izgājis cauri 1v3 ellei un izdzīvojis, uztaisot ACE. (Šo nomināciju noteiksiet jūs! Privāti vai forumā uzrakstot pēc jūsu domām skaistāko ace) (Pārsteiguma balva) Ceru, ka esmu jūs ieintriģējis un jūs būsiet atsaucīgi! (Komentāros rakstam savas domas, šis vel nav akceptēts turnīrs, līdz ar to vēlamies dzirdēt jūsu domas. Ieteikumus par balvām arī rakstam komentāros) P.S Mapes būs MM (Un vecais Dust 2) Ar cieņu ScooBy.^
  11. Man pašam ir bijuši gadījumi kad izeju no GR un kaut kas notiek, atveru kameras un čalis mūk.. Gribu mainīt ieročus (No naža un AK/AWP/Utt) un skatos.... Viss kas man ir, tas ir Nazis... visi mūk bet es? es eju nomirt jo citu variantu nav citreiz. Esmu redzējis/dzirdējis daudzus līdzīgus gadījumus, bet citi ir veiksmīgāki un viņiem paliek pistole.... Nedomāju ka šī lieta ir tik ātri un vienkārši labojama, bet lūdzu kāds varētu uzmest aci un apskatīties..
  12. U need some doctor... Bet ja nopietni, labs joks ierēcu...
  13. Es ,protams, saprotu ka privāti vai kaut kā savādāk šo nav iespējams atrisināt, bet vai jums nešķiet ka jūs tagad krājat postus and shit? Jūs iesniedzāt sūdzību par nepatiesu banu, admins izteica savas domas, nu un tas arī viss lai Simplijs vai kāds cits izskata šo murgu.. Zinu ka nav mana problēma (Ja ir iespēja lūdzu nelieciet wp, jo es vēlējos lai šis postu "Spams" beidzas)
  14. 1.6 JB Atpakaļ.... Zinu ka nekas nenotiek tā pa velti, bet LŪDZU.. Vecie labie laiki + Jaunie draugi = Jaukas atmiņas un interesanti pavadīts laiks!
  15. Es neizlasīju līdz galam, bet pateikt vienu noteikti varu.. Es kā Admins esmu maigi sakot "Sadirsts" noteikumu ziņā. Pateicoties Mūsu pazīstajam rebudijam... Iemesls? Es mācijos no viņā un viņš pats man ir teicis kā un ko darīt, bet kas notiek vēlāk? Atnāk Simplijs un pasaka ka nē ņih*ja tā nedrīkst... Un iemet man warnu.. Noteikumi mainās katru otro dienu.. Citi ieiet citi pazūd... Tas vienkārši ir kautkāds murgs.. (Par rebudiju un simpliju pieminēju jo uzskatu ka Adminiem nevar būt divi "Komandieri" jo katrs ir savādāks un savādāk lietas uztver.. Tādēļ vēlētos ierosināt to ka mums ir nepieciešams VIENS cilvēks kurš ir atbildīgs par adminiem katrā serverī ar to ed domāju JB - Savs Surf - Savs un tā tālāk...) Nja zini ka šo manu murgu Huj kāds lasīs tādēļ Cya
  16. Ko tu te tagad gudri di*s? Serverī rēc pa visu, bet kā kaut kādi sū*i tad uzreiz pie akkas, simplija, un citiem main adminiem.. Tu iemācies visur būt vienāds un nelīst pakaļā visiem....
  17. Tātad iznāc prefā uz CT kuri varēja būt visur.... Otrs.. Es prasu vai tu monitoringo, un tu teici "Jā monitoringoju"... Zinu nav nekāds baigais iemesls, taču muti nevajag palaist.. It īpaši ja prasu tādu vieglu jautājumu P.S. Man ar sarkasmu slikti.... Par to troļošanu.. Mēs ar Poseidonu esam čomi, un var jau kādreiz paākstīties... Otrs ja viņam būtu iebildumi viņš pats liktu sūdzību...
  18. Tu esi Discord grupas admins kurā mēs "Tusējamies" Tava prioritāte bija nodrošināt to lai šādi gadījumi nenotiktu... Šī nav pirmā reize kad maini nikus spēlētājiem iekš discord... Līdz ar to man pietika un es tevi izbanoju.. (Un tavi spami no rītiem steam arī ir nejēdzīgi.. Vārds Gejs un loxs man neko nenozīmē.. It īpaši jau no taviem pirkstiem..
  19. Admini arī ir cilvēki... Un kā jau visiem cilvēkiem var rasties apstākļi kuros nākas uz dažām minūtēm pamest datoru....
  20. Manu veco komandu.. Kurā vecuma grupā/Komandā spēlē?
  21. Nav žalūzijas. Mājas/Dzīvokļa atslēgas blakus.
  22. Manā skatijumā tur bija WH, jo specojot tevi viss ekrāns bija melns, (Itkā būtu izlidojis no mapes/Ielidojis sienā kurai nevar redzēt cauri). Un tu skatijies precīzi uz cilvēka siluetiem vairāk nekā pusmapes atālumā. Taču man nav dēmo ar ko to pierādītu.
×