Jump to content

fani

Lietotājs
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

fani last won the day on July 18 2019

fani had the most liked content!

3 Followers

About fani

  • Birthday 01/01/1872

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu
  • Attiecību statuss
    Gejs bļe

Recent Profile Visitors

4156 profile views

fani's Achievements

  1. Basebuilder būs ļoti grūti cilvēkus dabūt, ja vien serveris nebūs mega kruts smth. Fun fact tie, kas nezin boomix remeikoja uz cs:go Basebuilder mod un citus, bet ne visi 1.6 modi ir populāri Uz šo brīdi ir max 6 cs go bb serveri nav diez ko populāri. vienīgais jēdzīgais zombie mods cs:go ir zombie escape. Kz ir vispār ļoti labs variants, jo ap viņu ir nenormāli milzīgs community un tur konstanti tiek taisītas jaunas mapes un tiek uzturēta milzīga vienota serveru sistēma, kur var sacensties par pasaules rekordiem. Tikai, ja serveri whitelistotu priekš global records tas pavērtu serverim daudz iespēju nebūt tukšam pēc 1men. Bet ja tur bus, kads debils vips freaking kz, kas ir all about skill un non whitelisted servers gl lol Hns serveri ir daudz maz populāri, bet nav īsti komentāru maz esmu spēlējis. war3 cs:go ir misene un tas mods ir dead, ja vien, kāds viņu normāli uztaisītu. Surf idk Visu saku no personigas pieredzes nevis randoma vajag to un tas ir labs agrak tureju serverus, kurus visi te ienida lmao csu nespeleju felt like es varu, ko pateikt
  2. fani

    fani

  3. o paldies visiem sveicējiem! Akkai arī vismaz pieminēji to te xd. Priecīgu jums Lāčaplēšā dienu arī =).
  4. Veikalā pie kases strādā mudaks, nevajadzēja tur sēdet pie kases x d . Sorz lkm warn būs
  5. izklausās pēc pok3 sperienprojekts elvē x d, pret nepatīk
  6. Es nesaku, ka vajag visu pielīdzināt citiem serveriem, bet kāda jēga kaut ko auklēties, kad kāds kavē laiku speciāli dažreiz, kad liek izvēlēties pusi un skaitli sāk skaitļus mīnusā un daļās saukt daži admini šitā gudrējas un čakarē laiku vai citi sekojot speciāli vienmēr atpaliek un vēlāk čatā raud, ka bija freekills es sekoju. Ar to ieroča izmešanu arī ir auklēšanās vienmēr ir beigās miris līderis un viss. Arī ar dienām kāpēc viņas netiek vadītas strelka piemēram daudzi skrien pēc ieročiem un tā diena beidzas ātri bez admina serverī nav jēga vadīt pat esot diena nočakarēta, jo tiek nošauti ct. Mixday puss servers nezin viņai noteikumus max lomai zombija, jo bija atsevišķa diena Zombie Day pieņemu tāpēc, ka pusei viņa nepatīk neviens nevada viņu tika vadīta max pirmajos mēnešos, kad parādījas jauni noteikumi. T hns izej no gr meklēt ieslodzītos jau nomirsti pirmajās 10sec, jo cilvēki gaida ar ieročiem pie gunrooma nevis iet slēpties tas ir iemesls kāpēc arī to nevada bieži. Ņemat vērā to, ka cs:go jb jau spēlē palielam pilnība citi cilvēki lielākā daļā identy 1.6 jb noteikti nav spēlējuši un daudziem neliekas tās dažas dienas interesantas es tā uzskatu. Šis dienas ir okay nav nevainas, bet spēlētāju pēc nevadāmas.
  7. Man tas liekas normali, ka var vadīt, kad kameras ciet standarts visos angłu serveros. Pagriezties pret kameru sienām un sastingt un tad vēlak everyone got to my mark blabla un aktivitātes pa mapi neviens nekad neliek tupēt vai, ko Citu noteikumi aizliedz to man liekas parsvarå visur sejas skatu norādít var. Don't make things boring by delaying. Do not detour or delay. - Šis lietas nełauj debīli čakarēt roundu speciali novirzoties lēkajot vai ko un nav jāpiemin katru roundu. Warning Shot.- Ideja vienkārša nejauši pakusties ar, ko šaviens pa pēdu, pai nav full damage. Ar tiem, kas bēg uzbrūk un aizbēg players tiek sudprojekts jeb izsludināts meklēšanā un sargiem visas tiesības nošaut tevi izńemot, ja aizbēgušais prasa vai var padoties tad nevar šaut un padošanās nozīme nākt bez ieročiem un vairs nedrīkst atkārtoti bëgt prom un prasīt pievienoties. 1minūtē sargi var iet trubā arī. Ja kaut kas vēl bus labs no Angłu serveriem papildināšu. Paši arī varat atvērt jebkura angłu vai krievu servera noteikumus un salīdzināt labo un slikto.
  8. fani

    IETEIKUMS JB

    play.tv nav visiem risinajums, ja slikts pc ir cilvekam
  9. fani

    REPORT

    Viņš tikai degradē serveri ar savu izcilo gudrību pls ban perm katru reizi nākas mutēt, ja tabs strādā debīli dzied utt.
  10. https://www.humblebundle.com/store/killing-floor
  11. Ja tas nav lv servers varbūt tavai ip bloķē piekļuvie nu es ar to domāju konkrēta valsts tikai var pievienoties tam serverim, tas pat loģiski liekas, lai ārzemnieki nevarētu fk taisīt. Variants tad ieslēdz tās valsts vpn. Grūti spriest, kas par vainu tikai minu.
  12. es par 100% atceros, ka tu biji pirmais, kas pateica skaļi pa mic fk
  13. Krc visiem teica nedrīkst kustēties 1 izleca no kameras pie kameras priekšas skraidīja apkārt uzmetu viņam molīti, lai sadeg negaidīju, ka tik ātri dzīs uz tās līnijas nu tad pateica, lai visi iet uz līniju un 3 gudrinieki ieskrēja iekšā pārējie neskapēc aizskrēja uz otru līnijas galu fortify mape tā līnija ir gana gara. Outpace čist no 1 stāva skrēji galvu ķīlā varu likt un pirmais ieķērcās fk. Tā apmēram bija uzmests mazākā daļa uz līnijas, jo tas čalis bija tālāk par līniju, kur divas līnijas no turienes divi ieskrēja pa taisno iekšā no augšās tīri labi var redzēt dūmus un lēciena brīdi no tā izvairīties nu, ja es gribētu visus nodedzināt būtu uzmetis brīdi, kad visi būtu uz līnijas jau.
  14. Es molotuvu izmetu pirms tās komandas diemžēl un komanda pēc brīža bija dota vēlāk. Kaut kā neatminos, ka kāds leca iekšā molotovā tikai tāds gudrinieks kā outpace speciāli ieskrēja un sāka raudāt par fk.
×