Jump to content

blurryface

Lietotājs
  • Posts

    669
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

blurryface last won the day on July 27 2018

blurryface had the most liked content!

About blurryface

  • Birthday 11/08/2002

Profile Information

  • Vārds
    Eduards
  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Brīvs

Recent Profile Visitors

12194 profile views

blurryface's Achievements

  1. blurryface

    Musician.

    8/10 Klasisks gabals, can't hate on this.. right?
  2. blurryface

    NBA Spams

    2020 hits different. Magic 1-0 Bucks. Blazers 1-0 Lakers. Par šodienu (my honest opinion) - Raptors beat Nets, Nuggets beat Jazz, 76ers beat Celtics (50/50 throwup). Nonākam pie main game of the day priekš manis, Clippers vs Mavs. Mavericks laba iespēja pacelt ir, jo Clipperi reāli pirmajā spēlē nekādīgi nevarēja apturēt Dončiču. Ja KP nebūtu izmests laukā (lielākais BS tas technical bija), Mavs paceltu pirmo spēli. Cerams, ka Dončičs piestrādās pie turnovers, un tad šī var būt ļoti interesanta sērija kopumā. HOW ABOUT THEM BLAZERS THOUGH. i got Blazers in 5 btw. they are too hot right now.
  3. blurryface

    NBA Spams

    Akumpo ir garantēts regular szn MVP imho, protams Lakers fanboys teiks LeBron omg, bet AD>LBJ. Vienīgais competition Akumpo DPOY ir AD. Tur reāli ir 50/50 throw-up. AD ir labāki stati blokos/stealos, bet Akumpo ir labāki advanced defensive stats (points allowed etc.). Neuzskatu, ka Bucks vinnēs championship šogad though. Bet Akumpo ir ļoti laba iespēja dabūt abas balvas, MVP un DPOY, nemaz par to nebūtu pārsteigts.
  4. blurryface

    NBA Spams

    Curry ain't done shit. Congrats to Portland. Laba spēle pret Grizzlies vakar. Nurkičs nobeastoja, tā pat arī CJs un Damians. BRING ON THE PLAYOFFS.
  5. Stephen Curry Curry is considered by many to be the greatest shooter in NBA history. He is credited with revolutionizing the game of basketball by inspiring players and teams (from highschool to the NBA) , to regularly shoot the three-point shot. Analysts have referred to him as ''the Michael Jordan of the three-point era''. Curry is a three time NBA champion and a 2 time NBA MVP (1st unanimous MVP ever).
  6. Maikls Džordans (Michael Jordan) Maikls Džordans karjeras laikā ir ieguvis piecas MVP (vērtīgākais komandas spēlētājs) balvas, desmit reizes nosaukts ''Visu NBA" pirmajā komandā, deviņas reizes ieguvis ''Visu NBA'' pirmās komandas aizsardzības apbalvojumu, četrpadsmit reizes piedalījies NBA Visu Zvaigžņu spēlēs un trijās no tām ir atzīts par MVP, trīs visvairāk gūto grozu titulus, trīs pārtverto bumbu titulus (steals), vienreiz ieguvis NBA labākā aizsardzības spēlētāja balvu, kā arī Džordans sešas reizes ir bijis NBA fināla MVP. Tagad Džordans ir zināms kā labākais spēlētājs NBA vēsturē.
  7. Saspēles vadītājs (angļu valodā - Point guard) ir viena no tradicionālajām basketbola pozīcijām. Saspēles vadītājs, iespējams, ir vissarežģītākā basketbola pozīcija, jo viņiem ir jārūpējas par komandas saspēli, kā jau liecina pats pozīcijas nosaukums, lai bumba nokļūtu pareizā laikā pie pareizā spēlētāja. Saspēlēs vadītājam salīdzinājumā ar citiem spēlētājiem ir visvairāk jāizprot trenera dotie norādījumi un spēles plāns. Vidējais saspēles vadītāju augums ir 175—190 cm, protams, ir izņēmumi, kā basketbolists Maģiskais Džonsons.
  8. pac tu pazudušais paldies sveicējiem
  9. hmu, ja ieinteresēts - 98 ovr Stretch Four, PF, 6'10. AllStar 1 parkā. steamcommunity.com/id/blurrijs
×