Jump to content

RukeriS

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About RukeriS

  • Birthday 12/06/2000

Profile Information

  • Vārds
    Krists
  • Dzimums
    Vīrietis

RukeriS's Achievements

  1. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)- 9yearoldtalent 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda- Pēc abuse sodija ar 70dienu gagu kas manuprāt un arī boomixa prāt ir par lielu, tapēc griežos šeit lai tas tiktu samazināts. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes- Reku prost iemetīšu ko biju rakstijis ( Bļe ej nahuj tu kropli jobanais, siekala tu toč zaibal, ar savu acc te nezinu ko mētā)+ laikam vel pa pidaru nosaucu 1x. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību- Tas jau nav svarīgi, visi zin ka viņš to ir izdarijis, un lielākā daļa admini to atbalsta, jo prost šeit viss ir pēc dirsas, nekāda GODĪGUMA.
  2. https://steamcommunity.com/id/linceens / linceens jb_overcore_v5 2018-09-22 10:23 21.2 MB Rounds: 5:8 Pārkāpums (Fk,Family Abuse) FK apraksts sekojošs- Big Smuks kā līderis pasaka otrais stāvs riņķa līnijā, es nolecu no otrā stāva ieeju riņķa līnijā un linceens ar awp ieliek headā, es jautāju vai viņš noslayosies viņš saka nē, par ko? Itkā esot bijis missclick bet slay netaisijās. PS. Pašam tur bija abuse,to apzinos un esmu gatavs tikt sodīts, ((atvainojos par bildes kvalitāti laptops))
  3. Lai banteam spriež, xmf'ā anakingo šāva kad tu uz viņu skatijies, taka no lodēm radās neliela gaisma, bet tu viņam pāri galvai pārleci
  4. https://steamcommunity.com/id/linceens / linceens jb_jailberd_v5_final_fix Jailbreak 2018-09-11 19:10 22.2 MB Novilkt Pārkāpums (gunfeeds,fk,favourisms) Papildus informācija ( Pēc komandas nekustēties, es mazliet pakustējos, viņš man iešāva bet līdz galam nenošāva, kad pagājušas bija kādas 10sec jau viņš prost nošāva par to ka iepriekš biju mazliet pakustējies, nezinu vai tā drīkst vai nē, tapēc šo situāciju pieminu, un favourisms ir par linceenu un anakingo, linceens visu laiku viņu gunfeedo un neattiecina pavēles uz viņu, kā arī xmf mapē jau bija redzams ka viņš speciāli nešāva anakingo, pat tad kad viņam rokās bija ierocis un viņš šāva par citu ct.
  5. Ludzu. Bla Es nevaru iemest varbut varu atsevishki skype?
  6. Tatad akka mani nobanoja jo es biju terrorists un spiedu pogas,sakuma vinjs mani slapoja bet pectam es nospiedu pogu un vinjs nomira,un tad sekoju bans permament un reason bija pidaras. Ja vaig screenshotus pectam ielikshu manupraat rados ban listaa.
×