Jump to content

DopeScott

Lietotājs
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

DopeScott last won the day on October 20 2018

DopeScott had the most liked content!

4 Followers

About DopeScott

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

4181 profile views

DopeScott's Achievements

  1. Pēc idejas vajadzēja iet uz apli, Zatler pirmās pāris sekundes mēģināja skriet projām un pārdomāja, par ko varēja sodīt, kamēr nepazaude no redzes loka. Līdzīga situācija - Cilvēkam jādodas uz aplī, bet viņs izdomā skriet virsu līderim un pardomā, atgriežoties aplī - sods arī var tik piemērots. OffTopic - ''Mums tikai pēdējā laikā izdevies visus "fragerus" nomierināt, un pa lielam ir palikuši tikai daži, tapēc tos pieskatām stingrāk.'' - ja kāds vēlētos, lai būtu mazāk frageri, tad arī attiecīgi jāparmaina mapes un noteikumi, lai būtu vieglāk novadīt. Saprotams, ka daži cilvēki grib spēlēt vadīšanas pēc, bet tie ir pāris % , un mapēs pārsvarā ir tik Insane novadīt, kad ir mapes bez spēlēm, bet ar 100 ieročiem ( overcore, vipthemix, ) , kā rezultātā, bez fragošanas tālu netiks.
  2. Vislabākais budžeta variants : i3-8100,4 kodoli(130eur+/-)(labāks par i5-7400) + B450(75eur) mātesplate + ddr4 => velāk var uz 9th gen intel cpu pāriet Bet ja vajag specifiski B150, tad vislabakie cpu loģiski būs i5-6600(230$?) vai i7-7700(300$?), bet domāju, ka izdevīgāk ņemt i3-8300/8100 un B450 vai .. vispār pāriet uz AMD, kad jaunie ryzen 3000 iznāk. edit : ja domā ņemt ramu un gribēsi vēlāk upgradot cpu uz i5-8600, i7-8700 vai 9th gen intel, tad ņem ram ar speed 2666mhz +
  3. Novadija 2 saimon spēles pēc kartas vienā mapē, jo pirmā neizdevās ¯\_(ツ)_/¯.''Spēlētājs DopeScott mapē jb_overcore_v5 uztasija 2 saimon speles pec kārtas apmeram no 4 - 9 raunda , precīzi nevarēšu pateikt.''http://prntscr.com/lqrasu - ASAPs Edīt : Nevarēju atrast to noteikumu, ka nevar atkartoties spēlēs divus raundus pēc kārtas.. lol..
  4. DopeScott

