Jump to content

dOUGHTY`

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dOUGHTY`

  1. bek on trak, leidīs.

  2. Sveiki, sen nav būts šeit. Jā, un man ir demo kur no viņa puses vairāki FK, kā sāku teikt, ka ir FK, viņš saka: Izlasi noteikumus. Es viņu nošauju būdams TS, viņš nākamajā raundā 3x pēc kārtas mani vienkārši nošauj, pārējos atstāj dzīvus, normāli. Uploadoju demo, pēctam iemetīšu linku.
  3. Random krievu čalis dejo: [media= ] [/media] Old, but good: [media= ] [/media] Nesanāca ievietot caur [media]
  4. 1.Pārkāpēja niks: Meloradiators 2. Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist): 212.93.114.117 3. Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem): http://failiem.lv/u/sjswgsv 4. Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums: Speciāli izgāju un iegāju serverī, lai uzņemtu jaunu DEMO! 5. Pārkāpums (piem. wallhack): WallHack + Norecoil! 6. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Šeit nav ko stāstīt, čalis vēl uz sound klausījās ar visu WH!
  5. Man arī šodien dzimšanas diena, bet mani neviens neapsveica. Greeting's to Spaiks.
  6. Ja vēlies lai citi cilvēki varētu piekonektēties Tavam serverim, tad Tev caur rūtera kontroles panelis būs nepieciešams forwardot portus un tad viss būs "čikiniekā".
  7. Sveicināti, šodien iesakot ID draugos, vēlējos aplūkot cik tad esmu sakrājis ID cash, skatoties ieraudzīju tikai 0.20, bet kopsummā jau vajadzēja būt 1.30, kur nozuda?
  8. Labi, labi. BET.. paskaties demo, tur vispār pēc WH nekā nav. :|
  9. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles - [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Janiit`s [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'WallHack' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '78.84.212.14' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console 2. Pasa paskaidrojums par situaciju - Tur ir ļoti smieklīga situācija, es ļoti ceru ka admins kaut ko sajauca, jo uzreiz pēc manis Voldinjs saņēma banu par WallHack! 3. HLTV no sejienes! (ar precizu laiku, kura notika parkapums) - Vajadzētu būt šim: 10.03.2014 22:03 4. Demo fails no tavas cstrike mepites ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" - http://failiem.lv/u/nogjkyx 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) Version p48 6. Links uz Tavu banu (atrodams seit) - http://identy.lv/bans/index/61499 7. Ja admins ir panemis skrinsotus, tad tie no savas cstrike mapes jasapako un japievieno seit - Neviena skrīnšhota nebija!
  10. Redzeeju serverii, greeting's.
  11. dOUGHTY` http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=57416
  12. Pasaulē ir vismaz trīs vīri kuri ir gatavi palīdzēt grūtā brīdī: Jack Daniels, John Jameson un Johnnie Walker!

  13. Sapņoju ka diršu, pamožos točna diršu
  14. dOUGHTY`

    JB Konkurss

    Pieteikšos, hehe. Komandas nosaukums: Awesome of Komandas sastāvs: dOUGHTY` & Nezināmais Skype niks: bitchleader
  15. dOUGHTY`

    MU

    Punis, Tu jau mans kolēģis no bijušā mana projekta STN.l*, i'm in.
  16. Nav jāpīpē vispār šādi draņķi, kā arī kaut kas jāšņauc utml..
  17. Tur īsti nav ko izteikt līdzjūtību, jo viņi paši tādu ceļu izvēlējās.
  18. dOUGHTY`

    MIC

    Labrīt no rīta, es jau teicu kad Tev par driveri, uzliec svežo defination driveri un vajadzētu strādāt.
  19. Sapņoju ka diršu, pamožos točna diršu.

  20. dOUGHTY`

    MIC

    Kas ar High Defination driveri, varbūt tieši priekš mic'a nobrucis? Austiņas ar mikrafonu būs tas labākais variants, arī parocīgāk pašam būs.
  21. Vēl nospļaujās, tas tak ir Ozo.
×