Jump to content

anakingo

Lietotājs
  • Posts

    387
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by anakingo

  1. daudz laimes mr. archa
  2. PALDIES autoram par šīs problēmas aktualizēšanu!!! Man arī šitā Southwestern Advantage piramīda (kā jau daudziem studējošajiem) zvana ar cerību mani pierunāt vasarā aizlidot uz Ameriku un pārdot grāmatas 13h dienā. Kompānija paņem 60% no ieņēmumiem. Pirmdien-sestdien darbs karstā saulē, mēģinot pārdot bērnu audzināšanas grāmatas door-to-door, taču svētdienā skalo smadzenes online meetos ar kkādu motivējošu runu, lai turpina palikt, strādāt un ģenerēt viņiem sales naudu. Uzņēmums apsola; "Jūs variet nopelnīt līdz 20K $ un apceļot apkārt Amerikai"... BS, knapi naudiņas pietiktu mājupceļam un bonusā ptsd! ;) Nē nu ir jaunieši, kam patīk vergot, visu cieņu, bet nu reddits pilns ar šausmīgiem mlm stāstiem no šitās un droši vien citiem 'uzņēmumiem'. Žēl cietušo.
  3. atšķirībā kā jūtos, bet parasti es kebabu izvēlētos.
  4. reps nav priekš manis, bet Em daži gabali ir banger
  5. nu daudz laimes kā saka
  6. Hesītis priekš burgeriem, McD priekš visa pārējā (frī, desertiņi, dzērieni) <3
  7. nebūs, bet joprojām forši ir pafantazēt :))
  8. anakingo

    Jailbreak

    step by step 1. iebaindo kill 2. uzspied pogu
  9. https://identy.lv/csgo/players/info/76561198131448299 ne nu lai veicas
  10. ārkāpēja profils / steamid / niks : https://identy.lv/csgo/players/info/76561198439271350 Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_chicken_island, laiks 22:40 Pārkāpums (piem. wallhack,) FK - Viss skaidri redzams video. Vēl varētu paņemt vērā pēdējās 2 ziņas no čata vēstures https://streamable.com/pjsj0j līderis nelikās ne zinis
  11. daudz laimes vecais ;)
  12. vitality. Vienīgā komanda, kuras matchiem šad un tad uzmetu aci, interesanti paskatīties, kā zywoo carry visu komandu. best sastavs bija pats, pats sakotnejais.
  13. vo, īsi un konkrēti, patika.
  14. Priecigus svetkus vecais! :))))
  15. anakingo

    Project A

    atgādina cs + war3ft, kas man ir ļoti tuvu sirdij un tas dod hype. Kopumā, koncepts ir nice, tikai vizuāli izskatās meh un ceru, ka devs pie tā piestrādās... lielākais turn down ir 100% opacity krāsu zonas, kas ir ability'iem. Padodiet vēl ziņas, kad release date tuvojas, ir interese pamēģināt.
  16. anakingo

    IDENTY 11 gadi!

    paldies par visiem šiem jautrajiem gadiem, kas sekoja pēc Burst apvienošanās. Ļoti spilgtas un līksmojošas atmiņas Jailbreak serverī, bless identy serverus un to uzturētājus.
  17. dabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdabdab
×