Jump to content

Dev1L

oldschool
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About Dev1L

  • Birthday 02/10/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dev1L's Achievements

  1. Dev1L

    IDENTY 10 Gadi

    Daudz baltu dieniņu, un laimīgu dzimšanas dienu!
  2. Šis laps. Paudies Sandim un Artūram. <3
  3. Kā parādos es tā jādzer, ja? Tas neko nenozīmē ja dzeru bez tevis, ja! Tu jau kod vairāk par mani. A ko darīt ja esam lempji? Ir kā ir.
  4. Dev1L

    Atriebība.

    Pilnīgi tas pats.. Es vel nodomāju, nokurienes te muša? Par video: Nu jā labs, bet ja tava draudzene tā izdarītu, tev gan nepatiktu
  5. 16. Tapēc, ka mēs būsim labākā paaudze. -Offtopic.
  6. Dev1L

    Īsta armija!

    Harlem Shake ir jau 6 gadus vecs.. :| Tas ir Oldschool Hip-Hop deju stills.. fml.
  7. Dev1L

    Īsta armija!

    http://youtu.be/4hpEnLtqUDg
  8. Es nevaru uztaisīt. Video karte nevelk.
  9. Liels, liels paldies visiem sveicējiem. :* <3
  10. WarFrame ir trešās personas šūteris ar lomu spēles elementiem (TPSRPG) balstīt uz nākotnes elementiem. Visas cīņas jeb misijas notiek uz kosmosa kuģiem kur tev (vai ja spēlē ar draugiem tad jums) ir jāizpilda dažāda veida misijas. Protams pildot misijas tu vari uzlabot savu līmeni krājot pieredzes punktus vēlāk izmantojot līmeņa punktu, lai uzlabotu savus Ieročus (zobenus ieskaitot) kā arī pašu sevi. (Lejā iemetīšus talanta koku kāds ir pieejams man un kads premium lietotājiem). WarFrame Stāsts: Viņi tika saukti par Tennoniem. Ieroču un zobenu karavīri: Warframe bruņu meistari. Tie kuri izdzīvoja veco karu tika atstāti kopā ar mums - gruvešos. Bet tagad viņi ir vajadzīgi vel vienu reizi. Grīneeri, ar viņu lielajām armijā ieņem solāro sistēmu. Atskan saucējzvans izsaucot Tennonus uz senatnīgo vietu.Viņi izsauc Tevi. Ļauj Lotusai tevi vadīt. Viņa tevi izglāba tevi no no iesaldētā kambara un dod tev iespēju izdzīvot. Grīneeri tevi atradīs - tev jāsagatavojas. Lotusa tevi apmācīs visus Warframe karavīra veidu cīnīties un visus noslēpumus kā atklāt TO spēku. Nāc Tennon, tev jāpievienojas karam. [izmantoju savas zināšanas tūlkošanā, ja ir drukas kļūdas, lūdzu nedusmojieties. ] Alpha Gameplays: http://youtu.be/g1QBWgvmgbc Spēles prasības: Minimalās: Procesors: Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ Procesora ātrums: Nav informācijas RAM's: 2 GB Operētājsistēma: Windows XP SP 3 or higher Video Karte: Nvidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 3600 Skaņas karte: Yes (Nav obligāta. ) Brīva vieta uz diska: 1 GB (ar pēdējo paču man spēle aizņemt 1.09 Gb) Starpcitu, esiet ļoti sīkumaini ar prasībām.. Man šī spēle iet uz minimālajām tikai dēļ video kartes, pārējais man atbilst ideāli. Šādas izskatās video opcijas: (Jā, man ir sūdīgs kompis. ) Talantu Koks bez premium: Talantu koks ar premium (atšķirība ir ievērojama): Pagaidām šī spēle ir "Close Beta" stadijā, bet protams kapēc gan man jums to stāstīt tāpat vien neko nepiedāvājot. Lūktum: 7A80-B270-F17F-88E5 - spēles kōds. (Pirmais kurš viņu aktivizē lūdzu uzraksta pm, lai es zinātu.) Aktivizēt viņu var šeit: www.warframe.com/activate Vēlāk novelkot klientu un spēlējot pašu spēli. Protams arī kāds no jums var laimēt šīs spēles kodu tikai piereģistrējot šajā majaslapā: https://warframe.com/signup pēctam sekojot līdz savam ēpastam jūs saņemsiem kodu. Veiksmīgu Spēlēšanu Ar cieņu Mārtiņš a.k.a. Dev1L (Šodienas Jubilārs, yo! 20 gadi paliek jau. Es i vecs. :C )
  11. Dev1L

    Black November

    http://www.youtube.com/watch?v=6wfcu-SlDbI
  12. http://www.youtube.com/watch?v=Zce-QT7MGSE
×