Jump to content

Rupro

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Rupro

  • Birthday 06/29/2004

Profile Information

  • Vārds
    Ralfs
  • Dzimums
    Vīrietis

Rupro's Achievements

  1. 1. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: armAGedon^_^ [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2018-03-16 11:04:30 [CTBAN] ----------------- 2. Es spēlēju JB serveri kā Līderis un vadīju Saimon Spēli, pēc kuras es saņēmu banu. īsti nesapratu, ko es izdarīju nepareizi. Es pajautāju BANOTĀJAM (Definīcija), cik ilgs būs BAN, viņs atbildēja:"1 nedēļa". 3*.
  2. Kuram patīk cs:go labāk par 1.6 cs go ? Man, jo grafika labāka !!!
  3. Kapēc es tur neesmu ? Es nokritos tagat uz Silver master augstako silver ranku, gadreiz biju GN 3 !!!
  4. Kuriem ir bijuši ACE ? Man veseli 3. 1. ar desert eagle. 2. ar dazadiem wep. 3. ar awp Kādam ir Stat-rak, jo man ir. Tie kam ir stat-rak uzrakstat, jo kas esi tu bez vismaz 1 stat-rak CS GO ?
  5. Kuram patīk stickeri !!!???Man patīk !!!
  6. JB mapei vārdā "Overcore" (nezinu precīzu name) vajadzētu uzlabot Gun Room (GR), jo T vienmēr visus tur apšuaj no jumta, ieteiktu uzbūvēt iekšpusē vietu kur CT var paslēpties kamēr 1 round nevar iet ārā un samazināt stikla lielumu.
  7. Labdien, Es iegāju pie CT, mani ban par to ka es "rules" nezinu, es nezinaju rules, jo !rules man negāja, kad rakstīju "chatā" un nezinaju kur citur tos atrast. Admins man teica, lai iemācos "rules" un atgriežos pēc 1 nedēļas. Nākamās dienas es gāju serverī un spēlēju, bet admins nebija sastopams, pat pēc viņa teiktās 1 nedēļas. Rules es pat tagat vēljoprojām zinu. Aptuvenais laiks nav nosakāms, jo ban ilgst līdz šodienai... Ar cieņu jūsu serveru spēlētajs Rupro Stulbi sanāca...
  8. Šo visu vajadzētu izdarīt pēc manām domām, it īpaši par admin rankiem (1., 2., 3., 4., 5.), jo tad ja tu esi admins tev nāksies klausīt pieredzējušāku adminu, bet nevis tākā tagat. Vēlu veiksmi izpildīt dažus no šiem ieteikumiem, veiksmi.
×