Jump to content

hugs

Lietotājs
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by hugs

  1. Cienījamie IDenty MU spēlētāji! Lūdzu, atbildiet man, vai Ziemassvētku vecītis pastāv vai tomēr ne? Mamma saka, ka ir, bet sieva smejas! @bdmku, 47 gadi.
  2. Skaisti, meklēju ģildi. Cerams uz manu tosteri vilks.
  3. hugs

    RUST

    for`š reklām.
  4. iekačātās flašā ^ bandīts
  5. hugs

    androi vs ios

    Izvēlos un lietoju iOS over Droīdu, jo: Ir daudz labāka kvalitāte aplikācijām, it īpaši spēlēm. Aplikācijas strādā daudz labāk un pateicīgāk uz iOS, jo izstrādātāji izveido stabilu versiju uz vienas sistēmas, nekā droīdiem kuriem ir 1000 modeļu variācijas un katra aplikācija praktiski ir jāpielago tam telefonam. #optimizācija #smoothness Abolīšiem ir lielāks otrreizējais tirgus, savu ābolīti vēl varēsi pārdot par diezgan augstu cenu, salīdzinot ar droīdiem.#vērtība Apple ekosistēma? #facts Hardware sekjuritijs, lietotāja privātums un drošība daudz augstāk tiek vērtēta nekā droīdos. Jaunizveidotās aplikācijas vienmēr vispirms būs uz iOS. Silence poga. AirDrop way to good feature Apple Pay Vispār neatceros tādu gadījumu, kad man būtu bijis nepieciešams restartēt ābolīti dēļ tā, ka viņš sāk lagot vai uzkarās. Nekad nav lagojis, jau trešais gads iet. Nopērkot jaunu iphonu, nebūs preinstalloti kaut kādi sūdu, kurus nevar atinstalēt, piemēram: facebook app. #droīdkaite Androidshiiit
  6. hugs

    Diennakts Spams.

    Piemirsi vēl par high quality products alītī...
  7. hugs

    Jauns serveris?

    Laiks kam jaunam - Rust
  8. tu tik skudru nesamin, skudru skudru skuuuuudru nesamin. :-)

  9. Ulmanis masē Raimondu KUK
  10. btw, esmu tft mainotājs, parastais lol nepatīk. EUNE: hugurris
  11. varbūt... uzspēlējam ffa (8mans) tft? eune: hugurris
  12. Es jau pie kinīša, gaidu nākamo epizodi.
  13. Domāju, ka vairs nav ko vilkt garumā, uzvarētāju noteiksim ātrāk. Par cik neviens vairs nepiesakās. -- Uzvarētājs ir: @lollka http://prntscr.com/l74i97 Paldies visiem, kas piedalījās.
  14. hugs

    HELP PUBG

    Tomēr, kas tas par tārpu ir? Kāpēc parādas tāds?
  15. Izlozēšu kādam laimīgajam spēli: Battlefield 1 / Uzvarētāju noteikšu pēc random name picker. Viss kas tev jādara: 1. Jāieraksta savs Origin profila vārds; 2. Jānospiež patīk vai 'Thanks' uz šo manu topiku/postu; Uzvarētājam spēle tiks iegiftota uz profilu. # Ja minimums 5 cilvēki nebūs pieteikušies uz izlozi, izloze tiks atcelta. Uzvarētāju noteikšu 19.10.2018 plkst. 15:00 Veiksmi visiem!
  16. hugs

    Balvas

    Pamests suns - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 2000 done/exc
  17. Bildes: Datora dzelži: CPU: Intel i5 8600 @4.1Ghz GPU: ASUS ROG STRIX RX 580 8GB TOP ED. MOBO: Gigabyte Z370 AORUS GAMING 3 RAM: 16GB Crucial Ballistix 2666Mhz PSU: Thermaltake Smart PRO RGB 650W SSD: 120GB 550 r/s / 500 w/s HDD: 1TB 7200Rpm CASE: Corsair Carbide 275R Datora perifērijas: Monitor: LG 24GM79G 24'' @144Hz 2nd Monitor: PHILIPS Brilliance 231P 24'' Keyboard: Office Logitech Microphone: Marantz Profesional Headset: HyperX Cloud I Mouse: HyperX Pulsefire FPS Mousepad: HyperX FURY S PRO
  18. hugs

    ID pirmais merch

    Hm, skaisti jau izskatās. Kā ar omniva piegādi?
  19. Bet tu patestē, izdzēs to abysu un pačeko, kas mainās. Ja tiešām tā vaina, tad .... meklē citu peli, kuras softu var pavilkt tavs kompjūters.
  20. Publicējam visu par un ap Overwatch, tajā skaitā videoklipus, bildes, momentus, labākos mača potg, u.tml. Vai vienkārši diskutēja par spēli cik viņa laba, vai slikta. Neaizmirstam piemest savu Battlenet tagu, ja esi OW spēlētājs! Heiyā!
×