Jump to content

userviens

Lietotājs
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

userviens last won the day on November 28 2018

userviens had the most liked content!

1 Follower

About userviens

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2372 profile views

userviens's Achievements

  1. Lābs vakars! Man te kanālā parādījies kaut kas svaigs.
  2. Vairākiem cilvēkiem, kuri ir saskārušies ar šo erroru steam topikā rakstīja, ka viņi uninstalēja programmu "DUET" un pēc pc rr viss aizgāja. Tev tāda nav?
  3. Madyoga, es pateicu paldies cilvēkiem, kuri kaut ko normālu uzrakstīja (Arcca, gepardC un faz). Un kur tu šajā topikā redzēji, ka kāds ieteica nomainīt provaideru, kad tas vispār nebija nepieciešams? Jo kā redzi vajadzēja tikai ielīst dziļāk rūtera settingos un faz pabakstīja mani ar kociņu īstajā vietā. Ajā, pareizi. Ir 2019 gads. Laiks, kad internetā daudzi par kaut ko apvainojas. Kādreiz forumos tādas frāzes, kā "tavs internets sūkā" un tamlīdzīgus tekstus vienkārši izdzēsa un vēl warn uzlika par to, ka vienkārši spamo topikā, lai tik būtu +1 posts. Īsāk sakot, džeki vēlreiz paldies. Problēmu vairs nav. Cheers.
  4. Pirmām kārtām.. Laimīgu jauno gadu! Otrkārt, izdarīju vairākas lietas. Vispirms es kārtējo reizi resetoju rūteri, tad es izdarīju to, ko ieteica faz'a kungs "Restart router, go to cmd, type /ipconfig release, and /ipconfig renew". Tad es ielīdu rūtera WLAN Advanced Settingos un WI-FI bandwidth nomainīju no Auto (default) uz 40Mhz. Visas dienas garumā taisu testus. 9:00, 12:00, un 15:00 uztaisīju speed testus un tagad pārsvarā interneta ātrums turās 13 Mbps UP un 6.5 Mbps DOWN. Vakarpusē ap 21:00 prognozēju, ka nedaudz noslīdēs ātrums uz leju, bet šaubos, ka tas būs kaut kas traģisks. CSGO Serveros pings svārstās tagad no 35 - 55, bet pārsvarā stāv uz 40. Šad tad uzlec maksimums uz 80, bet 10 sekundžu laikā noslīd atpakaļ uz 40. Paldies visiem, kuri rakstīja lietas, kas varētu palīdzēt un pārējiem ieteiktu beigt gudri dirst, jo ziniet.. Dažreiz labāk ir vienkārši paklusēt, citādi beigās var gadīties, ka stāvēsiet kā tādi klauni.
  5. Ok. Man ir slikts internets, kurš nespēj sagremot CSGO. Tād kāpēc, kad es ieeju random poļu serverī viss ir ok Un uzreiz ieejot identy serverī viss ir slikti?
  6. Kā vaina var būt internetā, ja CSGO lago un cita krietni jaudīgāka MP spēle nelago? Quake vajadzības CSGO vajadzības Eernij. Tu tā raksti, itkā es būtu vienīgais iedzīvotājs Latvijā, kurš spēlē cs ar šādu netu. Man čomi izmanto tieši to pašu netu, tieši to pašu rūteri un viens dzīvo 3 mājas tālāk no manis un neviens nesūdzas par šādām problēmām. Džeki zipā gan cs, gan armu, gan codu un citas MP spēles ar pingu, kas neuzlec augstāk par 90. Tāpēc nevajag man te liet ūdeni, ka vaina ir netā.
  7. Ja tu lasītu uzmanīgi, tad tu saprastu, ka runa iet par Quake Champions. Spēle, kura iznāca krietni vēlāk pēc CSGO, draugs.
  8. Bet kāpēc tad Quake viss ir ideāli?
  9. Čau. Īsāk sakot, CSGO mēdz lagot tā, ka serveros pārvietojos līdzīgi kā to darīja Neo, filmā Matrix. Dažreiz Geibens laikam apžēlojas un ļauj vakarā kādas 40 min uzspēlēt bez lagiem un ar stabilu pingu (35-55), bet visbiežāk nākas izbaudīt 400 - 700 lielu pingu un baru ar neapmierinātiem spēlētājiem, kuri pilnē rīklē bļauj:"TEV LAGO B**!" Torentus nekačāju, kaimiņi netu nezog, pie viena neta nav pieslēgtas 101 ierīces. Kas visu šo situāciju padara ļoti interesantu ir fakts. Ka tad, kad es spēlēju Quake Champions man konstanti ir 35-55 pings un lago ļoti reti un nerada vēlmi izmest monitoru ārā pa logu un lekt līdzi. Pievienoju screenus, kā tas izskatās dzīvē. Neraksti, ka vajag pārinstalēt steamu, cs, windowsu. Neraksti, lai izdzēšu visus configus un ieeju no jaunu cs'ā, lai izveidotos defaulti. Neraksti man, lai lieku tādus un šitādus ratu's un citas rindiņas consolē. Neraksti, kam jābūt "set launch options" logā. Nevajag man gudri pļūtīt, ka man ir TIK slikts nets. Quake varu zipāt līdz vēmienam bez jebkādiem lagiem. Googles tante izmeta vienu topiku ārzemju forumā, kur viens džeks aprakstīja līdzīgu problēmu uz ko viņam atbildēja, ka viņam vienkārši ir slikts savienojums ar CSGO serveriem. Kruta. Paldies Gaben! Labi, labi, kuš. Nomierinājos. Ir kādam kādi varianti?
  10. Erwold, Tu talantīgais vīrieti. Tā turpināt! Lai galvas šķīst!
  11. Priecīgi Ziemassvētki klāt, Prieka dūre sāk seju tricināt! Tumsa nāk, asins līst, Līķu smaka visapkārt klīst! ... (c) userviens.
  12. Lābs vakars visiem! Esmu izveidojis jaunu "Davai Uzspēlējam..." sezonu. Zemāk redzams sezonas tīzerītis. P.s. Šīs sezonas laikā Tev ir iespēja iegūt 50 euro vērtu steam dāvanu karti. Katrā epizodē ir kaut kas paslēpts. Tas, kurš pirmais atkodīs mīklu un ierakstīs youtube komentāru sadaļā, ko es biju apslēpis epizodēs , tam papildināšu steam maciņu ar 50 euro. Paldies par uzmanību un veiksmi tiem, kas piedalīsies konkursā!
  13. Nu.. Šie bija tikai izgriezti stāsti no Epizodēm. Tāpēc varbūt "Īsāk sakot" zāģēja smadzenes. Pilnajā versijā tā sāpīgā frāze tik bieži neskan. Ārzemju Youtuberis atrodas homemade ierakstu studijā, priekšā stāv studijas mikrofons, pats neko nemontē (ir izņēmumi) un vēl nopelna naudu ar to. Es esmu parasts letiņš, kuram aiz gara laika patīk spēlēt spēles, rakstīt tekstu, padzīt sūdu mikrofonā un pagraizīt video / audio materiālu premierā amatiera līmenī. Salīdzināt mani ar ārzemju youtuberi ir kā salīdzināt Amsterdamas mauku ar mūsu ceļa malā stāvošajām narkomānēm. Visiem nevar patikt. Viss ok. Prieks, ka Tev ir savs viedoklis.
  14. Mjā. Interesanta mums tā auditorija. Uz doto brīdi lēnā garā taisu nakamās epizodes. Skatīsies kā ar tām ies.
×