Jump to content

PatsSandis

Lietotājs
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About PatsSandis

  • Birthday 03/07/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

PatsSandis's Achievements

  1. Nav īsti laika pašam rakāties i-netā, varbūt kādam ir interese, vai kāds , jau ir zinošs šai jomā, tātad, ir iespējams cs:go uz ps4 ar peli un klaviatūru spēlēt?
  2. PatsSandis

    dd2 neiet

    Nezinu, vai ir procesā, meklēju, nevaru, šo tēmu atrast, karoč, tas autoslay, par misijas nepildīšanu neiet un, iedot naudu arī nevar, ja viss tiek risināts, atvainojos!
  3. Ellbo` http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=17097
  4. Tur nevajag, tu ievadi steama paroli un nomaini epastu, pēctam ziņa nāk uz jauno ēmailu
  5. PatsSandis

    Steam acc

    Vai ir iespējams, iedot, kādam steam acc, lai viņš spēlē caur manu accountu, bet ar garantiju, ka viņš nenozog, jo ēpastu nomainīt easy, un līdz ar to viss!
  6. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin IDENTY.LV MadHeidy. [AMXBANS] There are 1 day , 2 hours , 35 minutes and 58 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : Ellbo` [AMXBANS] Reason : ' massfk ! ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 524748092 ' [AMXBANS] Your IP : ' 86.21.202.114 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you http://failiem.lv/u/sqrmywx - demo Situācija vienkārša, gribēju jautājumu spēli spēlēt, ieslēdzu būrī krāsas, kāds uzšāva pa pogu, ķipa to zaļo un mira 1 vai 2 cilvēki, heidijs, nav galīgi pro! man p48 , skataties beigas demkai varat visu skatīties, bet tur nav interesanti reāli eju uz darbu šas un gluži vienalga, ka tas bans, bet heidijs, šauj pār strīpu, visi to zin!
  7. Esmu smuki apsities, laba strāva, laikam, tikai es varu pusē četros naktī atnākot no darba, izdomāt iet meklēt veikalu, kur alu nopirkt Jā tieši to es šobrīd daru Čau!
  8. PatsSandis

    Skrīni!

    Es vēlētos ieteikt, nezinu, kas tas ir, bet ķipa, kad pieņemsim es kādu banoju, par kubiem utt, lai es varu paņemt uz viņa skrīnus, jo skrīni nemelo, ja viņi labi slēpj, kubus nevienmēr to var ieraudzīt demo, bet ja Tavu ekrānu noskrīno, skrīni nemelo, un mēs redzam, ko čīteris redz! Manuprāt, baigi labā štelle! Un tie, kas saka, nevajag šito, nebūs, lieciet klāt tekstu ar mīnusiem, šim, neder , attaisnojums, ka būs maz playeri, serverī, jo visi izbanoti, ehh, man skaisti smērē! Bet , jā , ceru uz atsaucību! ^^ štirīii
  9. Ellbo` http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=16961
  10. Paskaties, kad noteikumi pēdējo reiz ir laboti, pirms 3 nedēļām? Varbūt lapu vajag refrešot, jo nezinu, ja gadu stāv atvērta vai vēl ilgāk, tad tāds noteikums varbūt bija! Neko negaidu, parasti, prasu vai neviens negrib iet ct, un nelienu pie pirmās izdevības tur, un, ja Tu pārmet pārkāpējus un ej ct, kāds sakars ar acc savā labā? Atvainojos par liekiem postiem! :S
  11. Keisijs, nezin noteikumus, bet iedomājas, ka zin, līdz ar to, neklausīs, ja viņam teiks, ka viņš to dara nepareizi! Tātad! Lieta sekojoša, kad mapes atlikušais laiks vēl ir aptuveni 30 minūtes, sāk strelku, kuras rezultātā mirst nevainīgi spēlētāji, protams iekš spēles, ceru, ka pavisam nenomira! Par, ko es, protams, viņu transferoju! Tākā parādījās brīva vieta, iegāju ct, viņš mani pārmeta, tātad acc lieto nelietderīgi, jo nebija iemesla mani pārmest! Strelka - Šī diena drīkst notikt tikai pēdējos divos mapes roundos, jeb kad ir palicis maz laika līdz mapes maiņai. Gan sargi, gan ieslodzītie nedrīkst ņemt ieročus. Notiek masveida `bokss` starp CT un TS. Strelkas laikā atceļas visi noteikumi par CT aizliegumu atrasties TS zonā. Ts atļauts uzbrukt CT tikai ar nazi, pretējā gadījumā var tikt piespriest slay / ban. Demo - http://failiem.lv/u/hwfmzuh Aptuvenais laiks, kādas 3 minūtes no beigām, vai pat mazāk! Paldies, ceru, ka tiks sodīts! p48
  12. Tātad vēlos ieteikt, vismaz JB serverī ielikt to pluginu, vismaz adminiem, kad ir miris, lai redz caur sienām, ķipa kā ar wh, tākā cs:go, via vienalga, ir daudz 1.6 serveros, tādi un kaut vai lāzeri kas tēmē utt. Tas tikai palīdzētu adminiem atklāt tos wallhakerus! Es zinu, ka sapratāt, ko es ar to domāju, un ceru, ka būs!
  13. Kā atrast īsto sensitivity, un kā ir labāk, to mouse acceleration likt lielāku un sens. mazāku vai otrādi?
  14. Ja gun tossam, un granātu mešanai automātiski skaita unitus, tad super, klāt var piemēram vēl spray, dueli, ja arī rāda unitus! Bet tā tikai PAR!
×