Jump to content

nouser12939r9

Girl next door..
  • Posts

    190
  • Joined

  • Days Won

    5

Everything posted by nouser12939r9

  1. Normāla meitene zeltene. Savs humoriņš. Skaista... Prieks,ka esi šeit ar mums tik ilgi jau. Jo māki saprasties ar visiem. Novērojums no malas,jo tā baigi neesmu ar Tevi kontaktējusies. :)
  2. Akka teica,ka iedos 100IDcash ,ja pastāstīšu savu dzīves ceļu uz Identy. Btw,mirušie 90gada bērni atdzīvojaties. Ja Cs ir miris kādam,tad atceraties,ka Identy.lv nē. Šeit joprojām ir tie paši foršie cilvēki,ar kuriem ballējos,ar kuriem kašķējos. Un kā tad es šeit nonācu? Tāpat kā Jūs! labākos servera meklējumos. BET...... 😀Neatceros,vispār neatceros ,ja godīgi kā šeit nokļuvu. Noteikti,ka dēļ kāda forša cs servera. Jo tad,kad mw pamira,nebija galvenais forums,bet serveris kāds mīļš,kurā es būtu top15 jajajajjajaja... Bet pirms tam ,es biju tādā mirušā projektā kā mostwanted.lv un no turienes kopā vai reizē vai atsevišķi atnācu es ar Mintu a.k.a Dzivnieks . Mw es ar biju ilgi,laikam pirmais mans cs komūniņš. Pēc tam Identy. :) ❤️❤️❤️
  3. Paldies , kam nebija slinkums šeit automātiskajā apsveikumā ielikt savu sveicienu. ļoti jauki. Speciāli ienācu lai Jums to pateiktu. Paldies. bučas. Šampis un kūka no manis
  4. Hiiho dvacitdvaaa davaai apsveicuu ☺☺
  5. sveicieni Akkam ! Paldies,ka noturēji IDENTY tik ilgi, paldies. Lai turpmāk ienesīgi gadi =)
  6. Man nepatīk tāds reps. Man patīk maigāks. Bet vienalga 7/10
  7. var jau uz kādu laiku atvērt 1.6 serverīti,why not. ! es cs:go vairs nespēlēju piespiedu kārtas dēļ, jo vienkārši pc vairs nepatīk jaunais update !
  8. laižam uz klidziņu atzīmēt APSVEICU!
  9. http://prntscr.com/m5uwxs Nākošo,lūdzu, nobildē uzvilktas brilles kādai mīkstajai mantiņai.
  10. Forumu dzīvu uztur čats. Liksim moderātorus beidzot pie darba.Tas nozīmē,ka par katru banu,ko uzliek Tev , būs iespēja atpirkt banu par Idcashu. Un ,kas man šķiet grandioza ideja būtu - laimes rats ! iespējams, var iztikt bez visādiem nevajadzīgiem pirkumiem ,bet visu vajadzīgo apvienot laimes ratā. Nu šo to nopirkt atsevišķi.
  11. CSGO NESPĒLĒJU, TAPĒC NEVARĒŠU NOMINĒT DĀRGOS ADMINUS. TĀPAT VISI SUZUKĪ ,hihi. Administrācijas pārstāvis - Boomix. Diezgan interesantas idejas Tev ir plaukušas un dzēlušas Identijā, esi aktīvs kā čatā , tā forumos. Kā sacīt jāsaka, apsveicu - Identijs drīz būs Tavās rokās pavisam, jo akku es redzu tik daudz, cik caur patrīcijas video. Moderators - simplij vai faz, ta ta tā, kurš pagājušo gadu uzvedās labi ? Noteikti, ka FAZ - nez cik kārtīgi pilda savu darbu un cik aktīvi,bet zinu,ka huiņas aiz sevi neatstāj, tātad arī forumu uztur kārtībā + aktīvs čatā ! Lietotājs - exsups, katru mīļu dienu pāri Daugavai , viņš priecē mani un es viņu . Palīgs - Īsti neviens, bet tomēr gribētos pateikt paldies Kanepim. , par uzmundrinājumu un,ka biji kopā ar mani priekos un bēdās čatā. Oldschool - vairs ne tik mīļs un jauks un forš, bet noteikti,ka oldschool ir un paliks DZIVNIEKS, nezinu kur Tu tagad klejo un esi nozudis jau mēnesi, bet Tu noteikti atgriezīsies un izlasīsi, čau ! SPAMERIS - es nezinu kapēc iedomājos uzreiz par excu ! vai komentāru dēļ ? vai dēļ tā,ka iedevi man 5 eiro lai šito ierakstu,hihi . Girl next door - čiepa - jauka meitene un aktīva bijusi visu gadu mijās. šķiet,ka šeit arī bērni dzims , ja jau reiz sneķelītis lūpā kož ! Labākā pērle - Par visu gadu es nepateikšu , bet tik cik es te pavadīju pēdējo laiku tad, personiski, man Akka iedeva kaut kādu noneimer bildi, kad prasīju priekš sava komiksa ! Memeris - Mercury, jo laikam vienkārši saskan humora izjūta. Skabarga pakaļā - nākamas Jorens ? Linceens Čata gariņš - nu un atkal balsi atdošu par Kaņepi ! ja ne katru dienu sastopams tad vismaz tad , kad es ienāku - viņš vienmēr ir šeit ar mani un pret mani !
  12. الكثير من السعادة
  13. 5 .. nekas uzrunājošs, priekš manis garlaicīga dziesma pie jointa
  14. oj, Tu pasteidzies jau pirms manis, gribēju arī izteikties par floki. tapēc viss,ko varu teikt BET TU SKARUU, TU priekš manis esi neitrāls līdzdalībnieks šajā projektā, kas nenes nekādu sliktu slavu sev līdzi. Savos uzdevuma augstumos Tu turies,kas Tev tur moderatoriņš ja, nu super, keep goin. Kā cilvēks es nezinu,bet noteikti sakarīgs, jo nesēdi čatā katru dienu , kā to dara Kanepis.Priecīgus Ziemīšus un laimīgu jauno gadu.
  15. Pievienojos Vendy... bet Apsveicu, lai jaunie 20 nāk ar pilnu jackpotu ; jackpotā ietilpst ( nauda, veselība,sekss,matchi,lai hp nekad nebeidzas spēlēs, augstu izaugsmi dzivē un IDenty , labas darba spējas un esi labs dēls. ) love from Mākoņi ir tur augšā.
×