Jump to content

eboleN

Lietotājs
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

eboleN last won the day on September 3 2016

eboleN had the most liked content!

About eboleN

  • Birthday November 11

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4310 profile views

eboleN's Achievements

  1. PIRMĀ SPĒLE NOSLĒGUSIES! LATVIJA UZVAR DĀŅUS AR 3:0 ! 1. Periodā lielāks pārsvars bija dāņiem! 2. Periodā mēs atguvāmies, un sanāca izveidot labus uzbrukumus un realizēt arī vienu! 3. Periodā spēlējām lieliski, dāņi paguva noraidīties divas reizes, pat 2+2 par spēli ar augstu paceltu nūju pret Girgensonu, realizējām 2 uzbrukumus.
  2. Iespejams, ka tev ta ir caur telefonu, jo tie ta grupu sarakste ir blakus viena otrai.
  3. Hey, sveiki IDentyieši. Kā jau pagājušogad es biju izveidojis topiku par IIHF 2016, tad tā arī būs šogad. Īsumā pārstāstīšu to, kas tad īsti notiks. Tātad, grupu dalījums būs šāds. ============================================================================== ============================================================================== LATVIJAS SPĒĻU LAIKI: LATVIJA VS DĀNIJA [6. MAIJS 13:15] 3:0 LATVIJA VS SLOVĀKIJA [7.MAIJS 21:15] LATVIJA VS ITĀLIJA [9.MAIJS 17:15 LATVIJA VS ZVIEDRIJA [11.MAIJS 21:15] LATVIJA VS ASV [13.MAIJS 13:15] LATVIJA VS KRIEVIJA [15.MAIJS 21:15] LATVIJA VS VĀCIJA [16.MAIJS 21:15] ============================================================================== TAS ĪSUMĀ ARĪ VISS UZ DOTO BRĪDI, VISTICAMĀK, KAD ČEMPIS NĀKS TUVĀK, PA LAIKAM KAUT KO PAPILDINĀŠU! RAKSTIET SAVUS PREDICTUS ;D
  4. Un tu esi tas profesionālais montētājs, kas var uztasīt fragstormus? Tev liekas, ka ir viegli editot? Varu derēt, ka pat nezini, ar ko sākt. Nevajag nekā nolikt citus, ja pats labāk nevari izdarīt.
  5. eboleN

    GTA V Giveaway

    https://www.youtube.com/watch?v=zd3IFaTm2rY Lai pieteiktos, rakstat ytbā. Veiksmi
  6. Drīzāk atstājiet, jo no Gambling saitiem vairāk nevarēs izvilkt skinus un tie paliks retāki
  7. izdzēsies no ytba. Labāk Aņku Play skatīties
  8. eboleN

    Sveicam: Dure

    Is this real life?
×