Jump to content

TheReal420

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About TheReal420

  • Birthday 01/10/1997

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

TheReal420's Achievements

  1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Artur B. [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'wh' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:813753076' [AMXBANS] Your IP: '217.199.115.115' [AMXBANS] ======================================= failiem.lv - http://failiem.lv/u/sspbrqi 48.protokols links banam http://identy.lv/bans/index/814 Lai muzikants izskata kaads vel pilns komplekts ?
  2. Un tev nav kauns aiztikt sūdu ? Ielaikojat manu reply
  3. Puiši šo lietu ļoti viegli var atrisināt! Sprīdītim Acc Off un LuckyBeer permban! BTW kā es varu izdzēst šo postu ? admn: nez, wp nopelnic
  4. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Artur B. [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'wh' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:813753076' [AMXBANS] Your IP: '217.199.115.115' [AMXBANS] ======================================= failiem.lv - http://failiem.lv/u/sspbrqi 48.protokols links banam http://identy.lv/bans/index/814
  5. TheReal420

    CW

    Interesanti, teiksim lietuvā šadi serveri ir pilni. Šeit es domāju viņu vairak spēlētu neka jebkuru no id tagadējajiem serveriem, tāpec domāju ir jēga.
  6. Es esmu pro betteris un ļoti reti predzu nepareizi. Varbūt sākšu taisit betting advice postus
  7. Es Sudssss vislabāk vadu +1 kas piekrīt. Un par fragošanu transfer nepiekrītu, jo nevar reāli novertēt vai ct frago vai nē, viens admins domās jā, bet citiem domas var atšķirties, saktos acc haus sāktu viens otru banot par nepareizu acc izmantošanu utt. Ja godīgi nesaprotu šī topika jēgu, vien filozofēšana te buss. Ta ir spēle un nošaušana ir spēles sastāvdaļa un to ka frago ta ir tikai ts vaina ka pērk skautus un neļauj ct normāli novadīt taka lūdzu nepīkstam un beidzam filozofēt.
  8. TheReal420

    CW

    Nu nezinu, man liekas ka CUP ir daudz sarežģītāk izveidot nekā pievienoties serverim un spēlēt cw. Es personīgi domāju, ka šī ideja ir ģeniāla un pat ar 1 serveri nepietiktu lai apmierinātu visus cilvēkus kuri grib spēlēt cw.
  9. TheReal420

    CW

    To, ko es pateicu to es taisu. Vienīgais kas ir vajadzīgs ir serveris.
  10. TheReal420

    CW

    Nē, serveris jums pašiem būs jādabū.
  11. TheReal420

    CW

    Es domāju ka būtu ļoti interesanti uztaisīt cwautomix serveri. Ar automix es domāju tā, ka serverim var pievienoties jebkurš cilvēks un spēlēt cw, nav nepieciešams nekur meklēt cilvēkus, serverim var pievienoties jebkurš un spēlēt cw ar random cilvēkiem. Ja ideja šķiet interesanta es to visu varu izveidot. 1. knife round; uzvarētājs chose team ; 30 raundi pēc 15 raunda teamswich. Domāju vel ielikt rank sistēmu tā, ka par katru uzvarētu spēli tiek iedots punkts zaudētu -1 punkts un labākos spēlētājus parādīt topā. Tad vel par overtime, ja spēle ir neizšķirta tad notiek automātiskais overtime. Tad vel par cooldown, domāju, ja spēlētājs iziet ārā no servera spēles laikā, tad varētu uztaisit auto 2h banu. Spēles beigās visi tiek automātiski izmesti no servera.
  12. 3. http://failiem.lv/u/yurkrnc 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin NEDZERU. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : [uPG] | TheReal420 [AMXBANS] Reason : ' silents ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 813753076 ' [AMXBANS] Your IP : ' 217.199.115.115 ' [AMXBANS] ======================================= 4. 48p 5.http://identy.lv/bans/index/69961 2.Da hvz flow like a butterfly. Vis cotka temati atsaucigi laba komunikacija un normala fragosana pats noskatijos viss ir itka cotka. 2. nau jasoda pareizi dara lai bano un ieliek demo foruma cilvecinji. mazak citeru serveri. 4.nau tada tur kaukur pie komas mani nobanoja ui blin aizmirsu pielik unban klat
×