Jump to content

barovsky

oldschool
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

barovsky last won the day on October 29 2022

barovsky had the most liked content!

About barovsky

  • Birthday 04/19/1999

Profile Information

  • Vārds
    Edijs
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

8771 profile views

barovsky's Achievements

  1. Sveiciens dzimenē sīkais!
  2. daudz laimes vecā miesa!
  3. daudz laimes sīkā!
  4. šitā klaviatura, kas izskatās pēc gaisakuģa no starwars , one love. 8/10
  5. hollows normāls čuhāns, takā kristietība ir pametusi id serveri, un praktiski par rupjību izteikšanu cilvēki vairs netiek sodīti , un parsvarā tiek mutoti tikai mazi squeekeri, kas stāsta kā bernudārza iet un visiem ar to traucē spēlēt, vai arī čuhani kas swappo teams lai kko uzdirstu voice. viss ko šeit ir redzu, puisis, karstuma brīdī izsaka savas emocijas, kas no psiholoģiska viedokļa ir ļoti pareizi, ka negatīvais netiek paturēts un nospiests sevī. tapēc es teiktu, taisat ciet, paldiešuks sniegam par centību, dzīvosim visi draudzībā un saticībā!
  6. Toms vecs kā pasaule jau, vecā mēbele! daudz laimēs!!! pārējiem arī buča dizmene
  7. varētu adminiem piemest komandu , kas scramblo vai balanco teamus, jo pagaidējais teambalance ir vienkārši fuu un varētu ieviest arī kādus ķip meneša konkursus, tur most hs% , most awp kills, most clutches etc .
  8. hahaha , šitajai siekalai ar jau 18 , sveiciens svētkos urīnpauri, tagad meetups vecrīgā jātaisa :D
  9. Priuet vsjem. karoč , lieta sekojoša, spēlējot pubā radās doma ka varētu varbūt ieviest tādu fīču kā overtime plugins , kad ir 15/15 izmetās vote ķip GO OT Yes/No tad vel varētu noņēmt to, ka rādas ko tu speco, kad sēdi specos, jo nu tagad bez admina nereāli kādu nospecot, tikai nu fujakus, kas mauc blatant. bring back !radio pagaidām tas viss manām idejām !!
  10. vaitad viņam vel nebija LIMEPRO ? vai kas tāds ,atceros ka vel ar robeli un viņu deathblade teltis reidojām xd Sumināti!
  11. apsveicu sīci dzimenē!!!
×