Jump to content

massiax

Lietotājs
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About massiax

  • Birthday 12/12/1869

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1743 profile views

massiax's Achievements

  1. Man trūkst vārdu. :DDD Kamēr iešu palasīt, kas ir triggers, cerams, BanTeams arī būs jau iemetis aci.
  2. Reconnects, jo pārslēdzu uz headsetu, bet lai headsets aizietu, jārestartē spēle. haha, es ļoti sen jau beidzu aktīvi spēlēt csu, so, dont blame me. Laba reakcija i guess, what else can i say. Es radarā visu laiku čekoju, palieku, kur ir brīvs un nav manējo apkārt, simple as that. Tur visur ir redzams, kā ar skaņu un smadzenēm spēlēju, vēl plusā reakcija un thats all, lol. 24tajā raundā es zināju, ka tur kkur ir viņš, kur man vēl tēmēt, goosaa? 23šajā raundā ir tā vieta, kur iznesu shortu? Bija labs, ne? :DDD Man b nepatīk, nevēlējos iet, kā arī viens no manējiem jau aizgāja. Paliku a līdz ar to, vēl plusā tam kkas teica, ka shorts nāk un redzi rezultātu.
  3. 1. SERVER: [LV] ★ LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE ADMIN: re1 REASON: cheats TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent . Disconnect: You have been banned from the server 2. Paša paskaidrojums par situāciju - izdomāju pašaudīties pēc pus gada pauzes. Nav jau īsti, ko komentēt. 3*. demo 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu - kkāds 20tais raunds varbūt.
  4. Niks - Surf_Ski 2 IP - 195.13.251 Protokols - 48p. jeb stmd DEMO Tātad sūdzība ir par konkrētu adminu jeb šo mazo, izlutināto un ar smadzenēm neapdāvināto puišeli, kurš iedomājas, ka serverī var pats pārkāpt noteikumus, lietot necenzētus vārdus, kā arī nepildīt admina pienākumus vai arī lietot admina komandas nepamatoti, lai izklaidētos (visticamāk). Ja šis admins nav no sms gala, tad gaužām sūdīga Jums tā administrācija. Brīnos, kā vispār viņš vēl ar acc tusē, jo jau kādu nedēļu redzu viņu Jūsu surf serverī. Katru reizi, ejot serverī, jau priekšlaicīgi zinu, ka saņemšu pāris sperienprojekts un slay, jo redz šis čalis, ar ļoti oriģinālu niku, slayo u.tt., tos, kurus nevar atvākt.
×