    JB konkurss

    Necenties izdomāt "jaunas spēles", centies vadīt jau esošās spēles : sad - let's go back to tupus ar skatus uz leju un saimon spēli Ja tev būs kāda jauna spēles ideja, konsultējies ar mani vai kādu no servera adminiem, centīsimies to īstenot : CT 3 mapju likums ir spēkā un tiks stingri vērots, sodi proporcionāli būs lielāki, tapēc ievērojiet servera iekšējos noteikumus, Vaitad nebija 2vas? 1.Adminiem ir atļauts gagot un motot tos kuri lūdzas, lai viņiem tiktu iedots 2.Visi servera spēļu līdzšinējie noteikumi ir spēkā un par pašdarbību var tikt uzlikts sods, not obv Kopēji laba ideja konkursam +/-, bet ir savi trūkumi
  5. Negribu taisīt vēl vienu sūdzību, bet Exsups arī atrada to ka, linceens izmanto bugu, lai ieetu CT, kad viņš CT banots. Domāju, ka viņa CTunban appelācija vairs nav vajadzīga... Demka : Demka Pašā mapes sakumā, linceens jau to azpinās. Es viņu temp banoju uz 666min, >>>> bet neiebilstu, ja BanTeam pagarina to banu. <<<< Btw, neilgi pēc bana linceens gribēja pafelxot ar saviem sakariem : http://prntscr.com/lgelks p.s. Bold texts ļoti uzsvērts un izsaka galveno domu šim postam
  6. Elsisdizi nav jau pirmo reizi ''izcēlies'', tāpēc arī domāju uzlikt lielāku gagu, jo, manuprāt, ja cilvēku pavisam netīšam nošauj - veiksmīga sagadīšanās, viņs tāpat pateiks pirmo, kas viņam ienāks prātā - ''retards'', pat neapdomāju situāciju. Ja jau Tu savā vecumā ''18+'', pirmo vārdu, ko vari tādā situācija izdomāt ir ''retards'', tad tev nevajadzētu access pie terzētavas.
  7. Pārģērbušies Fortnaiteri jau vāc bariņus, lai uz ielām varētu dance off taisīt
  8. OutPace visu izteica. Pirmās pazīmes par sīku autistu 1) Cienījāmais, augsti godājamais, admina kungs - @DopeScott 2) atbildes nesaņēmu un nomēlu turpināt.... Dieva dēļ, tev ar 12 gadiem nepietiek saprast, kas ir pareizi un kas nav, pirms spēlē JB kaut vai iedomājies, ka ar draugiem irl runā.. vai tev tas izpaužās kā - Klucis : CAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! Cienijamie DRAUGA kungi!!!!! Draugi : sup? Klucis : ES LABAKAIS! Klucis : EJAM SPELET Draugi : nē? klucis : OMG KAPĒC NĒEE???? klcuis : Kāpēc nē! - 10x klucis : Kur ES ABUSE? Tād pats kā linceens - (Šitas notika JB serverī) 'Linceens : ''Es esmu admins... Es admins!'' - 'DopeScott : ''Linceen beidz tēlot autistu'' 'Linceens :'' Bet es esmu admins..... am server :)'' 'Linceens : ''Tu man par autistu nosauci ?!?!'' Linceens : ''Kāaaaaaaaaapec?'' (man pavisam nav nojausma, ko es daru nepareizi) - linceena apziņa (1100h serverī) P.S. Izskatot JB sūdzību topikus secinu, ka šī nav jau pirmā sūdzība par šo adminu. - jā..., jo, ja par tevi uztaisa 100 cilvēki sūdzības, kuras nav patiesas, tas skaitās!
  9. DopeScott

    DopeScott

  10. ''CTbanoja, pat ja nepārkāpu nevienu noteikumu'' Vispirms, noteikums tika pārkāpts, kad šis indivīds nomainija niku uz ''Thanos Car'', sods netiktu piešķirts ja niks būtu tikai vienam spēlētājam, bet šoreiz visiem CT bija vienāds niks. Anakingo šī nav pirmā reize, ja es nemaldos, kad viņš izraisa šadu iniciatīvu un piedalās šādās aktivitātes saistība ar niku maiņu un autisma izplatīšanu. - (pleasework420, ja es nemaldos) Brīdinājums tika dots dzivreiz, ja skaita čatā ierakstīto brīdinājumu, pēc brīdinājuma Anakingo nomainija niku uz ''Thanos Lietus(neatceros otro vārdu)'', tāpēc, es spriedu, ka šis spēlētājs neuztvēra šo nopietni. Domāju, ka cilvēkam ir jāsaprot, ka nomainot niku no ''Lietussarga Arks'' uz ''Lietussarga Gals'' nenozīmē, ka tas ir unikāls un piemērots niks... Bans vairāk tika balstīts uz to, ka Anakingam šī nav pirmā reizi. Sniegs tika banots par ''Abusive'', kur varētu būt mana kļūda, jo vajadzēja piešķirt gagu, bet pieradums, un sniedzinam īsti vienalga. (piedāvāju noņemt to un uzlikt gagu. Sniedzins arī piedalījās pie ''Thanos Car''. Ferriots tika napreizi ctbanots, mana kļūda, bet viņš paspēja iziet no servera rupji atvadoties. (Ferriots piedalijās pie ''Thanos Car'')
  11. https://gyazo.com/a51c4fbd16dcaea81a9cd1857e88258e
  12. Feature nevis bug Liekas, ka šāda lieta nekas traks, jo citādāk vents nav izmantojam un nekas game breaking tas nav.
×